• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu çok pahalı mı sizce bir salon takımı için

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
durumumuz süper değil ikimizde memuruz ben öğretmenim ama nişnalım bir defa alınacak alınmışken iyi olsun dedi ama sadece bunlarla bitmiyorki daha yatak odası ve oturma odası war bencede 15000 çok fazla ama çok ısrarcılar bakalım napıcaz

7 yillik evliyim sana kucuk bir tavsiye ;) daha evlenmeden evinize esyaniza karismalarina izin verme kendi secimini yap onlarla ayni fikirde olmadigini da kibar bir dille belirt! 15.000tl Türkiye mobilya piyasasi icin inan pahalli...

Yurtdisindayim burda marka ve kaliteli bir seyler almak istersen evet yüksek fiyatlar ama Türkiye de her seyin alasini ve daha ucuzunu bulma imkanin cok, özellikle modakoya gidip seceneklerini gör.

Geri odeyecek olan sizsiniz neticede, 10.000tl size hediye verip tavsiyede bulunmuyorlar borc verip israrda bulunuyorlar.

Yada almak istedigin mutfak dolaplari yatak odasi banyo dolaplari her seyi sec ve tum fiyati nisanlina soyle belki o zaman sadece salona boyle bir para harcamaktan kendisi vazgecer, ev oyle 2koltuk 2 sandalye ile dosenmiyor bir dunya ihtiyacin olacak.

Kolay gelsin ;)

7 yillik evliyim sana kucuk bir tavsiye ;) daha evlenmeden evinize esyaniza karismalarina izin verme kendi secimini yap onlarla ayni fikirde olmadigini da kibar bir dille belirt! 15.000tl Türkiye mobilya piyasasi icin inan pahalli...

Yurtdisindayim burda marka ve kaliteli bir seyler almak istersen evet yüksek fiyatlar ama Türkiye de her seyin alasini ve daha ucuzunu bulma imkanin cok, özellikle modakoya gidip seceneklerini gör.

Geri odeyecek olan sizsiniz neticede, 10.000tl size hediye verip tavsiyede bulunmuyorlar borc verip israrda bulunuyorlar.

Yada almak istedigin mutfak dolaplari yatak odasi banyo dolaplari her seyi sec ve tum fiyati nisanlina soyle belki o zaman sadece salona boyle bir para harcamaktan kendisi vazgecer, ev oyle 2koltuk 2 sandalye ile dosenmiyor bir dunya ihtiyacin olacak.

Kolay gelsin ;)
ewet canım kesinlikle haklısın yavaş yavaş ikna etmeye başladım nişanlımı dediğin gibi diğer mobilyalarımızın maliyetinden bahsettim aklı yattı gibi bakalım nolacxak çok teşekkür ederim...

Eğer durumunuz varsa,zevinize göre modüler mobilyadan hoşlanmıyor,masif seviyorsanız alırsınız..Masif mobilya fiyatları piyasanın üstündedir elbette..

Ancak,madem ailesi beğendi,ısrar ettiler,neden size hediye etmediler de sizi borca bağlamak istediler ben ona takıldım...Yeni evleneceklere kolaylık sağlamak gerekir,köstek olmak değil...

bu olay genelde şöyle olmazmı?

kız tarafı yada gelin bi mobilya eşya beğenir ama erkek tarafının alma durumu olmayabilir. yani genel olarak duyulanlar hep böyle oluyordu. para konusuna gelecek olursak 15bin bencede fazla bir rakam.

senin bu mobilyaları isteyip istemediğinden bahsetmemişsin sen istiyorsan neyse de eğer nişanlının ailesi istiyo diye alacaksan sakın öle bişey yapma o koltukları sen kullanacaksın parayı da sen vereceksin...

Öncelikle sırf birileri istiyor diye içine sinmeyen şeyi almamalısın. Çünkü o evde sen oturacaksın, bir başkası değil... İlla klasik veya avangard tarzda mobilya almak istiyorsanız pekala kaliteli daha uygun fiyatlı olanları var, onları tercih ederim yerinde olsam. Ki salon için ben de avangard tarzda bi şeyler almayı düşünüyorum, ama bana kalsa nişanlımın ailesi de ödeyecek olsa, kendim de ödeyecek olsam daha uygun fiyatta ve kaliteli olanı varken 15.000 vermem sadece bir salon takımına. Daha birçok masraf çıkacak sonuçta sıfırdan bir ev düzmek kolay değil. Tabi 10 yıl boyunca düğün masrafı, eşya borcu ödemek benim için sorun değil dersen orasını bilemem...

kızlar selam benim sorunum şu nişnalım ve ailesi salon takımımızın biraz klasik olmasından yanalar ve sitelerde bu tarz mobilyalara baktık çok güzel klasik bir salon takımı 15.000 nişanlımın ailesi hemen alınması yönünde fikir beyan ettiler ama ben çok mutsuzum çünkü biz öddeyeceğiz onun parasını ayrıca çok pahalı değil mi salon ve yemek odası takımı için lütfen fikir verin....

Siz oturacaksınız aldığınız eşyalarda.
Bence siz neyi beğendi iseniz onu alın.Onlar beğendi diye alırsanız mutsuz olabilirsiniz ve eve girmek canınız istemeyebilir.
Bir de insan oğlu çok sıkılgan.Bence o kadar çok para vermeye gerek yok.
Ben bugün evleniyor olsaydım çok farklı olurdu.
Umarım aldığınız eşyalarda ağız tadıyla oturursunuz.

Son durum nedir mobilyalar alındı mı alınmadı mı?

15 bin Tl ye yazık günah ya.Demekki birikiminiz varki bu rakamlardan bahsediliyor.

15 bin TL lik mobilyaların kenarları altın kaplama falan mı yok sa :) Şaka Şaka israf israf...

Çok sağlam olması hem iyi hem kötü çünkü bende şu kaliteli buzdolabımın 18 yıllık bir an önce bozulmasını diliyorum ki şu iki kapılı olanlardan alayım sürekli aynı dolabı kullanmaktan bıktım sende öyle olmazsın umarım

ay allah aşkına insan 2 günde sıkılıyo aynı koltuklardan oturmaya 15 000çook yahu bizimkiler 2 milyarlık olduğu halde yenilmemek zor geliyor birsürü ihyaçtan 15000 versem en az 30 yıl değiştriemem gördükçede midem bulanır aynı koltukları deeğişiklik lazım

bence 15000 tL çok çok çoookk.. durumunuz varsa birikiminzi varsa birşey diyemem ama evlenirken o kadaaaar çok masraflar çıkıyorki birikimler bile dayanamıyor yani...:1: çok pahalı mobilya almak iki açıdan sakıncalı bence birincisi maddi anlamada zor ikinciside o kadar para verince sıkıldın diyelim değiştiremezsin edemzsin.. içi acır insanın valla..:18:
daha uygun ve çok şık mobilyalarda var.. kendinizi niye zorluyorsunuz.. kalan parayla şöyle güzel bir tatile çıkarsınız.... :71:

valla ben yemek odası ve salon takımı alıyorum 2si birlikte 4ooo'i geçmiyor .. feci pahalı ama parası olana sorun yok .) :17:

aldınız mı bilmiyorum ama bence çok pahalı canım yaaa :19: üstelik siz ödeyecekmişsiniz öde öde anca biter başka yerlere baksanız...

Çooook pahalı, o kadar para vermek bana saçma geliyor ... Ömürlük alacaksanız verin bari :1:

kızlar selam benim sorunum şu nişnalım ve ailesi salon takımımızın biraz klasik olmasından yanalar ve sitelerde bu tarz mobilyalara baktık çok güzel klasik bir salon takımı 15.000 nişanlımın ailesi hemen alınması yönünde fikir beyan ettiler ama ben çok mutsuzum çünkü biz öddeyeceğiz onun parasını ayrıca çok pahalı değil mi salon ve yemek odası takımı için lütfen fikir verin....

Biz tüm mobilyalarimiz icin 20BinTL verdik. Yani düsünün...

canım illa klasik mi düşünüyorsunuz.
modern takımlarda var çok güzel uygun fiyata.
klasikler çok pahalı...15 milyar çok iyi bi rakam...
yani ona o kadar para vereceğinize başka eksiklerinizi tamamlarsınız...

sana ben bisey diyimmi bak bizim maddi durumumuz cok iyi cok sukur ama hic bir kuvvet beni o koltuk takimini almaya zorlayamaz heralde allah buyuk soyletmesin..kaldiki siz odeyecekseniz niye aliyorsunki kolaymi kazaniliyor para insanlar acliktan olurken...ayrica 10 seneye kalmaz gormekten sIKIlacagin icin degistirmek isteyeceksin..

nisanlinin ailesi afedersin ama millete gosteris yapiyor sanirim..15.000 tl demek senin dugunden sonra rahat yasamana yetecek kadar iyi bir para kaldiki..ben evlendim yurt disina tasindim evimizde 1 tane esyamin yoktu..gittik hepsini inanrimisin 2.5 sene once ikaedan 5.000 tl hallettik ciktik koltukta afedersin bir yerimize batmiyor..yarin oburgun cocugun olacak insallah cok istiyorsan o parayi onun hayati icn biryere yatir..emin ol hayat o kadar hizli geciyorki...

sakin ev icin boyle fazla harcamalar yapmayin bizim o begenmeyip cope attigimiz koltulari falan yurt disinda zengin insanlar alip dekor edip evlerine antika diye koyuyor ...birde bit pazarindan aldim diye birbirlerine aa cok guzel nerden buldun diye hava atiyor...bu bahsettigim insanalar bizim goremeyecegimiz villarlada yasiyorlar..yazik etmeyin kendinize

Ben yatak odami "joop" markasindan aldim beyaz lake her seyiyle birlikte 10 bin isvicre franki ödedim. JOOp olmayan bir markayida 5-6 bine satin alabilirdim ama dümdüz beyaz oldugu icin ve yatak odasi oldugu icin degisik perde degisik yatak örtüsüyle kolayca dekor degistirip kullanabilirim diye düsündüm.

Bencede daha uygun fiyatli bir mobilya sec bir kac yil icinde baska tarz mobilyalar hosuna gidicektir hemde tam olarak sizin icin neyin kullanisli olucagini anliyabilirsin

Back
X