- 15 Aralık 2006
- 363
- 465
- 323
Çok kötüsünüz ben gaz cıkarmam
Bence adamlar hala gülüyolardır
Trol değil bu kendini tanı konuşmasıydı. Benden hiç beklemezdimTrollenmiş olmayasınız ya, çok saçma bir durum ve çocukça.
Kendini tanı konuşması mıTrol değil bu kendini tanı konuşmasıydı. Benden hiç beklemezdim
Adamlari bilmemde ben hala guluyorum ozellikle yapilan yorumlara. Uzun suredir hic bukadar gulmemistim:)))Bence adamlar hala gülüyolardır
Ya adam sana o soruyu sorunca ne dedin ne olur söyle meraktan çatlayacam lütfenÇok kötüsünüz ben gaz cıkarmam
Ve adam bunu biliyoBu totosu olanlar için mimkin değil
Trol değil bu kendini tanı konuşmasıydı. Benden hiç beklemezdim
Kendini tanı konuşması mı
Kaç kere ..ıçarsın
Hangi küfürleri edersin
Ah bana denk gelseydi ne güzel trollerdim ben onu
İşte sorular uzmanına gelmiyor ki
Ve adam bunu biliyo
İşte sorular uzmanına gelmiyor ki
Ay tobe tobe. Bune bicim sorular boyle.
Hiç sormayın kardeşler ağlancak halime bende gülüyorumAdamlari bilmemde ben hala guluyorum ozellikle yapilan yorumlara. Uzun suredir hic bukadar gulmemistim:)))
Üf ya tuvalette dedimYa adam sana o soruyu sorunca ne dedin ne olur söyle meraktan çatlayacam lütfen
Hazır cevapTüm insanlık biliyor
Ya gözünüzü seveyim cevaplamadım deyin ya, en azından "Öyle kal geldi, kekeledim" filan deyin nolur
Ne uzmanı? Neyin uzmanı?
Ay gece gece ne güldüm ya.
O neymiş yaa ilk defa kendini tanı konuşması diye bi mülakat şekli gördümTrol değil bu kendini tanı konuşmasıydı. Benden hiç beklemezdim
Of bu da çok iyimişGaz cikarirmisiniz sorusuna ben olsam "hic durmuyorki" diye cevap verirdim ve o and a birtane patlativerirdim:))
Sen çok yaşa yaHiç sormayın kardeşler ağlancak halime bende gülüyorum
Üf ya tuvalette dedim
Gaz cikarirmisiniz sorusuna ben olsam "hic durmuyorki" diye cevap verirdim ve o and a birtane patlativerirdim:))
AhahahahahhhGaz cikarirmisiniz sorusuna ben olsam "hic durmuyorki" diye cevap verirdim ve o and a birtane patlativerirdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?