Cok ilginç hiç böyle bişey duymadım1çocuklu bir ev hanımıyım şimdilik. Çalışmak istediğim için bi kaç yere internetten başvurdum.
Adamın teki geri dönüş yaptı. Bana o kadar saçma sorular sorduki beynim durdu ve inanmayacaksınız ama cevap verdim. Sorular şöyle : (affedin biraz argo ama kibarlaştırmaya çalışıcam)
En son ne zaman gaz çıkardın.?
Utangaç mısın?
En son ne zaman terledin?
Bi tane küfür söyle? Gibi gibi
Bu soruları sormasının nedeni küçük erkek takımı başında durmam ve onlara ablalık yapmam istenmesindenmiş. Tiksinme utanma bu işe göre degilmiş.
Sonuç olarak bu adam bi kaç gün sonra arayıp çagıracak ve ben çok utanıyorum. Nasıl cevap verebildim. Parası cok iyi. Gitsem mi yoksa boş mu versem bilemedim.
aynen size katılıyorum...cvp vermeniz saçma olmuş...Yok daha neler! Siz de cevap verdiniz yaniYüzyüze olsa anlarım da internet ortamından iş görüşmesini hiç anlamıyorum... Hiç güven verici değil :s
Nasıl bir iş anlamadım kusura bakmayın. Küçük çocuklara ablalık mı yapacakmışsınız. Kreş falan mı
İş şuney ney ney? pardon da basvuru yaptiginiz is tanimi tam olarak nedir acaba???
Valla verdim ölmek istiyorumYok daha neler! Siz de cevap verdiniz yaniYüzyüze olsa anlarım da internet ortamından iş görüşmesini hiç anlamıyorum... Hiç güven verici değil :s
aynen size katılıyorum...cvp vermeniz saçma olmuş...
Elestrin demis hakaret edin degil!!! Had diye bir sinir var oraya gelince durmayi bilmek gerek!Bu sorulara cevap vermek, muhatap almak için, çok salaktan daha öte bir şey olmak lazım.
sen anladın bence. ben demim bisi:)))))))İş şu
Spor klubü, cocuklarla ilgilenen anneleriyle diyolog halinde olan yaşam koçu gibi bişey. Yerin dibine sokun beni
Evet kardeş salak az kalır. Böyle ağız dolusu bi gerizeka demek lazımBu sorulara cevap vermek, muhatap almak için, çok salaktan daha öte bir şey olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?