Çok şaşkınım çok üzgünüm

troyofhelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
245
326
53
28
Az önce sevgilimle çok büyük bir kavga ettik telefonda 5.5 aydır birlikteyiz. Öncesinde sözleşmiştik birlikte oynadığımız bi oyun var ona girecektik. Şuanda da 2 çok yakın arkadaşıyla birlikte evde. Birazdan geliyorum dedi, birazdan ne zaman diye mesaj attım aradan 10 dk geçti cevap yok. Bende aradım normal konuşurken ağzından laf aldım meğer telefon elindeymiş. Ben de dedim ki madem elinde neden mesajıma cevap vermiyosun. Kızlar bu birden bi köpürdü. Ama nasıl bağırıyo beni darlama vs dedi defalarca. Arkadaşların duyuyor mu şu an bu konuşmayı kime neyin şovunu gövde gösterisini yapıyosun sen dedim. İnsanların yanında beni darlama uzatma boş yapma gibi kelimeler kullandı. Asla ama asla beklemediğim bir şeydi. Dolduruşa mı geldi neden böyle yaptı bilmiyorum sırf sinirimden oturdum ağladım. E yapmam gerektiğini bilmiyorum bi yol gösterin konuşmak da işe yaramıyor hep kendini haklı görüyor..

Bana da resmen gösteri gibi geldi ikimizken hiç böyle değil çünkü bu lafları hiç söylemez
Bilemiyorum aranızdaki dinamiği ama çok çiğ bi davranış. Arkadaşları hanımköylü der diye yapması, bilinçaltının hayli karışık olduğunu gösteriyor. Bu bakış şekli daha çook konuda sizi yıpratır. Evet darlamayın ama bunun karşılığı da bu değil.

Darlayan bi tip olmadığım halde böyle bi tepki vermesi çok zoruma gitti telefon elinde olup niye cevap vermiyoaun dememin karşılığı bence de bu olmamalıydı

Yaşlarınızı merak ettim. Sizde üzerine gitmeyin yazarsa bugün vermiş olduğu tepkinin yersiz olduğunu müsait değilse bunu en azından yazıp daha sonra oyuna girmeyi teklif edebileceğini söyleyin fakat afra tafra yapmadan sakince.

Arkadaşlarıyla beraberken nasıl sizinle oyuna girsin? Beklentiniz o kadar saçma ki.

Alt tarafı oyun için sözleşmişsiniz, sanki çok mühim bir şey.

Hala darlayan bir tip olmadığınızı söylüyorsunuz, basbayağı darlamışsınız işte. Verdiği tepki çok normal.

ben 22 yaşındayım o 25 yaşında. Tavsiyeniz için teşekkür ederim deneyeceğim fakat ayrılma fikrinden başka bir şey gelmiyor aklıma şu an çünkü affedebileceğim bir şey değildi yaptığı çok terbiyesizleşti beni rezil etti insanlara

Ama kendisi tamam dedi kabul etti zaten 3-4 gündür kalıyorlar bugün buluşmadılar ki. Müsait değilim sonra girelim dese hiçbir şey demezdim mesele o değil Bence

İnsanalrın içinde darlama diye bağırmasının nesi normal

Kesinlikle. Ama nasıl yapacağımı napacağımı bilmiyorum hiç böyle bi insan değildi demek ki böyleymiş hala çok şaşkınım

Erkeklerin içinde ne olduğunu bilemezsin. Çok iyi tanıyorum dediğin insanlar bile neler yapıyor. İşin garip tarafı erkekler sevgili olmadan önce ya da sevgiliyken fragmanı çok güzel oynuyor, film ise leş (Sözüm meclisten dışarı) Net kararını verdikten sonra nasıl yapacağına sen oturup karar vereceksin. Çok da dallandırıp budaklandırmaya da gerek yok aslında. Kafanda birşey bittiyse bu davranışı öne sürüp çok rahat s.ktir edersin hayatından.

Bi yandan seviyorum çok alıştım bi yandan da affedemeyeceğim bi şey yaptı mantığım kabul etmiyor. yarım saattir internetim kapalı hala ne yazdı ne aradı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…