- 17 Haziran 2019
- 1.135
- 5.503
- 158
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
Bana da resmen gösteri gibi geldi ikimizken hiç böyle değil çünkü bu lafları hiç söylemez
öyle yaptım sen yazmadan aramadan sormadan kendimi eksik hissediyorum kötü hissediyorum dediSen onunla bi süre konuşma iletişime girme bakalım. Ne yapacak? Ararsa falan açma. Bırak, ayrılmış gibi davran.
sonunda beni anlayan biri… aynen öyle bence de. öyle bi ortamda çocuk gibi oyun da oyun diye tutturacaj halim yok. kaldı ki dün arkadaşları kendisi ben şeklinde de oyun oynadık. full telefonları bırakalım şeklinde takılmıyorlar arkadaş ortamında. ben dışarıdayken geç yazınca kendisi de problem yapıyor ben yapınca milletin yanında bağıra bağıra darlama diyor. desem ki arkadaşlarının yanında ben den özür dile hayatta yapmaz ama benim içimi de bundan başka bi şey soğutmaz ne yapıcam bilmiyorumOyuna giremeyecekse sözleşmesin. Giremeyeceğim desin.
Önce sözleşip sonra "boş yapma" çok çirkin ve abartı bir tepki. Asla hoş değil
5 senelik evliliğimde eşimle birbirimize böyle kelimeler kullanmadık.
Çok seviyesizce ve saygıdan uzak.
Asla bana göre değil.
En nefret ettiğim erkek tipi birilerinin yanında havalanıp sevgilisini eşini her ne ise azarlayan sözüm ona erkeklik taslayan yada erkekliği böyle birşey zanneden basbasa iken kediye dönen erkek.Bana da resmen gösteri gibi geldi ikimizken hiç böyle değil çünkü bu lafları hiç söylemez
Iğğğ laflara baköyle yaptım sen yazmadan aramadan sormadan kendimi eksik hissediyorum kötü hissediyorum dedi
dedim diyo ki buna sen sebebiyet verdin ben ağır bi şey demedim darlama dedim sadece diyoIğğğ laflara bak
Ben de sen beni insan içinde aşağılayarak konuştuğunda kendimi kötü hissettim deseydin
öyle yaptım sen yazmadan aramadan sormadan kendimi eksik hissediyorum kötü hissediyorum dedi
dedim diyo ki buna sen sebebiyet verdin ben ağır bi şey demedim darlama dedim sadece diyo
hahshhdhd çok haklısınızBuna benzer konu suan benim de var. Artislik peşinde olan hollywooda koşsun defet gitsin .
Hayatım müsait değilim vs diye insan acijlayabikir okuz gibi bogurmek neyin nesi
Bişey söyliym mi, kendi hatasını "buna sen sebep oldun" diye haklı çıkarmaya çalışan insanlardan uzak durun. Aynı bahaneyi karısını döven adamlar da kullaniyo, hiç sekmez. Sizi kırmaktan çekinmeyen, ama özür dilemeye değer görmeyen insanları hayatınızda barındırmayın. İnanın bana daha mutlu olursunuzdedim diyo ki buna sen sebebiyet verdin ben ağır bi şey demedim darlama dedim sadece diyo
Kendi haline bırak tatlım aramak isteyen arar, gelmek isteyen gelir, mesaj yazmak isteyen yazar. Seni üzmek için yazmıyorum bunları emin ol kimse senden değerli değil. Haddime değil belki ama biraz olsun uzaklaşmanı tavsiye ederimAz önce sevgilimle çok büyük bir kavga ettik telefonda 5.5 aydır birlikteyiz. Öncesinde sözleşmiştik birlikte oynadığımız bi oyun var ona girecektik. Şuanda da 2 çok yakın arkadaşıyla birlikte evde. Birazdan geliyorum dedi, birazdan ne zaman diye mesaj attım aradan 10 dk geçti cevap yok. Bende aradım normal konuşurken ağzından laf aldım meğer telefon elindeymiş. Ben de dedim ki madem elinde neden mesajıma cevap vermiyosun. Kızlar bu birden bi köpürdü. Ama nasıl bağırıyo beni darlama vs dedi defalarca. Arkadaşların duyuyor mu şu an bu konuşmayı kime neyin şovunu gövde gösterisini yapıyosun sen dedim. İnsanların yanında beni darlama uzatma boş yapma gibi kelimeler kullandı. Asla ama asla beklemediğim bir şeydi. Dolduruşa mı geldi neden böyle yaptı bilmiyorum sırf sinirimden oturdum ağladım. E yapmam gerektiğini bilmiyorum bi yol gösterin konuşmak da işe yaramıyor hep kendini haklı görüyor..
Az önce sevgilimle çok büyük bir kavga ettik telefonda 5.5 aydır birlikteyiz. Öncesinde sözleşmiştik birlikte oynadığımız bi oyun var ona girecektik. Şuanda da 2 çok yakın arkadaşıyla birlikte evde. Birazdan geliyorum dedi, birazdan ne zaman diye mesaj attım aradan 10 dk geçti cevap yok. Bende aradım normal konuşurken ağzından laf aldım meğer telefon elindeymiş. Ben de dedim ki madem elinde neden mesajıma cevap vermiyosun. Kızlar bu birden bi köpürdü. Ama nasıl bağırıyo beni darlama vs dedi defalarca. Arkadaşların duyuyor mu şu an bu konuşmayı kime neyin şovunu gövde gösterisini yapıyosun sen dedim. İnsanların yanında beni darlama uzatma boş yapma gibi kelimeler kullandı. Asla ama asla beklemediğim bir şeydi. Dolduruşa mı geldi neden böyle yaptı bilmiyorum sırf sinirimden oturdum ağladım. E yapmam gerektiğini bilmiyorum bi yol gösterin konuşmak da işe yaramıyor hep kendini haklı görüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?