Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

Fazlasıyla pembiş bir dert.
Hiç de değil, bu da aynı bizim Mavi gibi olacak. Vantuz gibi yapışcak adama, yok babamın kalbi var yok anam çok üzülür, yok ya daha sonra pişman olursa ben de unutmuş olursam beni rahatsız ederse diye oyalanacak duracak.

3 kere öpüştük. son öpüşmemizde bana dokundu. üst tarafıma dokunmak istedigini söyledi bende o an izin vermiştim. açtı elledi ama birliktelik olmadı
Abla keşke öpüştükte kalsaydın hiç gerek yoktu o kadar bilgiye djdjd.

Lovebombingten özüne dönmüş sizinki. Şimdi fıldır fıldır eski ince ruhlu adamı arıyosunuz. Next atın

Kizim sen mal mısın?? Daha başında soğuk yapan adan evlenince buz gibi olur git instagram dm falan birine yürü daha ilgili birini bulma olasiligin daha yüksek erkek köküne kıran mi girdi?

Evlenicez ciddi düşünüyorum ayağına kandırıp kendini tatmin etmiş ayrılmasaydınız bi sonraki buluşma yeri otel veya araba olurdu bunu görmemek için kör olmak lazım

Evlenicez ciddi düşünüyorum ayağına kandırıp kendini tatmin etmiş ayrılmasaydınız bi sonraki buluşma yeri otel veya araba olurdu bunu görmemek için kör olmak lazım
Aslında hiç bir zaman o niyette olduğunu düşünmedim cunku benimle ciddi düşündüğü ilk günler numarasını değiştirmişti. geçmişten birinin yazmasını canımızı sıkmasını istemiyorum demişti. Her şeye yeniden başlayalım demişti bende ciddi oldugunu düsündüm yeni bir sayfa açmıştı

Yakında yine numarasını değiştirir siz yazmayın diye yeni bir sayfa açar. Bilmem anlatabildim mi ne ilk ne de sonsunuz onun için.

Mesaj atmasaydiniz keşke .
Değeriniz varsa bile o değeri düşürüyorsunuz.
Hissetmissiniz zaten sevgiliniz sizi ne yazık ki umurasmiyordu.
Ayrılmak için zaman kolluyordu benim fikrim.
Siz de ayrılalım yazar yazmaz adamın işine geldi .
3 ay çok kısa bir süre aşık olmuş bağlanmış olabilirsiniz ama gerçekten kısa bir süre .
Bence önünüze bakın size değer veren biriyle birlikte olun
Bunalttim diyorsunuz devam ediyorsunuz yazmaya .
Yazmayın adam yazacaksa bile vazgeçer

Ablacığım boynuzlarından kapıdan geçemeyeceksin bak. O eskiyle barısıp seni dehlemiş niçin anlamak istemezsin. Bi gün o hatunla da arayı bozunca tekrar yoklayacak. Allah aşkına git günlük 50 paragraf 50 geometri falan çöz bu saf salaklık cok fazla, içim şişti okurken

Ve bunlar yaşanırken kafasına silah dayalı olmayacak. İsterse yapışmasın yani.
Vapurlarda atılan simitleri kaparak beslenen kızlarımız olduğuna inanıyorum ben artık zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…