Pişman olduğumdan daha fazla bu aldatma mesuliyetine giremeyeceğim dedim bitirdim.Adamla noldu da bitirdiniz?
Hayır tamam fake değildir de yani bulmanız ve adamdan kurtulmanız fazla kolay değil mi? Garip geldi bu banaPişman olduğumdan daha fazla bu aldatma mesuliyetine giremeyeceğim dedim bitirdim.
Adam da kabul etti ve rahatsız etmedi bir daha
Var var böyleleri yakın zamanda bir öğrencimin annesi de benzer şekilde eşini aldattı.35 yaşında tesettürlü kadından yolda numara istemek… yaş, giyim, hareket yanyana gelemeyecek üç unsur şeklinde. Sen de yeni üyesin. Kimi kandırıyorsun bacım
Arayan bir yolunu buluyor demekVar var böyleleri yakın zamanda bir öğrencimin annesi de benzer şekilde eşini aldattı.
Size baştan sona adamı anlatmam gerekir.Hayır tamam fake değildir de yani bulmanız ve adamdan kurtulmanız fazla kolay değil mi? Garip geldi bu bana
Bir konu da yine çocuklara üzüldük.. Sorumluluk sahibi olamayan hiç kimse evlat sahibi olmamalı..Keşke hayatınızın merkezine çocuklarınızı en önemlisi oğlunuzu koysaydınız. 4 yaşında ve hafif otizmli diyorsunuz bunu aşmak için yavrunuzu birey olarak topluma hazırlamak için neler yaptınız mesela ? İnsanlar o kadar acımasız ki siz bu çocuk için bişey yapıyormusunuz bunu gerçekten üzüldüğüm için soruyorum . Burda öptük , koklaştık değil de bunu bunu yaptım diye yazdaydınız keşke . Bu konuda asla merhametli olamıyorum kusura bakmayın. Benim oğlum 16 aylıkken uyaran eksikliği çıktı o piskolojiyi az çok biliyorum.
Boşanın adam bakıyormuş zaten oğluna , çocuk niye sadece sizde olsun ki dönüşümlü bakacaksınız yine ayrılınca daYaşadığım depresyonlar dolasıyla günlük yürüyüş yapan biriyim.
O esnada babası lütfedip bakıyor zorla..
Ya da çok zorlandığımda köyden genç kız yeğenim yardıma gelir, buyrun cevapladım yürüyüş alış veriş bahanesiyle
İntiharın eşiğine geleceğiz bi durum yok.Yani evli kalsam eşimin kötü bir eş olmasına rağmen aldatmanın vicdan azabı çekeceğim ve eşime katlanmaya devâm edeceğim, boşansam otizmli oğlumun yükünü yüklenecek gücüm yok..
Ve o adama kesinlikle bir daha gitmem hatadan pislikten döndüm.
Ama kimseye içimi dökemeyince intiharın eşiğine geldim
Asosyal biri sokaktan kadın çevirip numarasını istemez. Hele de o kadın başörtülü ise, bu ekstra bir çekinme sebebi olur. Çocukluğumdan beri asosyalim.Size baştan sona adamı anlatmam gerekir.
Ben bir anda bir bataklığa düştüm, adam iltifatlarla kendine çekti, bir anda uyanınca kaçtım ve gerçekten aşırı pişmanım linç yemeyi fazlasıyla hak ediyorum
Adam da zaten asosyal ve sürekli tez yazan okuyan birisi saygı duyuyorum dedi ve rahatsız etmedi bir daha
Ben evlatlarımı hiç bir zaman ihmal etmedim ki, ikisi de bana düşkün..Bir konu da yine çocuklara üzüldük.. Sorumluluk sahibi olamayan hiç kimse evlat sahibi olmamalı..
Ahlak ile terapi yapsa daha iyi artık kimin ne olduğun, kimin eli kimin cebinde belli değil..İntiharın eşiğine geleceğiz bi durum yok.
Aslında eşinize duyduğunuz bir vicdan azabından ziyade kendi değerlerinizi kirletme ile alakalı konu.
Bakış açınızı değiştirin .Olayı düşünmeyin ,hayal etmeyin ,gözünüzde canlandırmayın .
İnançlı iseniz tövbe ile ruhunuza terapi yapın .
Saygı duyuyorsa baştan neden bataklığa çekti ?Size baştan sona adamı anlatmam gerekir.
Ben bir anda bir bataklığa düştüm, adam iltifatlarla kendine çekti, bir anda uyanınca kaçtım ve gerçekten aşırı pişmanım linç yemeyi fazlasıyla hak ediyorum
Adam da zaten asosyal ve sürekli tez yazan okuyan birisi saygı duyuyorum dedi ve rahatsız etmedi bir daha
Peki, otizmli oğlunuzu hayata nasıl hatırlıyorsunuz?Ben evlatlarımı hiç bir zaman ihmal etmedim ki, ikisi de bana düşkün..
Kendimi asla Savunmuyorum ama annelik başka lütfen
Asosyal biri olumlu dönüş almayacağını kestirdiği birine yanaşmaz. Adam asosyalse sohbet başlatan taraf o değil.Yalnız şimdi beni de linçlemeyin de adamın performansı iyiyse falan kolay unutulmaz aklına gelir illaki. Şşş konu sahibi sen önüne dön sen düşünme
Maalesef bu doğru ve ben de böyle bir adama kandım ve evet linçlerdeki gibi ahlaksızımAsosyal biri sokaktan kadın çevirip numarasını istemez. Hele de o kadın başörtülü ise, bu ekstra bir çekinme sebebi olur. Çocukluğumdan beri asosyalim.
Çok zahmet olmuş abla.Ama sonra bu iş bana vicdanen ağır geldi ve 2 hafta önce ayrıldık