• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu çok pahalı mı sizce bir salon takımı için

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ben o paraya bütün evimi düzerim sanırım....
durumu olana bişey diyemem ama bana göre çok fazla

nişanlının ve ailesinin maddi olanakları buna uygunsa problem yok ama elinizdeki bütçe belliyse salon takımı için 10 bin peşin ödeyip 5 bin borçlanmanız mantıklı sayılmaz.bence nişanlınla ikinizi de memnun edecek bir karar alın...mutluluklar...

ben de arkadaşlara katılıyorum.çok ya 15000.ne gerek var o kadar paralar dökmeye alt tarafı mobilya canım uygunlara bakın derim ben.

Ben şunu anlamadım nişanlının ailesi sonuçta bu mobilyanın parasıı vermeyecek bir de size 15.000 tllik mobilya almanız konusunda baskı mı yapıyorlar ayrıca onlar sizin durumunuzu bilmiyor mu memur ve öğret maaşıyla şato filan döşeyebileceğinizi mi sanıyorlar? :37:

tabiki askı yapmıyorlar zaten öyle insanlar değiller fakat nişnalımın ve ailesinin isteği bu yönde salon ewi gösterir diye düşünüyorlar galiba açıkçası bende hiç istemiyorum o kadar borca girmeyi

Hem 15000 e mobilya beğenip hem size mi aldırıyorlar ilginç..Sanırım gösteriş yapacaklar millete:97:Bence çok pahalı ben mobilyalarım neredeyse yarı fiyatı :31:

15.000 mi bu paraya nerdeyse ev alinir yani cok pahalii 15.000 ayrica 3 tane ev dosenir bi salon takimi icin 15.000 verilirmi ya yazik gunah o paraya ilerde bigun degistirirsiniz belki koltuklarinizi o parada cope gitmis olur sonucta omur boyu kullanmazsiniz degilmi ayni koltuklari:26: yanlissam duzeltin lutfen:26:

karakumruya tşk verdiği fiyatlar gerçekten piyasadaki ortalama mobilya tavan taban fiyatları.
canım bizde memuruz yemek odası yatak dası koltuk takımı orta sehpa 9000 tl fiyat çıkardık gittik beğendik inan onu nasıl öderiz çokmu pahalıya kaçtık diye hemen almadık düşünmedeyiz.ki bu 9000 vadeli fiyattı ben sizin yerinizde olsam yani aileler bize hiç vermiyor size 10000 vereceklermiş gider oturma odasıyla beraber tüm mobilyaları 10000 alırdım.şunuda belirteyim memruruz tayinciyiz kırılıp dökülecekler klasik mobilya bize çok fazla lüks bence aileyi ikna edin hafif taşınmaya müsait koltuk alın.(tabi daha uygun fiyatlı)

bence yemek odası ve salon takımı için şöle bi 8 9 bin verilebilir ancak...ama nişanlıma bunu anlatamıorum pek çok teşekkür ederim verdiğin fikirler için

bence 8 9 bin bile çok fazla.ayrıca bir kaç sene sonra özellikle de çocuk olunca çok yıpranıyo yazık.hiç kendinizi zora sokmayın bence.nişanlını da ikna etmeye çalış canım mutluluklar :9:

karakumruya tşk verdiği fiyatlar gerçekten piyasadaki ortalama mobilya tavan taban fiyatları.
canım bizde memuruz yemek odası yatak dası koltuk takımı orta sehpa 9000 tl fiyat çıkardık gittik beğendik inan onu nasıl öderiz çokmu pahalıya kaçtık diye hemen almadık düşünmedeyiz.ki bu 9000 vadeli fiyattı ben sizin yerinizde olsam yani aileler bize hiç vermiyor size 10000 vereceklermiş gider oturma odasıyla beraber tüm mobilyaları 10000 alırdım.şunuda belirteyim memruruz tayinciyiz kırılıp dökülecekler klasik mobilya bize çok fazla lüks bence aileyi ikna edin hafif taşınmaya müsait koltuk alın.(tabi daha uygun fiyatlı)

rica ederim cnm üstelik kaliteli bi markanın fiyatları bunlar ayrıca peşinde indirim de var tabi..yani 150000 i duyunca dudağım uçukladı :))

benim anlamadığım bu mobilyaları sen kullanacaksın neden ailesi karar veriyor kim kullanacaksa onun istediği önemlidir benim bildiğim yanlışmıyım:97:ayrıca ben 4 takımı 10000liraya aldım herkeste çok beğenir

hem mobilyaları siz kullanacaksınız hem de parasını siz ödeyeceksiniz, neden karışmalarına izin veriyorsunuz anlamadım? 10000 vereceklermiş ama geri de alacaklarmış, böyle karışacaklarsa bence vermesinler daha iyi.

15000 ne demek ya, arkadaşlarım 16000-17000 bütün mobilyalarını aldılar, hem de en güzellerinden.

Son düzenleme:
benim kuzenim evlendi valla tüm mobilyaları 10 bin tl ye aldılar mobilyacılar siteleri var ya oralardan aldılar pazarlıkla tabi ve aynı şekilde yukardaki arkadaşlar yazmış yani o ev sizin eviniz onların değil herkes içinde yaşayacağı evi kendi döşemeli yardım edeceklerse de bu denli karışmaya hakları yok bence bu durumda seni açıkcası karşılarında muhattap bulmuyorlar gibi davranmışlar çok saçma benimde en tedirgin olduğum şeylerden biri bu erkek arkadaşımın annesi her nekadar herkesin evi kendine desede karışmadan duracaklarına inanmıyorum :36: ama karıştıklarında da benim yapabileceğim bişi yok ben istediğimi istediğim yerden alırım ayrıca o klasik tarzlar çok sıkıcı ağır boğucu bir havaya sahip memuruz diyorsun arkadaşım zaten onlarda biraz mantıklı davranmalı o kadar çok istiyorlarsa kendileri almalı size yıkmamalı çok sinirlendim valla :22::57: onlara yani canım sana değil yanlış anlama ama bence sende kendini en baştan bu kadar ezdirme ileride daha neler olur böyle bi durumda :95:

yazık günah bi takım için o kadar paraya. ben bütün evimi 11000 liraya döşedim

valla çok para bende yaptırcam mobilyalarımı tüm evimi 10.000 tl çıkarıcam.. bence cok para tabıkı zevk meselesi. içine sinmiyorsa bence alma birde parasını siz ödeyeksiniz ailesi verse tamamda gereksiz bir eşyaya dünya para vermek ömürlük değilki ... umarım ailesini ikna edebilirsin..

15000tl çok fazla 2008de evlendim evimin tüm eşyalarını beyaz eşyalarda dahil 10000tl vermiştik taksitli biz ödemiştik 3 sene geçmeden günlük oturma odamı memlekete ev yaptırdık oraya gönderdim ne gereği var o kadar para vermeye modelleer renkler çok değişiyor uygun fiyata ne gösterişli takımlar var ahh tatlım millet 2000tl ye yatakodası yemek odası oturma grubu alıyor yıllarca kullanıyor sana kolay gelsin borç ödemek kolay değil

bi salon ve yemek odası için 15,000 çok fazla klasik olabilir ama bu kadar para vermeye gerek yok ev sizemi at kiramı kiraysa eve taşırken çok problem oluyor hem modern salon takımları klasiğe göre daha güzel bence o evde hem siz oturacaksınız evinizi kendi istediğiniz gbi döşeyin içinzde bişe kalmasın hem çalışıyosunuz sabah çıkıp akşam geliyosunuz eşyalarda ömürlük olmaz sürekli yeni modeller çıkıyor belirli zaman sonra değiştirirsiniz ödemeyide siz yapıcaksınız gerk yok bence

odeyecek durumum var ama asla o fiyati vermem bi salon icin
4000 5000 ne bile cok guzel salonlar dosenebiliyor ..
basta israf birde sen daha o borcu odemeden moda degisecek
2 seneye bi modeller degisiyor en fazla 5 senede degistirmek isteyeceksin .. yazik mi degil .. bence kesinlikle nisanlini ikna etmen gerekiyor guzelim ..

Back
X