çok pismanim cooookk :((

Bu arada Hasatvakti sizi uyarayim. Ankara hukuk mezunu ar gör arkadaşım var. Sizin fakültede sadece 50/d ye göre asistan aliyorlarmis. Arkadasim bu yüzden orada olmayı istemedi ortalaması çok iyi olması ve kendi okulunu çok sevmesine rağmen. Ankara hukukla olduğun yazıyor ondan haberin olsun istedim...

Ben her yere başvurmayı düşünüyorum, asistanlık için hangisi kısmet olursa artık.

Türkçe öğretmeniyim ama sizin gibi" hukuk dururken öğretmenliği seçmek olmazdı" diye hiçbir mesleği küçümsemedim. Mesleğimle gurur duyuyorum ve mesleğimi çok seviyorum. Bu arada her meslek kutsaldır

Ben o mesaj yazasiya kadar diger mesajlar araya girmis surekli ayni soruyu soruyormus gibi olmusum :d
Benim bi arkadasim vardi o da ogretmenlikten ar.gor. girmek icin baya ugrasti. Mesela bazi yerlerde 1. yerine 4.yu falan almislar bunu duyunca da bende bi umitsizlik olustu tabi. Yani simdi objektif olmak gerekirse benim hic referansim olmadan bunu kazanma sansim yuzde kac olur sizce?

Hiç referansım olmadan kazandım. ..

Hayir ben giris puanlari acisindan kiyasladim orda. Farkindaysaniz ogretmenligi secmedim diye kafami taslara vurasim geliyor pismanliktan niye kucumseyeyim.

ortalamam çok iyi değil, dil puanım 70 küsüratlı alesim en yüksek 89du, yeter herhalde diye düşünüyorum ama yine de ilkbahardakilere gireceğim.
Ooo güzel güzel. .. Ortalamanızin 70 altı olması mümkün değil mezun olabilmeniz icin:) ankara hukuku biliyorum:) sizin puanlar iyi masallah. Alan sınavlarına iyi çalışırsanız olur bence.

Ooo güzel güzel. .. Ortalamanızin 70 altı olması mümkün değil mezun olabilmeniz icin:) ankara hukuku biliyorum:) sizin puanlar iyi masallah. Alan sınavlarına iyi çalışırsanız olur bence.
Ben zaten ankara hukukta ar. gör. olmak istemem büyük konuşmayım da. O yüzden başka üniversiteleri tercih etmeyi düşünüyorum, hocalar falan ondan dediler hani ortalamana pek bakmazlar diye, 71 küsüratlı ortalamam var, bu sene 1 puan yükselir belki kafamı nerelere vurayım

Kotu değil Ortalamanız. Hee şey alan sinavina bakar. Alan sınavi çok şeyi değiştirebiliyor.

Sağolun benim de içim rahatladı valla alese hep calıstım bundan sonra biraz daha yds calısıp ondan yüksek alayım en iyisi
Ydsyi de yükseltin ama alesi 95 yapsanız çok iyi olur. Biraz yoğun çaba gostweseniz yaparsınız. Ales hem on degerlendirmede hem de sonrasında çok etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…