Sinirlerim çok bozuk 6 senedir peşimde olan biri vardı şans verdim beni seviyor diye kaç hafta oldu biraz tartışmaya başladık baktım hiç olmadık şeyler diyor anladım arkadaşları onun akıl hocaligini yapmış kaç hafta oldu şans vereli ona arkadaşları bunun aklına girmiş işte kız egolu sana şans felan vermiş neyin şansı bilmem ne bilmem sen onu beklerken onu severken o kız baskariyla fingirdesiyormuş bunları duyduktan sonra çok soğudum arkadaşları beni ezmis saydirmiş o ise hak vermiş susmuş şöyle birşey var o bana bir iki kere teklif etti heves ilişkisi sandım red ettim ondan sonra hiç yazmadı konuşmadk benimde sevgililerim felan oldu araya baya zaman geçti ona rağmen beni suçluyor oysa onu sevmeye başlamıştım kendi beni sevmiyorsun felan demeye başladı bende sinirlendim sen karısını satan birisin seninle daha isim olmaz daha beni savunamiyorsun dedim sen cahilsin ancak kadınları ezin hor görün fahişe muamelesi yapin dedim zoruna felan gitti bana vay ş*llık vay dedi engelledim bide sözde imam olucak diplomasi felan vardı bunlardanda uzak durmak gerekiyormuş anladim affetmek için sormuyorum asla ama sizce pisman olur mu arkadaşlarını dinlediği için sonuçta 6 yıl oluyor bana olan sev