- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- Konu Sahibi Karanfilkokusu34
Tebrikler Bdv'de bugüne kadar sorulan en saçma soruyu sordunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler Bdv'de bugüne kadar sorulan en saçma soruyu sordunuz
Üzerine Alez serebilirsiniz o gün içinEdit: arkadaşlar yanlış anlamışsınız tabi ki annem bunu sereceksin diye diretmiyor, Tabi ki kan görmek istemiyor. O kadar psikopat değiliz çok şükür. Nişanlım da biliyor kan gelmeyebilir, bu normaldir diyor. İnsanlara yorum yaparken bazılarınız cahil muamelesi yaparak kendince karşısındakini aşağılamaya kalkıyor. Sağlıkçıyım neyin ne olduğunu biliyorum. çeyiz serilecek ve haliyle yatağa kötü de olsa bir nevresim serilecek. Yani nevresim o olmasa bile herhangi bir nevresim olsa bile istemem leke olmasını. Özellikle nevresimi sevdiğimi ve leke olmamasını belirttim orda yanlış anlaşılmış. Saçma olduğunu biliyorum ama aklıma takıldı sormak istedim. Sonuçta ev yeni, sereceğim örtü yeni. leke çıkmazsa diye takıldı aklıma. Ve tecrübeli hanımlardan özellikle yaptıkları birşey var mı diye sordum herkes yaşıyor bunları. Muşamba ser diyen var, insan hayret ediyor valla çok sağol çok yardımcı oldun, bir daha olma. Beni anlayan 3-5 kişi ciddi fikir verdi onlara teşekkür ediyorum.
Merhaba hanımlar, biliyorum sorum çok saçma gelebilir ama çevreme sormaktan çekindim buraya sorayım dedim. Benim 6 ay sonra düğünüm var, malum evi yerleştiricez yatağımıza annemin yaptırdığı nevresim takımını sericekmişiz, annem öyle diyor. Ama ben şimdi ilk gece o çarşafın lekelenmesini hiç istemiyorum yepyeni hem de çok sevdim kıyamam. Evet saçma ama sizin bu konuda yaptığınız bir önlem oldu mu merak ediyorum arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için.Hasta bezi alın anca paklar
hahahahaha bende böyle yengeler yok işte öğlenmek istedim iyi de oldu :)Benim yengem benden habersiz 2 adet alpaka kumaşından oyalamis birde, çok şaşırmıştım iyide olmuştu .
Yani o leke hemen çıkıyor ılık su ve sabunla
Ne gereksiz şeyler alez ser olsun bitsin.
Bunu sormana bile gerek yok bi baska bez serebilirsin carsafin ustune direk carsaf kirlenmezEdit: arkadaşlar yanlış anlamışsınız tabi ki annem bunu sereceksin diye diretmiyor, Tabi ki kan görmek istemiyor. O kadar psikopat değiliz çok şükür. Nişanlım da biliyor kan gelmeyebilir, bu normaldir diyor. İnsanlara yorum yaparken bazılarınız cahil muamelesi yaparak kendince karşısındakini aşağılamaya kalkıyor. Sağlıkçıyım neyin ne olduğunu biliyorum. çeyiz serilecek ve haliyle yatağa kötü de olsa bir nevresim serilecek. Yani nevresim o olmasa bile herhangi bir nevresim olsa bile istemem leke olmasını. Özellikle nevresimi sevdiğimi ve leke olmamasını belirttim orda yanlış anlaşılmış. Saçma olduğunu biliyorum ama aklıma takıldı sormak istedim. Sonuçta ev yeni, sereceğim örtü yeni. leke çıkmazsa diye takıldı aklıma. Ve tecrübeli hanımlardan özellikle yaptıkları birşey var mı diye sordum herkes yaşıyor bunları. Muşamba ser diyen var, insan hayret ediyor valla çok sağol çok yardımcı oldun, bir daha olma. Beni anlayan 3-5 kişi ciddi fikir verdi onlara teşekkür ediyorum.
Merhaba hanımlar, biliyorum sorum çok saçma gelebilir ama çevreme sormaktan çekindim buraya sorayım dedim. Benim 6 ay sonra düğünüm var, malum evi yerleştiricez yatağımıza annemin yaptırdığı nevresim takımını sericekmişiz, annem öyle diyor. Ama ben şimdi ilk gece o çarşafın lekelenmesini hiç istemiyorum yepyeni hem de çok sevdim kıyamam. Evet saçma ama sizin bu konuda yaptığınız bir önlem oldu mu merak ediyorum arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden
ever düşünemedim canım bunu mu istiyorsunHavlu koy altına bunu da mı düşünemedin ?
Teşekkür ederim anlayışınız için :) insanlar beğenmiyor derdimizi heralde, istiyorlar ki kocamız bizi aldatsın, kayınvalidemizle kavga edelim böyle konular olsunBence saçma bir konu değil yeni nevresimleri kirlenmesin istiyor çok da haklı. Aynı soru benim de kafamda vardı fikir veren arkadaşlardan havlu en mantıklı geldi çünkü dediğiniz gibi bütün çarşaflar yeni leke çıkmazsa ben de üzülürüm. Sayenizde ben de bilgilendim teşekkür ederim.
Kumaş saten bir dükkana gidip nevresim tarzı ucuz bir kumaş al o gün annenin serdiği nevresimin üzerine onu ser işiniz bitince kaldır yıka koy kenara ya da at gitsin bu kadar basit canım.Edit: arkadaşlar yanlış anlamışsınız tabi ki annem bunu sereceksin diye diretmiyor, Tabi ki kan görmek istemiyor. O kadar psikopat değiliz çok şükür. Nişanlım da biliyor kan gelmeyebilir, bu normaldir diyor. İnsanlara yorum yaparken bazılarınız cahil muamelesi yaparak kendince karşısındakini aşağılamaya kalkıyor. Sağlıkçıyım neyin ne olduğunu biliyorum. çeyiz serilecek ve haliyle yatağa kötü de olsa bir nevresim serilecek. Yani nevresim o olmasa bile herhangi bir nevresim olsa bile istemem leke olmasını. Özellikle nevresimi sevdiğimi ve leke olmamasını belirttim orda yanlış anlaşılmış. Saçma olduğunu biliyorum ama aklıma takıldı sormak istedim. Sonuçta ev yeni, sereceğim örtü yeni. leke çıkmazsa diye takıldı aklıma. Ve tecrübeli hanımlardan özellikle yaptıkları birşey var mı diye sordum herkes yaşıyor bunları. Muşamba ser diyen var, insan hayret ediyor valla çok sağol çok yardımcı oldun, bir daha olma. Beni anlayan 3-5 kişi ciddi fikir verdi onlara teşekkür ediyorum.
demek yapılıyor böyle şeyler tek ben değilmişim takıntılı teşekkür ederim aklımda olsunBiz ilk gece düğünden çıkıp eve gittiğimizde bu çarşaf batar mevzusunu hiç düşünmemiştim,yatağı bı açtık alpaka kumaştan bez sermisler aşağı tarafa, çeyiz serildigi gün.havlu kadar vardı eni boyu
Sizde öyle bı bez ayarlayabilirsiniz
Onu sen bileceksin, evlenen sensinAbo onun özel çarşafı mı varmış
Evet kan lekesi doğru müdahaleyle kolayca çıkıyorKan lekesi soğuk su ve beyaz sabunla çıkar. Sıcak su değerse sabitlenir. Regl olunca da çamaşıra geçen leke için kurtarıcı bilgi.
konu sahibi havlu serin.
Verdikleri gibi iade ederim artık napalımOnu sen bileceksin, evlenen sensin