çok pismanim cooookk :((

Ydsyi de yükseltin ama alesi 95 yapsanız çok iyi olur. Biraz yoğun çaba gostweseniz yaparsınız. Ales hem on degerlendirmede hem de sonrasında çok etkiliyor.
Aynen alesin getirisi daha çok ama bir yerden sonra yapamıyor insan, gitmiyor hani, yapabildiğim bu kadarmış 2 kez girdim ilkbahara da gireceğim ama okul nedeniyle çalışma imkanım olmuyor, çok sağolun, siz hangi üniversiteyi bitirdiniz acaba özelden de yazabilrsiniz

Onu sevmiyorum yok ders calismayi sevmiyorum.
Biz bayiliyoruz ders calismaya..3 yildir kpss ile bogusuyorum.hayat oyle basitmi..o zaman otur evde bu yastan sonra kim gaza getirecekki seni

2 defa hiçbişey denemeye devam edin:) Galatasaray hukuk mezunuyum ben

Konu sahibi pişman olmakta haklı olduğun Yönler Fazlasıyla var. Ama Ölmeyi düşünmek abartı olmuş. Bu iş sevmeden yapılacak bir iş değil. Şehir dışına gitmek için Hakimlik tek şansım değil. KPSS 3 puan türünden çok rahat atanırsın. 8 yıllık Avukatlık hayatımda ne kadar çalışmaktan nefret eden stajyerle tanıştıysam hepsi şu an muhtelif kurumlarda gayet rahat koşullarda. Çoğunu ben yönlerdirdim. Gözümüzü açtın Allah Razı olsun diyorlar. Kendine faydam olmadı o ayrı. Pişmanmıyım evet. Ama geç kalmış değilim. Hakimlik sınavı zaten haftaya. Bir sonraki de büyük ihtimalle Mayıs'ta. Geçtiğimiz mayıs sınavlarında bir çok arkadaşımda hakimliğe geçiş yaptı. Becerip hazırlanabilirsem benim de planım bu yönde.

Esma Hanim benim konumda baştan söyleseydinız ya avukat olduğunuzu o kadar cemkirdim size :))))))

Hukukçular da ağlaşıyorsa biz ölmüşüz o zaman :)

Ben İktisat son sınıfım, çok severek, isteyerek gelmedim ama okudukça kendimi buldum diyebilirim. Maşallah ekonominin burnunu sokmadığı şey yok. Senin yine sınavlardan falan umudun var, biz ne yapalım? İİBF'lilere verilen kadro ortada. Üst düzey memurluklara girmek oldukça zor. Düz memur olup başka şehirlere atanmak da benim işime gelmiyor ki onda bile işimiz zor. Ki hiç sınav insanı değilimdir, oturup da bir sene sınava hazırlanacak durumda da değilim. Geriye bi tek özel sektör kalıyor. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.

Insallah kazanirsiniz. Da iste ben yapisal olarak bu meslege uygun olmadgimi biraz gec farkettim. Hukuksal olaylara ilgim istegim pek yok ve serbest avukatligin da zorluklarni biliyosunuzdur hep evrak isleri, kosturmaca, burokrasi... bunlara omur boyu katlanacagimi dusunmek beni simdiden depresyona soktu.
Ama ne bileyim insan psikolojisi, kisisel gelisim teknikleri vs.hep bunlara ilgi duyardim lisede. Millet test cozerken ben roman okurdum hep. Iste insan kendi dogasina yapisina aykiri davraninca boyle mutsuz oluyormus demek ki.
neyse bu konuyu okuyan liseden arkadaslar varsa en azindan bi ders cikarirlar belki.

Esma Hanim benim konumda baştan söyleseydinız ya avukat olduğunuzu o kadar cemkirdim size :))))))
Canım hayatta alınan kararlar hukuk Fakültesi'nde öğrendiğin bilgilerle olmuyor malesef. Öyle olsa hiç birimiz Yanlışa düşmeyiz değilmi. Yorumun çok mantıksızdı. Bir insan boşandıktan sonrada sonrada olsa evlilik birliği içerisinde verdiği parayı Kocasından almak için dava açmaZ. Hakim Güler. Boşanma Davası içinde istersin o ayrı tazminat adı Altında

Uygulamada böyle olabilir. Ama kanun bu hakkı tanıyor sonuçta. Hakimin gülmesi onun hatasıdır bence.

Idari Hakimlik Sınavına girebiliyorsunuz. Şans düşük ama imkansız değil. Tanıdığım iktisat mezunu hakimler var

Idari Hakimlik Sınavına girebiliyorsunuz. Şans düşük ama imkansız değil. Tanıdığım iktisat mezunu hakimler var
İşte düşük şanslara da ben şans vermiyorum yoksa birinci sınıfta bizim sınıfça hayalimiz oydu, sonra vazgeçtik.

Şuanki anayasa Mah başkanı kamu yönetimi mezunu
Bir önceki ise iktisat mezunu
Olmaz diye bir şey yok
Bolumunuzu küçümsemeyin

Uygulamada böyle olabilir. Ama kanun bu hakkı tanıyor sonuçta. Hakimin gülmesi onun hatasıdır bence.
Sen bayağı renkli bi kızsın. Master ın bittikten sonra Türkiye de Avukatlık yapmaya kalkma sakın, Kaldıramazsın düzendeki bozukluğu. Gerçi Londra'da Master yaptığına göre planların ona göredir. Hakkında Hayırlısı olsun

Doktorayi bitirdikten sonra büro açıp iki işi birlikte yürütmek istiyorum..

Doktorayi bitirdikten sonra büro açıp iki işi birlikte yürütmek istiyorum..

Galatasaray hukuk okumussunuz Londra'da yüksek. Lisans yapıyorsunuz
Bence türkiyede büro açmayın egitiminize yazık olur
İki günde istanbul adliyesinden cildirarak kacarsiniz

Galatasaray hukuk okumussunuz Londra'da yüksek. Lisans yapıyorsunuz
Bence türkiyede büro açmayın egitiminize yazık olur
İki günde istanbul adliyesinden cildirarak kacarsiniz
Biliyorum bu durumların farkindayim:) Düşünüyorum bakalım daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…