Çok pişmanım ve ne yapmalıyım

Pişman olduğumdan daha fazla bu aldatma mesuliyetine giremeyeceğim dedim bitirdim.
Adam da kabul etti ve rahatsız etmedi bir daha
Hayır tamam fake değildir de yani bulmanız ve adamdan kurtulmanız fazla kolay değil mi? Garip geldi bu bana

Hayır tamam fake değildir de yani bulmanız ve adamdan kurtulmanız fazla kolay değil mi? Garip geldi bu bana
Size baştan sona adamı anlatmam gerekir.
Ben bir anda bir bataklığa düştüm, adam iltifatlarla kendine çekti, bir anda uyanınca kaçtım ve gerçekten aşırı pişmanım linç yemeyi fazlasıyla hak ediyorum
Adam da zaten asosyal ve sürekli tez yazan okuyan birisi saygı duyuyorum dedi ve rahatsız etmedi bir daha

Keşke hayatınızın merkezine çocuklarınızı en önemlisi oğlunuzu koysaydınız. 4 yaşında ve hafif otizmli diyorsunuz bunu aşmak için yavrunuzu birey olarak topluma hazırlamak için neler yaptınız mesela ? İnsanlar o kadar acımasız ki siz bu çocuk için bişey yapıyormusunuz bunu gerçekten üzüldüğüm için soruyorum . Burda öptük , koklaştık değil de bunu bunu yaptım diye yazdaydınız keşke . Bu konuda asla merhametli olamıyorum kusura bakmayın. Benim oğlum 16 aylıkken uyaran eksikliği çıktı o piskolojiyi az çok biliyorum.
Bir konu da yine çocuklara üzüldük.. Sorumluluk sahibi olamayan hiç kimse evlat sahibi olmamalı..

Konu gerçek olabilir 🤷‍♀️
Korunmayı akıl etmişsinizdir umarım.
Duygusal değil başka boşluklar yaşamışsıniz onunda sonu yok diye bir aydinlanma geldiyse demek.

Yaşadığım depresyonlar dolasıyla günlük yürüyüş yapan biriyim.
O esnada babası lütfedip bakıyor zorla..
Ya da çok zorlandığımda köyden genç kız yeğenim yardıma gelir, buyrun cevapladım yürüyüş alış veriş bahanesiyle
Boşanın adam bakıyormuş zaten oğluna , çocuk niye sadece sizde olsun ki dönüşümlü bakacaksınız yine ayrılınca da

Yani evli kalsam eşimin kötü bir eş olmasına rağmen aldatmanın vicdan azabı çekeceğim ve eşime katlanmaya devâm edeceğim, boşansam otizmli oğlumun yükünü yüklenecek gücüm yok..
Ve o adama kesinlikle bir daha gitmem hatadan pislikten döndüm.
Ama kimseye içimi dökemeyince intiharın eşiğine geldim
İntiharın eşiğine geleceğiz bi durum yok.
Aslında eşinize duyduğunuz bir vicdan azabından ziyade kendi değerlerinizi kirletme ile alakalı konu.

Bakış açınızı değiştirin .Olayı düşünmeyin ,hayal etmeyin ,gözünüzde canlandırmayın .

İnançlı iseniz tövbe ile ruhunuza terapi yapın .

Ben bir anda bir bataklığa düştüm, adam iltifatlarla kendine çekti, bir anda uyanınca kaçtım ve gerçekten aşırı pişmanım linç yemeyi fazlasıyla hak ediyorum
Adam da zaten asosyal ve sürekli tez yazan okuyan birisi saygı duyuyorum dedi ve rahatsız etmedi bir daha
Asosyal biri sokaktan kadın çevirip numarasını istemez. Hele de o kadın başörtülü ise, bu ekstra bir çekinme sebebi olur. Çocukluğumdan beri asosyalim.

Yalnız şimdi beni de linçlemeyin de adamın performansı iyiyse falan kolay unutulmaz aklına gelir illaki. Şşş konu sahibi sen önüne dön sen düşünme

Tövbeni edip yoluna devam et günahınida bizlere anlatma daha çok günah çünkü tövbe kapıları aciktir

İntiharın eşiğine geleceğiz bi durum yok.
Aslında eşinize duyduğunuz bir vicdan azabından ziyade kendi değerlerinizi kirletme ile alakalı konu.

Bakış açınızı değiştirin .Olayı düşünmeyin ,hayal etmeyin ,gözünüzde canlandırmayın .

İnançlı iseniz tövbe ile ruhunuza terapi yapın .
Ahlak ile terapi yapsa daha iyi artık kimin ne olduğun, kimin eli kimin cebinde belli değil..

Saygı duyuyorsa baştan neden bataklığa çekti ?

Yalnız şimdi beni de linçlemeyin de adamın performansı iyiyse falan kolay unutulmaz aklına gelir illaki. Şşş konu sahibi sen önüne dön sen düşünme
Asosyal biri olumlu dönüş almayacağını kestirdiği birine yanaşmaz. Adam asosyalse sohbet başlatan taraf o değil.

X