Çok severek döşedim,bakalım beğenecek misiniz?

cnm gule gule oturun evin modern bi tarzda dosenmis ben de begenenler arasindayim...Salondaki kirmizi berjer ile tablodaki kirmiziyi uyum acisindan iyi yakalamissin..İkeayi ben de cok seviyorum buludugum sehirde olsa surekli giderdim herhalde..Yatak odan da hos,sadece uyku setini veya yatak ortunu biraz daha pastel tonlarda secsen daha uyumlu olurmus...mutluluklar...

:nazar:maşallah cnm çok güzel evin huzurla otur inş, ama diğer odalara nazaran yatak odası çok sade kalmış görünüyor...

saglıkla otur cok guzel olmus evın salonuna bayıldım...nevresım takımı hangı markanın cok hosuma gıttı :)

canım salonmu oturma odasımı bilmiyorum ama ben beyaz koltuklara bayıldım...

oturma odasındaki koltukların aynısından bendede var gerçekten çok rahat oturunca hiç kalkamk itemiorum zaten önemli olnada rahatlığı bence temizlik içinde zaten fermuarlı atıosun yıkanıo o yüzden çok problem diil:) salondaki köşe takımını büyük vazodaki çiçeklerini ve tablonu çok beğendim:) yatak odası burdan biraz özensiz görünüo yani dekoru falan tam diilmiş gibi ama evin diğer kısımlarını bu hale getiren kimbilir yatak odasını nasıl yapar biraz ilgilense:)) ben eşyalarını beğendim ortada göze batcak bişe göremiorum çok güzel olmuş:)güle güle otur:)

Back
X