- 21 Kasım 2017
- 28.360
- 122.864
- 598
- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
Yalnız değilsin gel sarılalımTostumu yedim bekliyorum diyosun
Uff inşallah espirime yaşın tutuyordur ya çok üzülürüm bak
Niye üzücü olsun yav çok üzülecekseniz akşam yatmadan önce yiyin. Hassas kalpler için dünya bir cehennem.tek sahur yapma yönünden üzücü değil mi :/
Evet yaşarsınız. Biz evlenirken aynı dünya görüşüne sahiptik. Yıllar içinde ikimiz de zıt görüşlere yöneldik. Kavga vs yok belki ama hayattan aynı şeyleri beklemiyoruz,aynı şeylerle mutlu olmuyoruz ,beklentilerimiz ,hedeflerimiz farklı. Bu da çok can sıkıcı olabiliyorYa ben hep konu bu tür şeylere gelene kadar bin tane şey var derdim ama hayatımdaki insan basit sebeplerle bazen oruç tutmuyor. Ben ise cok kötü halde bile olsam mutlaka tutan biriyim. Ama ibadet zaten Allaha yapılır, bize insanlık lazım bunun bilincindeyim. Ama ben ilerde mesela tek sahur yapmak istemiyorum ya da cocugum da bu hassasiyetle yetişsin istiyorum. Sevgilim hic tutmayan birisi değil ama benim kadar da önem vermiyor. Bu konuda içime sinmiyor hiç. Mesela 5 vakit namazlı olmak isterim ilerde diyorum. Çok zor gözüyle bakıyor. Çok fazla hassas değil yani. Sorun yaşar mıyım ya ama her zaman da böyle gönlüme hitap eden birisi de çıkmıyor :/
Aşırı saçma olmadı mı ?Size ne hanımefendi. Kabre beraber mi gireceksiniz? Ama ben Atatürk düşmanı biriyle birlikte olamazdım mesela.
Başka konular da mı yazmış. Alakayı anlayamadımSize ne hanımefendi. Kabre beraber mi gireceksiniz? Ama ben Atatürk düşmanı biriyle birlikte olamazdım mesela.
Kesinlikle khomyuk.Burada bir hümanizm rüzgarı esmiş. Ama ben katılmıyorum. Arkadaşlıkta sorun olmaz ama eş için önemli.
Ben hayat arkadaşımı paralel dünya görüşünde isterim.
Biz karı koca dinden uzak bir görüşteyiz. Çocuğu kuran kursuna göndermeme, dini bilgiler vermeme konusunda ortak hareket ettik mesela.
Gayet önemli bence evlilikte aynı dünya görüşüne sahip olmak, aynı sosyal statüde olmak, aynı inanca sahip olmak.
İleride birbirinizi darlayacağınız belli. Huzursuzluk çıkar her türlü
Valla ailelerimiz zıt aileler bizim. O bile canımı sıkıyor. Eşim benimle aynı olduğu halde canımı sıkıyor. Eşin bambaşka dünya görüşünde olmasına tahammül edemezdim ben. Aynı görüşte bile sıkıntı yaşıyorsun.Kesinlikle khomyuk.
O sebeble evlenirken de siyasi görüşten tut, hayat görüşüne kadar çogu şeyi benimle aynı olmasına önem gösterdim.
Bu haliyle bile çatıştıgımız kısımlar olabiliyorken hiç uyumlu olmadıgımız halini düşünemiyorum.
Eşim hayatı boyunca oruç tutan biri fakat birkaç yıl önce kalp rahatsızlığından dolayı doktor orucu yasaklamış ve şuanda kullandığı ilaçlar dan dolayı da tutamıyor.Tutmadığı için de fidye ödüyor bir sürü yardım da yapıyor ihtiyacı olanlara.Ben tutuyorum ve ben de küçüklüğümden beri tutan biriyim.Eşim tutmadığı için hiç sorun yaşamadım.Aksine ben oruç tuttuğum için çok yardımcı oluyor.Genelde yemekleri o yapar ama ramazanda bir kez bile bana yaptırmıyor.Sofrayı kurmadan kaldırmaya kadar elimi sürdürmüyor.Akşam kulağı ezandaYa ben hep konu bu tür şeylere gelene kadar bin tane şey var derdim ama hayatımdaki insan basit sebeplerle bazen oruç tutmuyor. Ben ise cok kötü halde bile olsam mutlaka tutan biriyim. Ama ibadet zaten Allaha yapılır, bize insanlık lazım bunun bilincindeyim. Ama ben ilerde mesela tek sahur yapmak istemiyorum ya da cocugum da bu hassasiyetle yetişsin istiyorum. Sevgilim hic tutmayan birisi değil ama benim kadar da önem vermiyor. Bu konuda içime sinmiyor hiç. Mesela 5 vakit namazlı olmak isterim ilerde diyorum. Çok zor gözüyle bakıyor. Çok fazla hassas değil yani. Sorun yaşar mıyım ya ama her zaman da böyle gönlüme hitap eden birisi de çıkmıyor :/
beğenmedim atanlar olmuş ama benim eşimde çok önem vermiyordu bekarken ki aileside iftar sahur kültürü olan insanlar.Ya ben hep konu bu tür şeylere gelene kadar bin tane şey var derdim ama hayatımdaki insan basit sebeplerle bazen oruç tutmuyor. Ben ise cok kötü halde bile olsam mutlaka tutan biriyim. Ama ibadet zaten Allaha yapılır, bize insanlık lazım bunun bilincindeyim. Ama ben ilerde mesela tek sahur yapmak istemiyorum ya da cocugum da bu hassasiyetle yetişsin istiyorum. Sevgilim hic tutmayan birisi değil ama benim kadar da önem vermiyor. Bu konuda içime sinmiyor hiç. Mesela 5 vakit namazlı olmak isterim ilerde diyorum. Çok zor gözüyle bakıyor. Çok fazla hassas değil yani. Sorun yaşar mıyım ya ama her zaman da böyle gönlüme hitap eden birisi de çıkmıyor :/
Peki o kişi sizin oruç tutmanız hakkında ne düşünüyor? Yani oda belki kendisi oruç tutmadığı için kendi gibi biriyle birlikte olmak ister.Neden peki kendim de ama daha namaz kılan biri değilim
Madem böyle bir hassasiyetiniz var neden sevgili oldunuz?Ya ben hep konu bu tür şeylere gelene kadar bin tane şey var derdim ama hayatımdaki insan basit sebeplerle bazen oruç tutmuyor. Ben ise cok kötü halde bile olsam mutlaka tutan biriyim. Ama ibadet zaten Allaha yapılır, bize insanlık lazım bunun bilincindeyim. Ama ben ilerde mesela tek sahur yapmak istemiyorum ya da cocugum da bu hassasiyetle yetişsin istiyorum. Sevgilim hic tutmayan birisi değil ama benim kadar da önem vermiyor. Bu konuda içime sinmiyor hiç. Mesela 5 vakit namazlı olmak isterim ilerde diyorum. Çok zor gözüyle bakıyor. Çok fazla hassas değil yani. Sorun yaşar mıyım ya ama her zaman da böyle gönlüme hitap eden birisi de çıkmıyor :/
Sorun yaşarsınız. Hassasiyetiniz olan şeylerde karşı taraf hassas davranmıyorsa bu her zaman tartışmayla biter. Hele ki sizin konunuz din üzerine, bu konu da tartışmayı kaldırmaz. O yüzden yol yakınken vazgeçin derim.Ya ben hep konu bu tür şeylere gelene kadar bin tane şey var derdim ama hayatımdaki insan basit sebeplerle bazen oruç tutmuyor. Ben ise cok kötü halde bile olsam mutlaka tutan biriyim. Ama ibadet zaten Allaha yapılır, bize insanlık lazım bunun bilincindeyim. Ama ben ilerde mesela tek sahur yapmak istemiyorum ya da cocugum da bu hassasiyetle yetişsin istiyorum. Sevgilim hic tutmayan birisi değil ama benim kadar da önem vermiyor. Bu konuda içime sinmiyor hiç. Mesela 5 vakit namazlı olmak isterim ilerde diyorum. Çok zor gözüyle bakıyor. Çok fazla hassas değil yani. Sorun yaşar mıyım ya ama her zaman da böyle gönlüme hitap eden birisi de çıkmıyor :/
Allah iyi eş versin , şiddetli geçimsizlik , aldatma yaşatmasın , insan evladı olsun helal süt emmiş olsun !!! Bunların hepsini eledin oruç kaldı geriye allah akıl fikir versin. İnsanlar bu konuda özgürdür. Eğer bukadar önemliyse seninle aynı zihni yaşıyan biriyle evlen. Aynı düşüncede olmayanla 1 ayı çıkartamazsın.Ya ben hep konu bu tür şeylere gelene kadar bin tane şey var derdim ama hayatımdaki insan basit sebeplerle bazen oruç tutmuyor. Ben ise cok kötü halde bile olsam mutlaka tutan biriyim. Ama ibadet zaten Allaha yapılır, bize insanlık lazım bunun bilincindeyim. Ama ben ilerde mesela tek sahur yapmak istemiyorum ya da cocugum da bu hassasiyetle yetişsin istiyorum. Sevgilim hic tutmayan birisi değil ama benim kadar da önem vermiyor. Bu konuda içime sinmiyor hiç. Mesela 5 vakit namazlı olmak isterim ilerde diyorum. Çok zor gözüyle bakıyor. Çok fazla hassas değil yani. Sorun yaşar mıyım ya ama her zaman da böyle gönlüme hitap eden birisi de çıkmıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?