Çok salağım nasıl yaptım bilmiyorum

İşsiz kaldığım dönemlerde onlarca İK ile görüşme yaptım,hiç biri en son ne zaman gaz çıkardın diye soru sormadı
Hangi pozisyon olursa olsun bu tarz sorular sorulmaz,gitmemelisiniz tabi ki.
Ya adam psikopat yada sizinle dalga geçiyor.

18 yaşından belli iş hayatı içindeyim hiç böyle mülakat soruları duymadım gitmeyin görüşmeye arkadaşlarında dediği gibi dalga geçilmiş sanırım

Çocuklarla ilgilenmeniz için size görev felan vermesinler.zaten soruların o amaçla sorulmadigi çok belli bunu anlamadiginiz için size cocuk emanet edeceklerini sanmıyorum.bu amaçla bu sorularida sormamislae.

Canım dalga geçmiş resmen. İyi bir küfür Edip bak bu erkeklerin içine girmeden yaptığım en iyi hareket daha fazla istiyorsan eşimi ara deyip kapatirdim yüzüne. Tabi en sonda git ananla eğlen p....k derdim

En son ne zaman gaz çıkardın nasıl bi soru be? Bence biri aizinle dalga geçmiş. Eğer öyle değilse ve bu iş görüşmesi gerçekse kesinlikle gitmeyin. Böyle soruların sorulduğu bi işte çok rahatsız olursunuz.

En son ne zaman gaz cikardiniz dedi ve sizde cevap mi verdiniz :) bosverin gitmeyin sacma sorular basiniza iş almayin bence..

ilk sorudan sonra zaten görüşmeye son vermeniz gerekirdi. gitmeyi tabi ki düşünmeyin.

hiç tarzım değil ama.
son soruda iyi bir küfür etseydiniz bari.
haketmisler.
bence sizinle dalga geçmiş birileri.
sakin bunun üstüne birde buluşmaya felan gitmeyin.
sürekli gaz çıkaran, terleyen
iyi küfür eden birine yüksek maaş veriyorlarmis

bugün bu soruyu soran yarın başka şeyler sorar , aman haa!! uzak durun derim, kimse kimseye ablalık etmek için hele ki işsizlik hat safhada iken yüksek maaş vermez.

İnternetten her bulduğunuz işe balıklama dalmayin. Ne tuhaf sorular böyle. Ne münasebet deyip telefonu kapatacaginiza gayet cevap vermeye çalışmissiniz hatta görüşmeye gitmeyi düşünüyorsunuz. Yapmayın

sırf sizle böyle kafa bulan adamı yada kadını görmek için 3-5 kişi toplar görüşmeye giderdim...çok merak ettim hangi kafada size böyle sorular sordular

bence biri dalga geçmiş. böyle bir iş konuşması olamaz

şaka mısın sen ????

İnternetten adını sanını bildiğim bir kuruma bile başvurmam. Değil böyle saçma sapan sorularla muhatap olmak herhangi bir terör örgütü ile bağlantısı olan bir iş yeri çıksa ne olacak? Bütün hayatınız yanar... Bir yere başvururken çok iyi araştırın bilgilerinizi öyle verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…