Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

Lovebombing? İki ayı "devirmişler" bi de kavgalar sıkıştırmışlar o iki ayın son anlarına, ne ara?
Başlıktan iki satır okuyup lovebombingi yapıstırdım vallahi tespitte hata oldu haklısınız. Okudukça konu sahibinin tövbestağfurullah seviyesinde saf olduğu ortaya çıktı, ben de böylesini beklemiyodum

En güzelini yapmışsın. Kendini onun gözünde düşürmeye gerek yok hayatina bak
Benim bütün üzüntüm, bir daha sevilecek miyim acaba değerim bilinecek mi üzüntüsü kimle görüştüysem sonu hep olumsuz. Babam diyor ki bu erkeklerde mi sorun var niye hep ciddi giderken olmuyor diyor kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam

İki aylık bir ilişki için ne bu tek taraflı çaba niye bu kadar takıntı yaptınız bu kadar kısa sürede

Karşılıklıydı ilgi. İlk başlarda o daha fazla ilgiliydi sonradan ben daha fazla ilgili olur oldum
Bırakın yakasını.Size kıymet vermeyen biri için niçin çabalayacaksınız.Kendinize böyle birini layık görmeyin

Ahh bee.. hata üstüne hata yapmışsın. Hadi bitirdin niye pişman oluyorsun? O pişman olup geri dönüş ne demek biliyor musun ‘al bütün ipleri sana veriyorum , istediğin gibi kalbimi kır’ yav hemcinsim yapmayın şöyle azıcık ağırdan alın R yaptığınız gibi onlar bi tarafları hooop tavan Accaaayip değersizleşiyorsunuz gözlerinde yaşandı onayladı noter huzunda yaa vallahi Daha da açık konuşayım mı? O çocuk dönmez hiiiç bekleme çünkü sen geri vites yaparak üstüne bu kadar düşerek kendinden soğutmuşsun.. dostun değilim ama acı söylerim. Boşa umut vermeye gerek yok. Yapacağın şey de güçlü durup tarzını değiştirip o yok muş gibi davranmak başka şekilde yere yapıştırdığın gururunu yerden kazıyamazsın söyliyim. He bunu o dönsün diye yapıyorsan orada DUR(dönmeyecek)..e hadi döndü varsayalım yine gider çünkü kabul ettin bir kere ve o güçlü durup onu kandırdığın imajın yeniden yere çalınmış olur yaşın küçük ve sana şuan hayatın sonuymuş onsuz yaşayamaz mışsın gibi geliyor doğalll.. ama geçicek hemde suratını bile hatırlamıycan kız ben yıllardır sevgililik süreci yaşayım nişanlanıp deli gibi bağlanıp sonra nişan atan birisi olarak konuşuyorum. Az serum yemedim az antidepresan içmedim ama şuan başka birisiyle evliyim çok şükür. Şükür edicen kız bir iki sene sonra amaaaann taktığın şeye bak :)

Umarım bende mutlu olurum bir gün. Gerçekten sevilmek, değer görmek istiyorum ama böyle 1-2 ay değil sonsuza dek değer görmek istiyorum

Umarım bende mutlu olurum bir gün. Gerçekten sevilmek, değer görmek istiyorum ama böyle 1-2 ay değil sonsuza dek değer görmek istiyorum
Kız valla benden küçüksün yanımda olsan çarparım iki tane 2 ayda ne aşkı ben senelerimi çöpe atmışım nişan attım diyorum allahım bayılıcam

zaten düşündüğünüz gibi sevilmemissiniz ki maalesef. degerinizi gercekten bilen birisi karsiniza ciktiginda bunu anlayacaksiniz. umarim mutlu olursunuz.

Gereksiz demagoji yapma arkadaşım, kocandan ayrılmışsın sanki aaaa bi silkelen
ben çok hassas bir yapıya sahibim ya sürekli ağlıyorum üzülüyorum annem kendine gel artık üzülme diyor. Hak etmedim anne diyorum bunları hak etmedim eski sevgilisine yazan oydu onu bile alttan alan bendim diyorum

Sanırım bu benimle alakalı bir problem. Buna yıllar önce karar vermiştim. Babamdan pek ilgi gören bi cocuk olmadım. O yüzden bi erkeğin en ufak ilgisine kanıyorum
Yapmayın böyle. Belli ki karşı tarafın size olan ilgisi bitmiş son zamanlarda da bunu gayet belli ediyormuş zaten ayrılalım dediğinizde hiç ikiletmemiş. Neden bunun üstüne ısrarla yazıp kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz Daha fazla ısrar etmeyin hatta engelleyin gitsin. Söylediği kadar sevseydi bu kadar kolay vazgeçmezdi

Bir kaç gün önce bu konuyu okudum sanki.
Olmayan ilişki de aşk acısı çekiyor. Şiddetin her türlüsüne karşıyım ama bazıları gerçekten anne terliğini hak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…