Kız İsteme çok seviyorum ama ... ailem ...

gerçekten tanıyor musun ve kaç yaşındasın arkadaşım bence hemen istemeye gellmesinler seni biraz daha vakit geçirin daha ii tanımaya çalış istersen benden tavsiye... çünkü işin içine aileler girince farklı oluo önce bi siz tanışın zaman geçirin sonra aileler de girer tamam ciddi olunca durumlar daha ii taanınıo ama hemen aileleri katmayın derim benden tavsiye yaşamış biri olarak bu durumları...

ben fıkrimi söleyeyim.keşke aileme karsı gelmeseydım üzmeseydım onları. onlar karsı cıktıgında bende onlara uysaydım. sız 5 ay cıkmıssınız ben 8 yıl cıktım ve evlendık ama suan gerıye donup baktıgımda o 8 yıl içinde tanıyamamısım çünkü evlenince hersey degısıyor... yinede cnm aılenın fıkırlerını göz önunde bulundur bizim göremedıklerımızı onlar cok iyi görüyorlar.yınede herseyın hayırlısı olsun senin adına...

5 ay evlilik kararı almak için çok erken..
hele de kültür farklılıkları falan varsa..
bence biraz daha tanımaya çalış...

ailen sevgilini tanıdığı haldemi beğenmedi yoksa kürt diemi laf ediolar sadece

eğer anlaşıosanız ve yaşında bu kararı vermek için uygun bi yaşsa aileleri tanıştırın belki konuşup kaynaşırlar

iki tarafta birbirini sevmez zıtlaşırlarsa ozaman düşünürsünüz

kesinlikle aileni kırma,ilerde birşey olursa pişmanlık duymuş olursun ve çok üzülürsün,sakın ama sakın aileni karşına alma olur mu canım,allah yardımcın olsun...

Kürt diye mi istemiyorlar yoksa sadece 5 aydır tanıyor olduğun için mi? :bbo:
Kürtse kürt ne var bunda?

Ben Kürt-Türk ayrımına girmek istemiyorum ama benim bir akrabam da Kürtle evlendi.2 çocukları oldu, 20 küsür senedir de evliler ama, genelleme yapmak istemiyorum, genelde kadınlara 2.sınıf muamele yapabiliyorlar.Kadın bayramlarda seyranlarda vs. ailesinin yanına gitsin çocukları da alsın, ben de gönlmü eğlendireyim durumları oldu.Ailem de tepki duyuyor hala.Senin erkek arkadaşını bilemem ben bir örnek biliyorum hepsi öyle olacak diye bir şey yok ama gene de ailen Kürt diye mi istemiyor yoksa başka bir şey mi sezdiler bunu öğren ve ilk başta onları dinle.Sen mesela onun ailesi ile tanıştın mı? Ailene sırt dönme,eğer her şey iyiyse onlar da bunu göreceklerdir diye düşünüyorum.

ben macırım eşim kürt.. çok ama çok mutluyum... hiçbir adet gelenek uygulanmadı.. ne isterseniz öyle yaparız dediler. ailem de çok mutlu onun aileside.. asla bir sıkıntı yaşamadık.
ama sizin yaşınız kaç bunu merak ettim aileniz o şekilde tepki gösteriyorsa?
ve 5 ay evlilik kararı için çok çok erken.. daha önceden tanışmışlığınız bile yok ki.. bence 1 yılı doldurun birbirinizi iyice tanıyın.

canım benim ya 5 ay henüz çok erken evlilik için en az 2 sene tanışma faslı geçir bence , ailenede biraz zaman tanı.. sindire sindire alışsınlar.. Hem çok iyi tanıman lazım karşındakini evlilik zor zanaat.. Ben aileni dinle yada dinleme demem çünkü ailelerde her zaman doğru kararı vermiyor.. kalbini ve mantığı birleştir... Sen kaç yaşındasın bu arada?

Hayat tabii ki sizin hayatınız bizlere saygı duymak düşer ama fikrimce ailem ve düşünceleri ekarte edemeceyek kadar mühim.
Tercihinizi karalamak gibi algılanmasın ama 5 ay oldu diyorsunuz ne ara aşk ne ara evlilik bu ne acele. Kendinizi, onu iyice bir tanıyın önce derim.

Son düzenleme:
Benimn eşim zaza ben se Makedon göçmeni...
Ailem en başta karşı çıktı.. hem milletler hem mezhepler hem de kültürler farklı diye....
4 yıl flört ettik, bu süreçte de ailelerimizi ikna ettik ve evlendik.... 2 yıllık evliyim çoook ama çok mutluyum...
Evlilik evcilik değil.. 5 ayda ne karşındaki insanı tanıyabilirsin ne de evlilik kararı alabilirsin..
Aileni dinle, acele etme... Ama sevgilini de daha yakından tanımaya çalış....

canım ben suanda nısanmlıyım 2 senedır konustukk inan oyle huyları oluyor kı bazen bu benım sevdıgım kısımı dıyorsun en azından aıleler tanıssın bıraz zaman gecsın sen ıyıce aılesını tanı bılıyorsun sadece sız degıl aılelerde evlenıyor....Ama yok ben sevıyorum tanıdım dıyorsann hersey guzellıkle yapmaya calıss.Hayat senın hayatın yanlısıyla dogrusuyla ama aılenı karsına alıp karsı gelırsen Allah gostermesın sana bırsey olursa ılk kosucak yıne aılen unutma...Hersey gonlunce olsun arkadasım

evet daha cicim aylarındasınız desem yeridir şuan bence hiç tanımıyorsun onu anlıyorum heyecanını ama çok erken..

aslında 5 ay çok kısa bi süre ama eğer biraz daha yakından tanıyıp süreyi biraz daha uzun tutarsan ikiniz için de çok iyi olur cnm şuanda aşıksın bazı şeyleri bu kısa sürede görememiş olabilirsin.. fakat ailene sadece şu konuda katılmıyorum insanları yaşadıkları yerlere göre değerlendirmek çok yanlış sonuçta heryerin iyisi kötüsü var.. kurunun yanında yaşta yanmasın cnm.. sen aşkından vazgeçme ama acelede etme cnmlmaz:

bana gore bu konuda cok haklılar bende ailemden birinin boyle evlenmesini istemem ki buyuk konusmayım asla bende evlenmem

bencede bu konuda ailenin rizasi cok onemli ilerisi insana ne getirir bilemiyoruz bu insanla evlendigin zaman sorunlar yasadigin zaman siginacak bir ailen olmasi onemli eger onlarin rizasi olmadan olursa yasadigin en ufak birsey onlara yansirsa iste biz sana dedik ama dinlemedin olacaktir tepkileri ailen seni yuz ustu birakmaz ama sevdigin insanbirakiyo guzelim malasef bu kurt meseleside artik baydi beni bende kurdum ve ailemde kadinlar ikinci sinif muamelesi gormuyo kulaktan dolma sozlerle bos boskonusuyo insanlar neyse senin icin hayirli neyse o olur insallah ama aileni kirmadan onlarla catismaya girmeden haledersin problemini

kurt turk konusuna bisey diyemem.. bu insanlarin kendi gorusudur.. ya da ailelerin..
ama 5 ay evlenme sozlenme karari almak icin asiri erken!!
bu kadar cabuk karar vermeyin.. 5 ay tanidiginiz bi adam icin de ailenizi karsiniza almayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…