- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
Konu başlığındaki soruya cevap, boşanacaksınız. Onu da bize mi soruyorsunuz. İş bulup çalışın?Çok fazla kitap okuyan ve araştıran, şiir yazan biriyim..
İşte böyle biriyken böyle bir pisliğe bulaştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu başlığındaki soruya cevap, boşanacaksınız. Onu da bize mi soruyorsunuz. İş bulup çalışın?Çok fazla kitap okuyan ve araştıran, şiir yazan biriyim..
İşte böyle biriyken böyle bir pisliğe bulaştım
Allah seni ıslah etsin. Ahlak yoksunu. Boşansaydın kocandan. Gidip evlenseydin. Namus yoksunuÇok eleştiri alacağımı çok kınanacağımı bilerek soruyorum. 13 sene önce görücü usulü evlenmiş, 12 yaşında kızı ve 4 yaşinda hafif dereceli otizmli oğlum olan gayet derecede tesettürlü bir bayanım. Ailemin din baskısıyla liseyi zor okumuş, istediği mesleğe kavuşamamış ve istediği hayatı yaşayamamış biriyim Evliliğim ilk başlarda iyi kötü gitse de eşimin anlayışsızlığı ve ailesinin kötülüğünden uzun zaman depresyona girdiğim ve hastalıkla boğuştuğum oldu, ve hala da tam toparlanmadım. Eşimle oğlum doğduktan sonra özel hayatımız sıfıra yakın ve bir senedir hiç yok ve ayrı yatıyoruz. Oğlumdan önce de çokkk zayıftı zaten. Bundan 2.5 ay önce yolda benden genç bekar bir adam numaramı istedi. Ben erkeklerle normalde sadece mecburiyetten konuşan biriydim. Ama o adam çok ilgimi çekti, mesajlaştık gizlice buluştuk öptük sarıldık derken, bir evde 4 kez buluşup beraber olduk. Ama sonra bu iş bana vicdanen ağır geldi ve 2 hafta önce ayrıldık gibi, ama söz verdik numaraları silemedik yine de. Ve ben anladım ki benim ki müthiş bir duygusal boşlukmuş. Evet ben işlediğim günahın farkındayım. Eşimden boşansam otizmli oğlumun yükünü tek başına kaldıracağım, evli kalsam hem aldatmanın vicdan azabına hem sevmediğim kaba, anlayışsız eşime nasıl katlanacağım
Aldığım en iyi yorum teşekkür ederim, zaten tevbe ettim, adamı bıraktım.
Senelerdir benle ilgilenmeyen nereye gittiği belli olmayan bir kocam var.
Evet bu beni aklamaz.
Ama kadın bir hata işlediği zaman iki katı aşağılanır.
Ben kendi yaptığım çirkinliği savunmuyorum..
Ama o koca dediğiniz adam bana hayatı zehir edip dışarıya ve aileme melek gibi
Katılıyorum, hepimiz bir sebeple dışarı çıkıyoruz durup dururken sokaktan geçen bir adamın numara istediğine şahit olmadık, eceline susayıp da isteyen olursa da zaten ağzının payını alır, ki bu işler öyle olmuyor ergenken trende otobüste tanışıp sohbet ettiğimiz çocuklar elimize telefon numarası tutuştururdu, 80’lerden bu yana o kadar da hızlı gelişmemiştir değil mi böyle şeyler, ilk dakka gördüğü kişiye numaranızı verir misiniz diyen yoktur diye düşünüyorum ama dinozorca düşünüyor olabilirim :)) bunun olması için karşınızdaki kişiyle sohbet etmeniz o arada karşılıklı bir etkileşim olması gerekir, akraba vb olduğunu sanmıyorum, muhtemelen oğlunu götürdüğü kurumla bağlantılı biri olabilir, kadın adamın bekar olduğunu, adam da kadının evli olduğunu biliyor ama adam kadının kocasının kim olduğunu bilmiyor, eşini tanımaması için uzaktan bile olsa akraba olmaması lazım, yakın çevreden de değil, böyle bir yakınlaşma ancak sık sık gittiğiniz ve sürekli aynı yerde karşılaştığınız biriyle olabilir bence, devamlı yalnız gelen bir kadın dikkatini çekmiştir çocukla alakalı sohbet muhabbet derken karşılıklı bir etkilenme sonucu iş telefon istemeye ve sonra aldatmaya gelmiş.Konu bence gerçek ama sokakta görüp telefon numarası istemek- vermek gerçek değil. Siz bir yerde tanıştınız selam sohbet ilerledi ya da uzak aile çevrenizden birisi bu kişi.
günahınız hakkın da bişey diyemem sen ve ALLAHIN arasında olan bişeydir ama eşini aldatmak kadar çirkin bişey yok ne boşan derim nede boşanma derim cünkü o günaha girmek istemiyorum ama nedense hepte eşini sevmeyen kadınların ikinci çocuklar ya yanlışıkla oluyor yada kazarayla oluyor nedense hiç inandırıcı gelmedi konunuzİkinci çocuk zorla oldu desem istemeyerek tecavüz misali ona da inanmazsınız, kendimi savunmuyorum ama yaşadıklarım sıkıntılarım burada yaşadığımdan çok çok fazla
Zamanla gelişebilir de numarasını görür görmez bir anda mı istemişlerVar var böyleleri yakın zamanda bir öğrencimin annesi de benzer şekilde eşini aldattı.
Yok deve, yoldan geçen adam numaranızı istedi sizde verdiniz ama aslında erkeklerle sadece mecburiyetten konuşuyorsunuz öyle mi? Bu arada gayet derecede tesettür ne demek pardon?Çok eleştiri alacağımı çok kınanacağımı bilerek soruyorum. 13 sene önce görücü usulü evlenmiş, 12 yaşında kızı ve 4 yaşinda hafif dereceli otizmli oğlum olan gayet derecede tesettürlü bir bayanım. Ailemin din baskısıyla liseyi zor okumuş, istediği mesleğe kavuşamamış ve istediği hayatı yaşayamamış biriyim Evliliğim ilk başlarda iyi kötü gitse de eşimin anlayışsızlığı ve ailesinin kötülüğünden uzun zaman depresyona girdiğim ve hastalıkla boğuştuğum oldu, ve hala da tam toparlanmadım. Eşimle oğlum doğduktan sonra özel hayatımız sıfıra yakın ve bir senedir hiç yok ve ayrı yatıyoruz. Oğlumdan önce de çokkk zayıftı zaten. Bundan 2.5 ay önce yolda benden genç bekar bir adam numaramı istedi. Ben erkeklerle normalde sadece mecburiyetten konuşan biriydim. Ama o adam çok ilgimi çekti, mesajlaştık gizlice buluştuk öptük sarıldık derken, bir evde 4 kez buluşup beraber olduk. Ama sonra bu iş bana vicdanen ağır geldi ve 2 hafta önce ayrıldık gibi, ama söz verdik numaraları silemedik yine de. Ve ben anladım ki benim ki müthiş bir duygusal boşlukmuş. Evet ben işlediğim günahın farkındayım. Eşimden boşansam otizmli oğlumun yükünü tek başına kaldıracağım, evli kalsam hem aldatmanın vicdan azabına hem sevmediğim kaba, anlayışsız eşime nasıl katlanacağım
eşiniz ayrı yatıyor onuj-nda hayatında başkası var mıBen linç yemek için gelmedim zâten pişmanlığımı fazlasıyla yaşıyorum, intiharın eşiğindeyim fake falan değilim..
Yaptığım günahın çirkinliğin farkındayım
Kaba anlayışsız eşine kurban ol en azından senin gibi ahlaksiz değil aldatmıyorÇok eleştiri alacağımı çok kınanacağımı bilerek soruyorum. 13 sene önce görücü usulü evlenmiş, 12 yaşında kızı ve 4 yaşinda hafif dereceli otizmli oğlum olan gayet derecede tesettürlü bir bayanım. Ailemin din baskısıyla liseyi zor okumuş, istediği mesleğe kavuşamamış ve istediği hayatı yaşayamamış biriyim Evliliğim ilk başlarda iyi kötü gitse de eşimin anlayışsızlığı ve ailesinin kötülüğünden uzun zaman depresyona girdiğim ve hastalıkla boğuştuğum oldu, ve hala da tam toparlanmadım. Eşimle oğlum doğduktan sonra özel hayatımız sıfıra yakın ve bir senedir hiç yok ve ayrı yatıyoruz. Oğlumdan önce de çokkk zayıftı zaten. Bundan 2.5 ay önce yolda benden genç bekar bir adam numaramı istedi. Ben erkeklerle normalde sadece mecburiyetten konuşan biriydim. Ama o adam çok ilgimi çekti, mesajlaştık gizlice buluştuk öptük sarıldık derken, bir evde 4 kez buluşup beraber olduk. Ama sonra bu iş bana vicdanen ağır geldi ve 2 hafta önce ayrıldık gibi, ama söz verdik numaraları silemedik yine de. Ve ben anladım ki benim ki müthiş bir duygusal boşlukmuş. Evet ben işlediğim günahın farkındayım. Eşimden boşansam otizmli oğlumun yükünü tek başına kaldıracağım, evli kalsam hem aldatmanın vicdan azabına hem sevmediğim kaba, anlayışsız eşime nasıl katlanacağım
hani var ama ona yetecek kadar varYok deve, yoldan geçen adam numaranızı istedi sizde verdiniz ama aslında erkeklerle sadece mecburiyetten konuşuyorsunuz öyle mi? Bu arada gayet derecede tesettür ne demek pardon?
Zaten bu tarz hikayelerin sonu ya mezarda ya hapiste bitiyor ekranlardan anladığımız kadarıyla.Ne kadar kolay da linç ediyorsunuz..
Ama ne kadar yazsam da zaten anlatamam.
İlk defa böyle bir şey yaşadım ve pişmanım intiharı denedim vazgeçtim.
Kendimi acındırmıyorum.
İçimi dökecek kimsem yoktu