Çok seviyordu, evlendik, tersine döndü, çocuk oldu iyice koptu..

aynen dediğin gibi ağzı o kadar iyi laf yapıyoki.. ama hep laf hep laf sfır icraat... dediğinin farkındayım öle olcanıda biliyorum hiç bi şekilde değişmicek. aynen dediğin gibi zaten oraya para verceğime başka şeyler yaparım dedi.. ona sorsan dünyanın en iyi kocası en iyi babası ben dırdır yapan suratsızın tekiyim.. evlendikk beni değiştirdiler sanki töbe yarabbim.. bende dediin gibi yapıyorum zaten canım. oğluma anneme sarılıyorum ileriye bakıyorum geriyi düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. gerçektende hasta edicek derecede. sn naptın peki kurtulamadım dedin bitmedimi??

offf cok üzüldüm canım yaa niye böle evlenince değişiyo erkekler ben evlenmeden korkmaya başladım iyice allah sbır versin sana inş değerını anlayıp kendıne ckeı duzen verr acmasan telefonlarını falan tamamen bıtrmıs gıbı yap ozaman kaybettgını anlar belkı duzelır

Son düzenleme:

yok valla canım düzelmez herşeyi denedim en fazla 2 gün normal gibi davranıyo sonra hoooop sil baştan... gerçekten bitti artık olması gerektiği gibi. artık karı koca diil anne babayız...

yok canım daha degil ama az kaldı.çünkü onun kimsesi yok ailesi falan. ondan bir türlü bırakmıyor. bir türlü bitiremedik yani.ancak ben kendimi ondan git gide soguttum. onuda alıştırdım,az kaldı yani. kısa süre önce kalbimi kenara bırakıp aklımı kullanmaya başladım.daha rahatladım.yoksa çokkkk acı çektim.artık koymuyor hiçbirşey.bende hemen bitirip kendi hayatıma geçebilmeyi çok isterdim

ööf bi kadınlar neden kendi mutluluğumuzu hep geri plana atıyoruz. yok çocuklar için yok evlilik için yok aile için yok karşı taraf için hep erteliyoruz umarım yakın zamanda kavuşursun yeni hayatına

ööf bi kadınlar neden kendi mutluluğumuzu hep geri plana atıyoruz. yok çocuklar için yok evlilik için yok aile için yok karşı taraf için hep erteliyoruz umarım yakın zamanda kavuşursun yeni hayatına
canım inan yazdıklarını okuduğumda şiddetli bir acı hissettim kocanın yaşattıkları için değil bebeğin için
daha o kadar minikki ve seninde şuan tam sağlıklı bir karar verebileceğini sanmıyorum,insan hamileyken ve bebeği doğduktan sonraki ilkj aylarda çok hassas oluyor çok ilgi istiyor,erkekler de garip psikolojiler içerisine giriyor,bunu öncelikle bilmelisin,kinlenme ,öfkelenme bütün sıkıntıların bebeğine deyansır mümkün olduğu kadar sakin olmaya çalış kıyaslama sanmaki diğer erkekler melek herkesin dört dörtlük yuvası var,sen eşin kaynaklı sorunlar yaşıyosun başkaları eşin ailesi kaynaklı sorunlar yaşıyor,bu dönemde yapacağın şey bence evine geç,eşinide ikna et sevgiyle yaklaş,ne kadar sorumsuzda olsa ,seni üzmüşde olsa ağzı iyi laf yapmış da olsa babalık erkek içinde zor onlar de bir eğitimden geçip baba olmuyolar,ha bide erkek kadın gibi değil doğar doğmaz bebeği sahiplenemiyor siz karnınızda taşıdınız emek verdiniz hemen ısındınız ama baba çocuk büyüdükçe baba olur.Eşinizi dışlamayın,sevgiyle yaklaşın çocuk bakımı konusunda görev verin destek isteyin,yalandan kim ölmüş yağlayın biraz,hayatım sen yokken bize bu ev cehennem oluyor sana inanılmaz derecede ihtiyacımız var deyin,sizde onu tatlı dille yola getirin.

işin çok zor, allah hayırlısını nasip etsin inşallah kardeş..

ah canım yaa okudum yazını da
ya böyle biri değişir mi asla değişmez senide yalanlarıyla kandırmış yazık günah ya bi bebek var
sende onun ısrarlarına dayanamamışsın keşke kendi kabuğuna çekilip düşünme şansı tanısaydın kendine kararı o alıyo sanada baskı yapıyo ısrarla ve onun dediği oluyo var mı böyle bi şey yawwwwww

artık onu dinleme ve kanma evlendiniz diye de onun dediği olcak diye bişi yok sen de bir bireysin senınde düşüncelerin fikirlerin var baskıyla karar aldırtmakta ne ?

umarım bundan sonraki hayatın senin kararlarınla olur herşey gönlünce olsun

valla canım değişceni bilsem bi saniye düşünmem herşeyi yaparım ama diyorum ya hiç ama hiç ümit yok. eşim iyi olsa maddi yada ailevi sornlar yaşasak yine birbrmze destk olarak aşardık ama bu şekilde çok zor cidden...

işin çok zor, allah hayırlısını nasip etsin inşallah kardeş..

amiiiinnn...

bundan sonra olması gerekeni yapıcam işte. bu zamana kadar hep onun istediği şekilde yaşadık kararlar aldık ama 2mizde mutlu diiiliz bundan sonrada benim kararlarımla bakalım nası olcaz.. umarım daha fazla hata yapmam..

her ne karar alırsan al, çocuğuna odaklan bu ilk aylarda minicik bir bebeğin size çok ihtiyacı var ,zaman hızla akıp geçiyor geriye dönme imkanı yok telafi imkanı yok, çocuğunuz büyüdükten sonra pişmanlık duymamalısınız ah keşke bebeğimin o ilk aylarının tadını çıkarsaydım kafamı problemlerle meşgul etmeseydim her anını doya doya yaşasaydım dememelisiniz ,insan pişmanlık duyuyor,ben saçma sapan bir mevzuyu büyüterek doğumdan önce çok sıkıntı yaşamıştım öyleki bebeğimi doğuracağım günün akşamı bile ağlamıştım ,şimdi kendime sinir oluyorum ne gereği vardı haklı ben veya değildim ne önemi vardı böyle zmanlar insan ömründe insanın kaç defa başına gelir anı yaşamak varken.anlatmak istediklerimi anlatabildimmi bilmiyorum,tavsiyem bırakın su aksın yatağını bulsun siz bebeğinizin keyfini çıkarın ,keşkeleriniz kalmasın

Canım anlattııklarından anladığım kadarıyla senin bu kocan dengesiz ve ruh hastası,
benim babam da ayı senin kocan gibi, annem yıllarca maddi gücü olmadığından ve dönecek bir anne evi olmadığından çekti, çekmeye devam ediyor ama babam tedaviye filan yanaşmadığı gibi annemim hasta olduğunu iddia ediyor, şimdi annem gerçekten ağır depresyonda, ağlamak ve uyumak haricinde bi hayatı yok gibi, yeni yeni torunu( oğlum ) sayesinde biraz yüzü gülüyro, ama şimdi hepimiz anlıyoruz ki, aç kal sefil ol, hepsi düzelir ama bu hayat bu şekilde sürdürülmez, hataymış..
sakın devam etme, bu adamın yapacağı babalık çocuğun psikolojisine de zarar verir, kendimizden biliyoruz, hepimiz terapi almak zorunda kaldık tek tek, boşanmış aile çocuğu olsak bu kadar sorun yaşamazdık ..bence derhal kendini topla, Allaha şükür gidecek anne evin de var, hemen topla tasını tarağını , boşan ve kurtul, çocuğun da kurtulsun..yaşın kaç bilemiyorum ama bu sözlerimde çok ciddiyim, diyorum sana karşında yaşanmışı var, yıllar sonra sen hasta olursun ona hiç bişey olmaz yazık olur...

bu konunun üzerine sadece şunu söyleyebilirim...

anneler!!!

lütfen erkek çocuklarınızı yetiştirken dünya onların etrafında dönüyormuş gibi yetiştirmeyin...

sorumluluk verin...

gerekirse harçlıksız bırakın...çalışmayı öğrensin

daha küçük yaşlarda her istediğini almayın...doyumsuz olmasın...

erkek adam herşeyi yapar...her yaptığı haktır...bu mantıkla yetiştirmeyin rica ediyorum...

kusura bakmayın ama bizim sayemizde artık adam gibi adamlar yetişmiyor...

sonra da neden böyle oluyor diye dövünüyoruz...

kardeşim sana gelince de malesef çok fazla söyleyecek birşeyim yok...

bir orada bir burada çocuğunu taşıyıp harap edeceğine ayrıl bence...

bebeğini annene emanet et varsa bir mesleğin işe gir çalış...

kimseye muhtaç olma...alah yardımcın olsun

haklısın canım tekrar gelmicek bugünler. bebeğimin ilk aylarını doya doya yaşamam lazım. zaten bütün gün onlayım hem kafam dağılıyo zaman çabuk geçiyo hemde mutlu oluyorum bi gülüşünden. hayatta hiç bişi üzülmeye değmez ama işte gelde bunu kendine anlat..

işte eşimin anneside aynı şekilde yıllarca babasından çekmiş şuanda çok kötü durumda. çocukları için durmuş şimdi diyoki keşke ayrılsaymışım ne oğlum bu durumda olurdu nede ben.. ondan bende ilerde bunu dememek için şimdiden bitirmem lazım işte ama süreç çok zor geliyo. herşey bi anda olsun istiyorum sürekli bi erteleyiş var ondanda bende bazı şeyler için güç bulamıyorum ama yapmam lazım farkındayım...

aynen öle herşey aileden başlıyo malesef umarım ben oğlumu düzgün bi koca düzgün bi insan olark yetiştirebilirim.. amiiin canım. bende çalışmak istiyorum bakıyorum işlere bakalım hayırlısı...

allah ona en güzel insan vermiş ama o ne değer bilmiş ne kıymet lütven üzülme mutluluğun en büyüğü seni bulsun ve bidaha hiç gitmesin eşinde kişilik bozukluğu var sanırım bitmesi senin için daha iyi olur ama karar senin canım hep mutlu olman dileğiyle

Yazılan yorumların hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla acaip bir zorluk içindesin. İnsanın bu gibi durumlarda duygusal davranmaması gerekiyor yoksa ömür boyu duygu yoğunluğundan, azaptan boğulur. Mantıklı düşün, en önemlisi de kendi iyiliğini düşün. Çocuğun bile sen ne kadar mutluysan o kadar iyi yetişir ve mutluluğu anlar. Ama mutsuzken çocuklar da hissediyor. Önce kendini düşün.. Allah yardımcın olsun ! Allah sana güç versin ! can-ı gönülden istiyorum bunu..

çok üzüldüm canım ya Allah sabır versin düzeleceğini hiç zannetmiyorum düzelse bile sen bu yaşananlarla nasıl devam edeceksin yuvayı kurmak zor yıkmak kolay ama başka çare yok gibi gözüküyor boşanmanı ve bi uzmandan yardım almanı tavsiye edebilirim inşallah hayırlısı olur

okadar tecrube edindimki hayattan her defasinda yarali kirik kalbimle yol aldim hayatin bir yerlerinden tutmak zorunda kaldim bunu en azindan cocuk um icin yapmaliydim buna mecburdum,kendimi dusunmek gibi bir lüksum olmamaliydi,gecmez dedim zaman öyle bir gectiki,ilk baslarda aramasin bitti derdim ama dörtgözle aramasini beklerdim sabirsizlanir sinirlenir aglardim cok gecemi sabah ederdim,sunu anladimbosa yol almisim,yazdin seylere bakinca diycem bu olur,o istesede dönme bitmis evlilin baslamadan cocuk un icin kendin icin yasa birakta o kaybettiklerine zamani gelince yansin,sabir cek iyi gelir.ALLAH büyüktür bee offfffff

ne yaşamış olursan ol tahmin ediyorumki bir süpriz olsada seni geri istese yalvarsa falan geri dönebilirsin.bizler dayanamıyoruz.ama kangren olmuş olan bir evlilik bir an önce bitmeli işte.ha bu arada bir umut varsa gidilmeli ama anladığım şuki tam manasıyla sevebilen bir adam yok be yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…