• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok salağım nasıl yaptım bilmiyorum

Ay o kadar abartılacak bir şey değil :) bence komik ve anlatılması eğlenceli bi anınız olmuş :)) ben koptum gülmekten :))) takılmayın hayati yaşayın :))

bu arada cidden en son ne zaman burnunuzu karıştırdınız gaz çıkardınız :rolleyes::rolleyes:

Gelemem. Saygisizlik kasinti yapiyor da. KIB'ledim zaten gerekeni yaparlar hakkinizda. Daha fazla muhatap alamayacagim sizi. Bana da hakaret edersiniz mazAllah :işsiz:

Kendi saygısızlığınızın kasıntısı ya da kaşıntısıdır. :kahve:

Rica ederim muhatap almayın zaten siz, iyi forumlar.

Ben küfür etmem dedim
Duydugun bi tane söyle dedi
Ben karşıyım yok söyleyemem dedim
Omaygat yani :KK71:
:D o gazla iyi küfürler yağdırmadınız tebrik ediyorum... Açmayın telefonları bence... Benim internetten iş bulma serüvenim bir günde başlayıp bir günde bitti sizin de aynen bu şekilde olsun. Allah muhafaza neleri var

Onlara cevap veriyorsun ama bana cevap yok küstümmmmm ben o adamdan daha yakınım aynı kulüpteyiz aşk olsun:KK12:

Ay o kadar abartılacak bir şey değil :) bence komik ve anlatılması eğlenceli bi anınız olmuş :)) ben koptum gülmekten :))) takılmayın hayati yaşayın :))

bu arada cidden en son ne zaman burnunuzu karıştırdınız gaz çıkardınız :rolleyes::rolleyes:
Çok kötüsünüz ben gaz cıkarmam:olamaz::KK47:

Trollenmiş olmayasınız ya, çok saçma bir durum ve çocukça.

Back
X