- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
Elestrin demis hakaret edin degil!!! Had diye bir sinir var oraya gelince durmayi bilmek gerek!
Küfür kısmını merak ettim açıkçasıValla verdim ölmek istiyorum
Anlamak istemiyorum sinirden başım ağırdı ya. Acınacak durumdayımsen anladın bence. ben demim bisi:)))))))
Gelemem. Saygisizlik kasinti yapiyor da. KIB'ledim zaten gerekeni yaparlar hakkinizda. Daha fazla muhatap alamayacagim sizi. Bana da hakaret edersiniz mazAllahBaşlığa istinaden yazdım, sizi gerdiyse görmezden gelin.
Evet kardeş salak az kalır. Böyle ağız dolusu bi gerizeka demek lazım
Onlara cevap veriyorsun ama bana cevap yok küstümmmmm ben o adamdan daha yakınım aynı kulüpteyiz aşk olsunpuhahaha
Ya o değil de meraktan soruyorum "En son ne zaman gaz çıkardın?" sorusuna ne cevap verdin?
Ben küfür etmem dedimKüfür kısmını merak ettim açıkçası
Gelemem. Saygisizlik kasinti yapiyor da. KIB'ledim zaten gerekeni yaparlar hakkinizda. Daha fazla muhatap alamayacagim sizi. Bana da hakaret edersiniz mazAllah
Numarayı biliyo işte buda yeterlİnşallah kişisel bilgilerinizi vermediniz?
Bana fetiş ve sapık bir tipmiş gibi geldi karşı taraf, musallat olmasın da. Ya da saçma ve gereksiz bir şaka.
İş neyim olmaz böyle.
Ben küfür etmem dedim
Duydugun bi tane söyle dedi
Ben karşıyım yok söyleyemem dedim
Omaygat yani
Onlara cevap veriyorsun ama bana cevap yok küstümmmmm ben o adamdan daha yakınım aynı kulüpteyiz aşk olsun
Çok kötüsünüz ben gaz cıkarmamAy o kadar abartılacak bir şey değil :) bence komik ve anlatılması eğlenceli bi anınız olmuş :)) ben koptum gülmekten :))) takılmayın hayati yaşayın :))
bu arada cidden en son ne zaman burnunuzu karıştırdınız gaz çıkardınız
Ben küçükken ünlülerin gaz çıkarmadığını sanıyordum,ha bir de tuvalete asla gitmedikleriniÇok kötüsünüz ben gaz cıkarmam
Ya işte işsizlik başıma vurdu heraldeBaşvurduğunuz işle bu soruların zerre alakası yok ya gırgır amaçlı yapılan bir gorusme bu yada adam sapık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?