• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok severek döşedim,bakalım beğenecek misiniz?

oturma odasındaki koltuklar saloon diye bi markaydı yanlış hatırlamıyosam,,rahatınıza düşkünseniz cok rahat oturması,,yatmaya gelince kullanamazsınız,,yastık sayısı fazla olduğundan sürekli düzeltmek gerekiyor ama ben bu durumdan şikayetçi değilim rahatlığı bu olumsuzluğu kapatıyor,,halilara gelince gümüşsuyuydu galiba her yerde olan bi marka fiyatı da oldukça düşüktü,,2 halı 400 falan tutmuştu galiba,,avize konusunda da arkadaşa katılıyorum biraz geç oldu ama o eksikliği de bugün giderdim avizelerimi aldım yakında yeniden eklerim fotoları,,bu arada hepinize teşekkür ederim

photo0237b.jpg

photo0243i.jpg

photo0242y.jpg

s7302095.jpg

photo0246o.jpg

photo0249v.jpg

photo0251lg.jpg

photo0248.jpg

photo0395.jpg

s7302088m.jpg

s7302089.jpg

s7302090.jpg

Tüm evini güle güle kullan salonunu çok beğendim.
Oturma odan biraz kalabalık geldi gözüme.
Yatak odanda yatak başının arkası kullanılmayan bir kapı gözüküyor.
Baştan kapatılsaydı çok iyi olurdu ama madem olmamış şimdide renkli plastik seperatör perde ile biraz hareket katabilirsiniz.
En azından dikkati direkt kapıya çekmezsiniz.

Evin diğer bölümlerinide merak etiim. :)

Sağlıklı mutlu günler geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler...

Fotoğrafları benim eklediğim şekilde ilk sayfaya taşırsan izlemesi daha kolay olur
Sevgiler...

Son düzenleme:
çok şık ve tarz mobilya seçimlerin çok beğendim..güle güle oturun..
oturma odasındaki mobilyalar saloni değilmi:)kardeşimin mobilyası ile aynıda:51:

canım salon ve oturma odası gerçekten çok hoş. güle güle kullan.:nazar::nazar:

yalnız yatak odası başka bir eve aitmiş gibi duruyor. keşke yatak odası da biraz diğerlerine benzeseydi de uyum bozulmasaydı.

seperatör fikri için teşekkür ederim,,bu resimleri ilk taşındığımda çekmiştim şu an o balkon camını renkli dekoratif bi kağıtla kapladım

herşey çok güzel güle güle kullan. en çok siyah beyaz halını beğendim. markasını öğrenmem mümkünmü.:nazar:

Evin çok hoş canım sağlıkla, mutlulukla otur inş. :16: yatak odanda serili olan nevresim mi yoksa yatak örtüsü mü :26: markasını öğrenebilir miyim mümkünse :78:

dah ne olsun maşallah evin çok güzel ...çokda zevklisin sadeliği aynı zamanda şık olmayı seviyorum sende onu yakalamışsın..rabbm ağız tadıyla oturtmak nasip etsin:)) darısı bana olsun inş.

çok şık döşenmiş bir ev mutlu günlerde oturun.her zaman sadelikten yanayım ıvır zıvırla evini dolduranlar hiç kusura bakmasın çok kötü ve basit oluyo.güzelim mobilyaları berbat hale getirebiliyorlar.bende yatak örtüsünü sorucaktım markası nedir?(buarada beyaz koltuklar sizi bayağ zoylıcak:)

Back
X