• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok pismanim cooookk :((

Zaten ben de hakimlik sınavına hazirlanacagim Mayıs sınavını bekliyorum
Aralığı çok calisanadigim için basvurmadim
Gecen mayısta 5 puanla kaçırdım
Isabetli bir karar. Çok fazla elemeler yapılacak hakimler Arasında. Çok fazla alım olacak. İnş. Hepimiz iyi değerlendirebiliriz bu Fırsatı .

canım bence senin için en ideali kpss. akademisyenlik de kolay değil özveri çalışma ister doktora zor bi kere rahatıma düşkünüm diyorsan kurum avukatlığını denemelisin.

Dedigin dogru hirsli ve calismayi sevmen gerekiyor. Persembeden ciktim yola hala yollardayim. Mahkeme mahkeme geziyorum ;) Su an Ankaradayim, aksama Izmir yarin yine Mugla yolcusuyum. Bir pazarim vardi bu hafta o da yok, hayalim gelecek pazar nasil dinlenirim of be diye dusunuyorum :) tabi biri arayipta su karakoldayim demezse.. Hirs ve delicesine is askina sahip olursan ancak cok kazanabiliyorsun zaten yoksa dedigin gibi avukat cok.. hakimlik icin de calismak gerek evet. Diplomat olmaya falan calissan sinavlari var, belki tutar ve hayatin tamamen degisir ?

Back