- 15 Kasım 2015
- 173
- 90
- 18
- 31
- Konu Sahibi morcivertlimba
Siz sag olun.:) İnşaallah her şey istediğiniz gibi olurEderim ben çok sağolun her şey için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz sag olun.:) İnşaallah her şey istediğiniz gibi olurEderim ben çok sağolun her şey için
Aynen alesin getirisi daha çok ama bir yerden sonra yapamıyor insan, gitmiyor hani, yapabildiğim bu kadarmış 2 kez girdim ilkbahara da gireceğim ama okul nedeniyle çalışma imkanım olmuyor, çok sağolun, siz hangi üniversiteyi bitirdiniz acaba özelden de yazabilrsinizYdsyi de yükseltin ama alesi 95 yapsanız çok iyi olur. Biraz yoğun çaba gostweseniz yaparsınız. Ales hem on degerlendirmede hem de sonrasında çok etkiliyor.
2 defa hiçbişey denemeye devam edin:) Galatasaray hukuk mezunuyum benAynen alesin getirisi daha çok ama bir yerden sonra yapamıyor insan, gitmiyor hani, yapabildiğim bu kadarmış 2 kez girdim ilkbahara da gireceğim ama okul nedeniyle çalışma imkanım olmuyor, çok sağolun, siz hangi üniversiteyi bitirdiniz acaba özelden de yazabilrsiniz
Esma Hanim benim konumda baştan söyleseydinız ya avukat olduğunuzu o kadar cemkirdim size :))))))Konu sahibi pişman olmakta haklı olduğun Yönler Fazlasıyla var. Ama Ölmeyi düşünmek abartı olmuş. Bu iş sevmeden yapılacak bir iş değil. Şehir dışına gitmek için Hakimlik tek şansım değil. KPSS 3 puan türünden çok rahat atanırsın. 8 yıllık Avukatlık hayatımda ne kadar çalışmaktan nefret eden stajyerle tanıştıysam hepsi şu an muhtelif kurumlarda gayet rahat koşullarda. Çoğunu ben yönlerdirdim. Gözümüzü açtın Allah Razı olsun diyorlar. Kendine faydam olmadı o ayrı. Pişmanmıyım evet. Ama geç kalmış değilim. Hakimlik sınavı zaten haftaya. Bir sonraki de büyük ihtimalle Mayıs'ta. Geçtiğimiz mayıs sınavlarında bir çok arkadaşımda hakimliğe geçiş yaptı. Becerip hazırlanabilirsem benim de planım bu yönde.
Insallah kazanirsiniz. Da iste ben yapisal olarak bu meslege uygun olmadgimi biraz gec farkettim. Hukuksal olaylara ilgim istegim pek yok ve serbest avukatligin da zorluklarni biliyosunuzdur hep evrak isleri, kosturmaca, burokrasi... bunlara omur boyu katlanacagimi dusunmek beni simdiden depresyona soktu.Konu sahibi pişman olmakta haklı olduğun Yönler Fazlasıyla var. Ama Ölmeyi düşünmek abartı olmuş. Bu iş sevmeden yapılacak bir iş değil. Şehir dışına gitmek için Hakimlik tek şansım değil. KPSS 3 puan türünden çok rahat atanırsın. 8 yıllık Avukatlık hayatımda ne kadar çalışmaktan nefret eden stajyerle tanıştıysam hepsi şu an muhtelif kurumlarda gayet rahat koşullarda. Çoğunu ben yönlerdirdim. Gözümüzü açtın Allah Razı olsun diyorlar. Kendine faydam olmadı o ayrı. Pişmanmıyım evet. Ama geç kalmış değilim. Hakimlik sınavı zaten haftaya. Bir sonraki de büyük ihtimalle Mayıs'ta. Geçtiğimiz mayıs sınavlarında bir çok arkadaşımda hakimliğe geçiş yaptı. Becerip hazırlanabilirsem benim de planım bu yönde.
Canım hayatta alınan kararlar hukuk Fakültesi'nde öğrendiğin bilgilerle olmuyor malesef. Öyle olsa hiç birimiz Yanlışa düşmeyiz değilmi. Yorumun çok mantıksızdı. Bir insan boşandıktan sonrada sonrada olsa evlilik birliği içerisinde verdiği parayı Kocasından almak için dava açmaZ. Hakim Güler. Boşanma Davası içinde istersin o ayrı tazminat adı AltındaEsma Hanim benim konumda baştan söyleseydinız ya avukat olduğunuzu o kadar cemkirdim size :))))))
Uygulamada böyle olabilir. Ama kanun bu hakkı tanıyor sonuçta. Hakimin gülmesi onun hatasıdır bence.Canım hayatta alınan kararlar hukuk Fakültesi'nde öğrendiğin bilgilerle olmuyor malesef. Öyle olsa hiç birimiz Yanlışa düşmeyiz değilmi. Yorumun çok mantıksızdı. Bir insan boşandıktan sonrada sonrada olsa evlilik birliği içerisinde verdiği parayı Kocasından almak için dava açmaZ. Hakim Güler. Boşanma Davası içinde istersin o ayrı tazminat adı Altında
Idari Hakimlik Sınavına girebiliyorsunuz. Şans düşük ama imkansız değil. Tanıdığım iktisat mezunu hakimler varHukukçular da ağlaşıyorsa biz ölmüşüz o zaman :)
Ben İktisat son sınıfım, çok severek, isteyerek gelmedim ama okudukça kendimi buldum diyebilirim. Maşallah ekonominin burnunu sokmadığı şey yok. Senin yine sınavlardan falan umudun var, biz ne yapalım? İİBF'lilere verilen kadro ortada. Üst düzey memurluklara girmek oldukça zor. Düz memur olup başka şehirlere atanmak da benim işime gelmiyor ki onda bile işimiz zor. Ki hiç sınav insanı değilimdir, oturup da bir sene sınava hazırlanacak durumda da değilim. Geriye bi tek özel sektör kalıyor. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.
İşte düşük şanslara da ben şans vermiyorum yoksa birinci sınıfta bizim sınıfça hayalimiz oydu, sonra vazgeçtik.Idari Hakimlik Sınavına girebiliyorsunuz. Şans düşük ama imkansız değil. Tanıdığım iktisat mezunu hakimler var
Haşim Kılıç da iktisat mezunuydu hatirlatirim:)Idari Hakimlik Sınavına girebiliyorsunuz. Şans düşük ama imkansız değil. Tanıdığım iktisat mezunu hakimler var
Hukukçular da ağlaşıyorsa biz ölmüşüz o zaman :)
Ben İktisat son sınıfım, çok severek, isteyerek gelmedim ama okudukça kendimi buldum diyebilirim. Maşallah ekonominin burnunu sokmadığı şey yok. Senin yine sınavlardan falan umudun var, biz ne yapalım? İİBF'lilere verilen kadro ortada. Üst düzey memurluklara girmek oldukça zor. Düz memur olup başka şehirlere atanmak da benim işime gelmiyor ki onda bile işimiz zor. Ki hiç sınav insanı değilimdir, oturup da bir sene sınava hazırlanacak durumda da değilim. Geriye bi tek özel sektör kalıyor. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.
Sen bayağı renkli bi kızsın. Master ın bittikten sonra Türkiye de Avukatlık yapmaya kalkma sakın, Kaldıramazsın düzendeki bozukluğu. Gerçi Londra'da Master yaptığına göre planların ona göredir. Hakkında Hayırlısı olsunUygulamada böyle olabilir. Ama kanun bu hakkı tanıyor sonuçta. Hakimin gülmesi onun hatasıdır bence.
EvetHaşim Kılıç da iktisat mezunuydu hatirlatirim:)
Doktorayi bitirdikten sonra büro açıp iki işi birlikte yürütmek istiyorum..Sen bayağı renkli bi kızsın. Master ın bittikten sonra Türkiye de Avukatlık yapmaya kalkma sakın, Kaldıramazsın düzendeki bozukluğu. Gerçi Londra'da Master yaptığına göre planların ona göredir. Hakkında Hayırlısı olsun
Doktorayi bitirdikten sonra büro açıp iki işi birlikte yürütmek istiyorum..
Uluslarası çalışan bürolar var özellikle İstanbul'da. Dolgun ücretli ama çok yoğun. Ingilizcen sana çok fayda sağlar.Doktorayi bitirdikten sonra büro açıp iki işi birlikte yürütmek istiyorum..
Biliyorum bu durumların farkindayim:) Düşünüyorum bakalım daha:)Galatasaray hukuk okumussunuz Londra'da yüksek. Lisans yapıyorsunuz
Bence türkiyede büro açmayın egitiminize yazık olur
İki günde istanbul adliyesinden cildirarak kacarsiniz