Konu sahibi arayıştaymış belli ki. Böylelerine de hiç acımıyorum. Bizim bir tadınığın kızı vardu kapıya gelen kargocuya bile iş atıyor diyorlardı. Bu da onun gibi bence. Kocası çok ilgili iyi biri olsa da durum değişmezmiş gibi geldiAsosyal biri olumlu dönüş almayacağını kestirdiği birine yanaşmaz. Adam asosyalse sohbet başlatan taraf o değil.
Adam sana hayatı zehir etti, ayrılmak yerine başka adamlarla görüşmeyi tercih ettin.Ben kendi yaptığım çirkinliği savunmuyorum..
Ama o koca dediğiniz adam bana hayatı zehir edip dışarıya ve aileme melek gibi
Aldığım en iyi yorum teşekkür ederim, zaten tevbe ettim, adamı bıraktım.İntiharın eşiğine geleceğiz bi durum yok.
Aslında eşinize duyduğunuz bir vicdan azabından ziyade kendi değerlerinizi kirletme ile alakalı konu.
Bakış açınızı değiştirin .Olayı düşünmeyin ,hayal etmeyin ,gözünüzde canlandırmayın .
İnançlı iseniz tövbe ile ruhunuza terapi yapın .
Ordinaryus Profesör olacak derecedegayet derecede tesettürlü nasıl oluyor
Adresimi ve eşimi bilmiyor tanımıyor..Adam sana hayatı zehir etti, ayrılmak yerine başka adamlarla görüşmeyi tercih ettin.
Koca dediğin adam yani senin nikahlı kocan öğrenirse ne yapar düşündün mü hiç? Ya görüştüğün kişi video aldıysa eşine atarsa?
Ne kadar kolay da linç ediyorsunuz..Konu sahibi arayıştaymış belli ki. Böylelerine de hiç acımıyorum. Bizim bir tadınığın kızı vardu kapıya gelen kargocuya bile iş atıyor diyorlardı. Bu da onun gibi bence. Kocası çok ilgili iyi biri olsa da durum değişmezmiş gibi geldi
Tanımadığın insanlara güvenmen komik bir durum.Adresimi ve eşimi bilmiyor tanımıyor..
Umarım videoya almamıştır bunu kaldıramam
Ay kusura bakmaaa kocasını yoldan geçen adamla aldatan kadını linç ettiğim için özür dilerimNe kadar kolay da linç ediyorsunuz..
Ama ne kadar yazsam da zaten anlatamam.
İlk defa böyle bir şey yaşadım ve pişmanım intiharı denedim vazgeçtim.
Kendimi acındırmıyorum.
İçimi dökecek kimsem yoktu
yooo en azından bu sitede aldatan erkeği de aşağılıyoruz.Evet bu beni aklamaz.
Ama kadın bir hata işlediği zaman iki katı aşağılanır
Yoldan geçerken kim kimden telefon istiyor ? Uyduruk bir hikaye yazacaksiniz bari mantıklı yazın.internette tanistin büyük ihtimalle. Ben buluşup seviştiğine inanıyorum beklenir sizden, herkesten.Çok eleştiri alacağımı çok kınanacağımı bilerek soruyorum. 13 sene önce görücü usulü evlenmiş, 12 yaşında kızı ve 4 yaşinda hafif dereceli otizmli oğlum olan gayet derecede tesettürlü bir bayanım. Ailemin din baskısıyla liseyi zor okumuş, istediği mesleğe kavuşamamış ve istediği hayatı yaşayamamış biriyim Evliliğim ilk başlarda iyi kötü gitse de eşimin anlayışsızlığı ve ailesinin kötülüğünden uzun zaman depresyona girdiğim ve hastalıkla boğuştuğum oldu, ve hala da tam toparlanmadım. Eşimle oğlum doğduktan sonra özel hayatımız sıfıra yakın ve bir senedir hiç yok ve ayrı yatıyoruz. Oğlumdan önce de çokkk zayıftı zaten. Bundan 2.5 ay önce yolda benden genç bekar bir adam numaramı istedi. Ben erkeklerle normalde sadece mecburiyetten konuşan biriydim. Ama o adam çok ilgimi çekti, mesajlaştık gizlice buluştuk öptük sarıldık derken, bir evde 4 kez buluşup beraber olduk. Ama sonra bu iş bana vicdanen ağır geldi ve 2 hafta önce ayrıldık gibi, ama söz verdik numaraları silemedik yine de. Ve ben anladım ki benim ki müthiş bir duygusal boşlukmuş. Evet ben işlediğim günahın farkındayım. Eşimden boşansam otizmli oğlumun yükünü tek başına kaldıracağım, evli kalsam hem aldatmanın vicdan azabına hem sevmediğim kaba, anlayışsız eşime nasıl katlanacağım
Niye beceremedin ? Uyduruktan hap mi yuttun ?Ne kadar kolay da linç ediyorsunuz..
Ama ne kadar yazsam da zaten anlatamam.
İlk defa böyle bir şey yaşadım ve pişmanım intiharı denedim vazgeçtim.
Kendimi acındırmıyorum.
İçimi dökecek kimsem yoktu
Jilet kullanacaktım çocuklarım aklıma geldiNiye beceremedin ? Uyduruktan hap mi yuttun ?
Zaten öldürecek kadar derin atamazdin. Ya bu olayı unut edebinle adabinla anne gibi çocuklarınla ilgilen ,ya da "yok ben duramıyorum o tadı aldım birakamiyorum" (ki öyle olacak emin ol )diyorsan da insan gibi boşan. Kocan duyarsa jilete ihtiyacın kalmaz. Haberlere çıkarsın.Jilet kullanacaktım çocuklarım aklıma geldi
Çok fazla kitap okuyan ve araştıran, şiir yazan biriyim..Yazım dili ve ifade şekliniz liseyi zar zor bitiren birine hiç benzemiyor.
Yazılacak şey mi bu? İntihar mı etsin istiyorsunuz?Niye beceremedin ? Uyduruktan hap mi yuttun ?
Üniversite bitirip saten, yanlız, herkez yazanı gördü bı gözler.Yazım dili ve ifade şekliniz liseyi zar zor bitiren birine hiç benzemiyor.
O da onların ayıbıÜniversite bitirip saten, yanlız, herkez yazanı gördü bı gözler.