- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.424
- 598
Kimse duymadığı için salonda herkes birbirine bakar ve en kibar olanı camı açmayı teklif ederLütfen ama; hanfendüler patlatmaz, minik pırt yaparlar![]()
![]()

En densizi de benim gibi 'kim osurdu bee' diye cırlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse duymadığı için salonda herkes birbirine bakar ve en kibar olanı camı açmayı teklif ederLütfen ama; hanfendüler patlatmaz, minik pırt yaparlar![]()
![]()
Olan olmus artik. Sakin telefonlara cevap vermeyin. Yillar once benzerini ben yasadim,hala hatirlayip kendime ne safmisim diyip guluyorum:))Hiç sormayın kardeşler ağlancak halime bende gülüyorum
Üf ya tuvalette dedim![]()
Bilmiyorum ama gerçek ve hiç unutamicamGece gece iyi geldi Allah da sizi güldürsünBu yaşıma kadar o kadar mülakata gittim,iş görüşmesi yaptım hiç duymadım bu tarz şeyler.Ciddi olamazlar inanmak istemiyorum.Kesin başka bir şey var bunun altında.
Aynen ya safta degilimdir ama varmış birazOlan olmus artik. Sakin telefonlara cevap vermeyin. Yillar once benzerini ben yasadim,hala hatirlayip kendime ne safmisim diyip guluyorum:))
Kusura bakmayin,nesesiz bir gunumdeydim. KK ye bir bakayim dedim ,bu konu cikti karsima. Gulmekten olecegim vallahi. Cok yasayasin konu sahibi:))Ahahahahahhhahahahahhaha
alemsin var ya
krizdeyim
ben ve böyle iğrençliklere gülmek
ama konu da yorumlar da iyi
![]()
Kimse duymadığı için salonda herkes birbirine bakar ve en kibar olanı camı açmayı teklif eder
En densizi de benim gibi 'kim osurdu bee' diye cırlar![]()
Onlar beni aramış olsaydı bu işsizlikle ne güzel kelimeler kullanırdım da oof ofO kelimeyi kullanmak zorunda mıydın![]()
Onlar beni aramış olsaydı bu işsizlikle ne güzel kelimeler kullanırdım da oof of![]()
Kızııımm cevap ver ,ayıp amaa,aa diye diyeBeni de böyle aramadılar hiç ya :/
Arasalar, ne güzel eğlenilir aslında.
"En son ne zaman gaz çıkardın?"
"Kendisini telefona veriyorum, ona sorun, bi sn"
![]()
![]()
Aynı ben, kötü bir gün geçirmiştim konu beni benden aldıKusura bakmayin,nesesiz bir gunumdeydim. KK ye bir bakayim dedim ,bu konu cikti karsima. Gulmekten olecegim vallahi. Cok yasayasin konu sahibi:))
Sen de efkarını dağıtmış oldun,kötü mü olduBi konu açtım içinizdeki fesatlık patlama yaptı be![]()
Bi konu açtım içinizdeki fesatlık patlama yaptı be![]()
Kusura bakmayin ama yas gecince pirtlar fazla sesli cikiyorLütfen ama; hanfendüler patlatmaz, minik pırt yaparlar![]()
![]()
Sen de efkarını dağıtmış oldun,kötü mü oldu![]()
Bende çok güldüm valla sagolunRahatlayın, gülün geçin diye yapıyoruz ve komik de düşününce. :)
Dert edineceğiniz, utanacağınız bir şey yok esasen, siz de gülün, gülerek hatırlayın işte.
Tabi geyikten ban yemezsek iyi bi gaz mevzuna![]()
Allah allahEn son ne zaman gaz çıkardın.?
Utangaç mısın?
En son ne zaman terledin?
Bi tane küfür söyle? Gibi gibi
Ahahhahaha yeter güldürmeyin. Gülme kotamı aşarsam gündüz ağlarım diye korkuyorum ama yarın gülmem lazım, please.Beni de böyle aramadılar hiç ya :/
Arasalar, ne güzel eğlenilir aslında.
"En son ne zaman gaz çıkardın?"
"Kendisini telefona veriyorum, ona sorun, bi sn"
![]()
![]()
Ya adam içimi dışımı çok iyi biliyo artık verimimde onun taktirindeAllah allah
Çalışırken osurma, sinirlenme, küfür etme terleme ateş basması gibi ihtimalleri mi değerlendiriyor acabahepsi iş verimliliğini düşürür çünkü dikkatinizi çekerim
![]()