• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şaşkınım çok üzgünüm

Ben arkadaşlara katılmıyorum .

Oyuna giremeyecekse sözleşmesin. Giremeyeceğim desin.

Önce sözleşip sonra "boş yapma" çok çirkin ve abartı bir tepki. Asla hoş değil

5 senelik evliliğimde eşimle birbirimize böyle kelimeler kullanmadık.

Çok seviyesizce ve saygıdan uzak.

Asla bana göre değil.

Oyuna giremeyecekse sözleşmesin. Giremeyeceğim desin.

Önce sözleşip sonra "boş yapma" çok çirkin ve abartı bir tepki. Asla hoş değil

5 senelik evliliğimde eşimle birbirimize böyle kelimeler kullanmadık.

Çok seviyesizce ve saygıdan uzak.

Asla bana göre değil.
sonunda beni anlayan biri… aynen öyle bence de. öyle bi ortamda çocuk gibi oyun da oyun diye tutturacaj halim yok. kaldı ki dün arkadaşları kendisi ben şeklinde de oyun oynadık. full telefonları bırakalım şeklinde takılmıyorlar arkadaş ortamında. ben dışarıdayken geç yazınca kendisi de problem yapıyor ben yapınca milletin yanında bağıra bağıra darlama diyor. desem ki arkadaşlarının yanında ben den özür dile hayatta yapmaz ama benim içimi de bundan başka bi şey soğutmaz ne yapıcam bilmiyorum

Bana da resmen gösteri gibi geldi ikimizken hiç böyle değil çünkü bu lafları hiç söylemez
En nefret ettiğim erkek tipi birilerinin yanında havalanıp sevgilisini eşini her ne ise azarlayan sözüm ona erkeklik taslayan yada erkekliği böyle birşey zanneden basbasa iken kediye dönen erkek.
Meşgulüm arkadaşlar var bayramlasiyoruz vs diyip müsait olmadığını belirtse ya
Siz de şunu ne havalandiriyorsunuz bilmem ki kendini birşey sanıyor beni insan içinde azarlayan adamı surundururum keşke arayıp durmasaydınız

Ya benim bazen mesaja cevap veresim gelmiyor bu büyük bir olay değil. Sevmediğim anlamına da gelmiyor. Bende darlanmak istemezdim

Buna benzer konu suan benim de var. Artislik peşinde olan hollywooda koşsun defet gitsin .
Hayatım müsait değilim vs diye insan acijlayabikir okuz gibi bogurmek neyin nesi

Şöyle söyleyeyim, öncelikle beklentiniz fazla. Yani arkadaşları varken sizinle oyun oynaması onlara ayıp olurdu. O konuda haklı olabilir.

Ancak, bakın şöyle bir şey söylemek istiyorum, eşimle örnek bir çift sayılmayız fakat bir gün olsun başkalarının yanında birbirimize böyle davranmadık. Ki böyle olaylar yaşanıp, sonrasında çok ciddi kavgalar da ettik. İnsanların yanında değil, yalnızken. Hatta eşimin arkadaşları bizim kavga edebilecegimize inanmıyor, halbuki görseler akılları şaşar. Dediğim gibi asla örnek bir çift değiliz ama bu konuda ikimiz de hassasiyet gösteriyoruz. Bu bizim saygı göstergemiz. Çevremde bu şekilde arkadaşlarına şov yapmaya çalışanlar oldu, inanın hiçbiri çok da düzgün karakterler değildi. Böyle şeyler küçük görünse de bir insanın karakteri hakkında büyük fikir verir. Takdir sizin.

dedim diyo ki buna sen sebebiyet verdin ben ağır bi şey demedim darlama dedim sadece diyo
Bişey söyliym mi, kendi hatasını "buna sen sebep oldun" diye haklı çıkarmaya çalışan insanlardan uzak durun. Aynı bahaneyi karısını döven adamlar da kullaniyo, hiç sekmez. Sizi kırmaktan çekinmeyen, ama özür dilemeye değer görmeyen insanları hayatınızda barındırmayın. İnanın bana daha mutlu olursunuz

Az önce sevgilimle çok büyük bir kavga ettik telefonda 5.5 aydır birlikteyiz. Öncesinde sözleşmiştik birlikte oynadığımız bi oyun var ona girecektik. Şuanda da 2 çok yakın arkadaşıyla birlikte evde. Birazdan geliyorum dedi, birazdan ne zaman diye mesaj attım aradan 10 dk geçti cevap yok. Bende aradım normal konuşurken ağzından laf aldım meğer telefon elindeymiş. Ben de dedim ki madem elinde neden mesajıma cevap vermiyosun. Kızlar bu birden bi köpürdü. Ama nasıl bağırıyo beni darlama vs dedi defalarca. Arkadaşların duyuyor mu şu an bu konuşmayı kime neyin şovunu gövde gösterisini yapıyosun sen dedim. İnsanların yanında beni darlama uzatma boş yapma gibi kelimeler kullandı. Asla ama asla beklemediğim bir şeydi. Dolduruşa mı geldi neden böyle yaptı bilmiyorum sırf sinirimden oturdum ağladım. E yapmam gerektiğini bilmiyorum bi yol gösterin konuşmak da işe yaramıyor hep kendini haklı görüyor..
Kendi haline bırak tatlım aramak isteyen arar, gelmek isteyen gelir, mesaj yazmak isteyen yazar. Seni üzmek için yazmıyorum bunları emin ol kimse senden değerli değil. Haddime değil belki ama biraz olsun uzaklaşmanı tavsiye ederim 🌸

Az önce sevgilimle çok büyük bir kavga ettik telefonda 5.5 aydır birlikteyiz. Öncesinde sözleşmiştik birlikte oynadığımız bi oyun var ona girecektik. Şuanda da 2 çok yakın arkadaşıyla birlikte evde. Birazdan geliyorum dedi, birazdan ne zaman diye mesaj attım aradan 10 dk geçti cevap yok. Bende aradım normal konuşurken ağzından laf aldım meğer telefon elindeymiş. Ben de dedim ki madem elinde neden mesajıma cevap vermiyosun. Kızlar bu birden bi köpürdü. Ama nasıl bağırıyo beni darlama vs dedi defalarca. Arkadaşların duyuyor mu şu an bu konuşmayı kime neyin şovunu gövde gösterisini yapıyosun sen dedim. İnsanların yanında beni darlama uzatma boş yapma gibi kelimeler kullandı. Asla ama asla beklemediğim bir şeydi. Dolduruşa mı geldi neden böyle yaptı bilmiyorum sırf sinirimden oturdum ağladım. E yapmam gerektiğini bilmiyorum bi yol gösterin konuşmak da işe yaramıyor hep kendini haklı görüyor..

Yahu telefon elinde olur insanın ama o arada karşıdaki bişe anlatıyordur makara yaparsın muhabbetin en tatlı yeridir bi türlü dönüpte o mesaja cevap veremezsin bi bakarsın 15 dakika geçmiş , ayrıca evde arkadaşları varsa aranmaz oyuna davet edilmez ayıptır yahu ben bi arkadaşımla muhabbet ediyorsam çoğu zaman bölüp telefonu bile açmam fazlası müstehak olmuş resmen size. Kapat interneti de adam rahat etsin

Back
X