- 6 Şubat 2020
- 157
- 185
- 30
- Konu Sahibi Karanfilkokusu34
Edit: arkadaşlar yanlış anlamışsınız tabi ki annem bunu sereceksin diye diretmiyor, Tabi ki kan görmek istemiyor. O kadar psikopat değiliz çok şükür. Nişanlım da biliyor kan gelmeyebilir, bu normaldir diyor. İnsanlara yorum yaparken bazılarınız cahil muamelesi yaparak kendince karşısındakini aşağılamaya kalkıyor. Sağlıkçıyım neyin ne olduğunu biliyorum. çeyiz serilecek ve haliyle yatağa kötü de olsa bir nevresim serilecek. Yani nevresim o olmasa bile herhangi bir nevresim olsa bile istemem leke olmasını. Özellikle nevresimi sevdiğimi ve leke olmamasını belirttim orda yanlış anlaşılmış. Saçma olduğunu biliyorum ama aklıma takıldı sormak istedim. Sonuçta ev yeni, sereceğim örtü yeni. leke çıkmazsa diye takıldı aklıma. Ve tecrübeli hanımlardan özellikle yaptıkları birşey var mı diye sordum herkes yaşıyor bunları. Muşamba ser diyen var, insan hayret ediyor valla çok sağol çok yardımcı oldun, bir daha olma. Beni anlayan 3-5 kişi ciddi fikir verdi onlara teşekkür ediyorum.
Merhaba hanımlar, biliyorum sorum çok saçma gelebilir ama çevreme sormaktan çekindim buraya sorayım dedim. Benim 6 ay sonra düğünüm var, malum evi yerleştiricez yatağımıza annemin yaptırdığı nevresim takımını sericekmişiz, annem öyle diyor. Ama ben şimdi ilk gece o çarşafın lekelenmesini hiç istemiyorum yepyeni hem de çok sevdim kıyamam. Evet saçma ama sizin bu konuda yaptığınız bir önlem oldu mu merak ediyorum arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden
Merhaba hanımlar, biliyorum sorum çok saçma gelebilir ama çevreme sormaktan çekindim buraya sorayım dedim. Benim 6 ay sonra düğünüm var, malum evi yerleştiricez yatağımıza annemin yaptırdığı nevresim takımını sericekmişiz, annem öyle diyor. Ama ben şimdi ilk gece o çarşafın lekelenmesini hiç istemiyorum yepyeni hem de çok sevdim kıyamam. Evet saçma ama sizin bu konuda yaptığınız bir önlem oldu mu merak ediyorum arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden
Son düzenleme: