Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu çok pahalı mı sizce bir salon takımı için

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sonsuz00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
73
2
86
Ankara
kızlar selam benim sorunum şu nişnalım ve ailesi salon takımımızın biraz klasik olmasından yanalar ve sitelerde bu tarz mobilyalara baktık çok güzel klasik bir salon takımı 15.000 nişanlımın ailesi hemen alınması yönünde fikir beyan ettiler ama ben çok mutsuzum çünkü biz öddeyeceğiz onun parasını ayrıca çok pahalı değil mi salon ve yemek odası takımı için lütfen fikir verin....

bence çok pahalı
yanii tabii parası çok olana pahalı gelmeyebilir ve zevkine göre alabilir ama ben almam..
hem madem nişanlınızın ailesi çok beğendi fiyatına da hiç takılmadılar, ozaman kendileri alsın, bak ona bişey demem işte

ya işte biz herşeyi nişnalımla kendimiz yapmak istiyoruz fakat onlar 10000 nakit vercekler üstünü biz tamamlayacağız sonra onlara geri ödeyeceğiz ruhum daralıo bi salon ile yemek odası takımına 15 bin ödeyeceğiz normalde ne kadar ki fiyatlar şık ve sağlam takımların

canım ben 2 senelik evliyim inan şimdiden verdiğim paraya acıyorum, biz biraz rahat bir çiftiz sanırım şimdiden yıpranmaya başladı bile mobilyalarım ve ben seneye yenilemeyi düşünüyorum.. hele bir de çocuk olunca iyice yıpranacak.
tamam kaliteli bişeyler olsun ama ben öyle aman ben dünyanın parasını verdim buna sakın bişey olmasın şeklinde yaşayamam.
eminim biraz araştırırsanız çok daha iyi fiyata iyi bişeyler bulabilirsiniz. 4-5 bin tl civarında

Son düzenleme:
bence yemek odası ve salon takımı için şöle bi 8 9 bin verilebilir ancak...ama nişanlıma bunu anlatamıorum pek çok teşekkür ederim verdiğin fikirler için

canım kusura bakmassan mesleğiniz ne acaba gerçekten merak ettim

eğer durumunuz çok çok iyiyse amenna da 15000 de çok fazla

alt tarafı bi odun cnm

bence yemek odası ve salon takımı için şöle bi 8 9 bin verilebilir ancak...ama nişanlıma bunu anlatamıorum pek çok teşekkür ederim verdiğin fikirler için

ne alırsanız alın Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım.. çok da sıkma kendini, nişanlın da alalım diyorsa kendine güveniyor demekki.

biz son model lake mobilyaları en fazla 3800 e satıyoruz bu arada gerçekten fiyat çok fazla

durumumuz süper değil ikimizde memuruz ben öğretmenim ama nişnalım bir defa alınacak alınmışken iyi olsun dedi ama sadece bunlarla bitmiyorki daha yatak odası ve oturma odası war bencede 15000 çok fazla ama çok ısrarcılar bakalım napıcaz

valla bana katılmayabilirsin ama ben bir defa alınacak lafına katılmıyorum.. yani ben 1 ömür aynı mobilyalarla yaşayamam sanırım sıkılırım arada değiştirmek isterim.
o yüzden 1 defalığa okadar para vereceğime çok daha uygun bişeyler alıp daha sonra yenilemeyi tercih ederim..
hem dediğim gibi okadar para vereceksiniz yarın birgün bir bakacaksın orası çizilmiş, burası kırılmış,,,, demirden değil ya bunlar.. yazık bence

arkadaşım kusura bakma ama yani 2 memur maaşı ve 15000 sadece salon takımı

yani çok fazla bence ne yap ne et aldırma

sonuçta bir kere alabilirsin ama

eninde sonunda modası geçecek eskiyecek

siz ödeyeceksiniz üstelik

bence çokkk fahiş bi rakamm

ya işte ende tam fiyatları bilemiorum salon takımlarında klasik modeller gerçketen pahalı 27000 e kadar mobilya var bizde çok kötü olmasın istedik klasik mobilyalarda en ucuzları 10000 den başlıyor malesef ben bu fiyatları görünce moderne yöneldim biraz açıkçası

haa bir de eviniz için bu yapacağınız ilk alışveriş mi bilmiyorum ama bir tek mobilyayla bitmiyor bu iş..
aklına gelmeyen okadar çok ihtiyaç çıkıyor kiiii.. daha oturma odasında keseyi bukadar bol tutarsanız ohooo geçmiş olsun derim

Bence cok pahali.yani nisanlinin ailesi Ala neyse
Mademoiselle siz odeyeceksiniz aha hesapli güzel biseyler bak derim

evgör mobilya ya bi bak canım ordada çok çeşit var sitede fiyatlar belirtilmiş hem klasik modelleri de var bi bak istersen

yatak odası 2.500-3800

oturma grubu 2500-4000

yemek odası 2500-4000

halı kalitesine göre 150tl den başlıyor 600-700 e kadar

perde 25 tl den başlıyor

stor 26tl den başlıyor

benden bu kadar piyasa bu canım :))

Nasıl bir şeymiş bu fiyata gerçekten çok merak ettim.Bence o paraya hem salon takımı,hem yemek odası hem de bir yatak odası alınır.Hiç bir şey bizimle ömürlük gitmez.Hem öyle bile düşünülse yine de sağlam mobilyalar var.Bu kadar para verdiğiniz şeyin bir yanı yırtılsa,üzerine bir şey dökülse daha çok içiniz acır.Bence bilindik markaların internet sitelerine bakın.İlla beğendiğiniz bir şey çıkar.Bu fiyatlarla yakından uzaktan alakası olmadığını görürsünüz.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…