Çok öfkelendiğiniz biri hakkında yapmadığı bir suçu uydurup adliyeye şikayetçi olmaya cesaret eder miydiniz?

Ya neden kasiyorsunuz? Hakaret etmişsiniz eltiniz kazanmış daha ona buna dedikodusunu yapıyorsunuz. Hem korkuyorsunuz hem yapiyorsunuz

Tüm gün oturup etkiyi düşünmeniz normal mi? Var olmayan şeyleri bile ya yaparsa diye düşünseniz dahi sağlıksız. Ki bence siz yapacaktınız intikam alacaktınız o davanın da diyelim sizin gibi olsun yine sağlıksız
Neden kafanızı bu kadar taktınız eltinize?
Bu kadar düşmanlık beslemek sağlıklı mı?

Herkese anlattım dediğiniz eltinizin akrabaları mıydı yani? Eltinizin kendi akrabalarının size veya kayın ailesine yapılan şeyler de çok umrundadır zaten. Şu an hepsi arkanızdan eltisini kıskanıyor diyodur emin olabilirsiniz. Kendi kendinize sadece düşmanlığı büyütmüşsünüz.

Yani düşünüyorum eltim tutup benim teyzeme, halama, dayıma, kuzenlerime vs. Mirta bana, ona, buna şunları yaptı diye kafa ütülese bana Allah sabır versin sana bu eltiyle derlerdi. Eltinizin akrabalarına sadece kendinizle ilgili dedikodu malzemesi vermişsiniz ve kendinizi küçük düşürmüşsünüz. Eltiniz kendi akrabalarına bu bana takıntılı, beni kıskanıyor, normal biri değil der geçer. Ama siz ömürlük dedikodu malmemesi olursunuz.

Öyle olmadı. Kocasıyla birbirine girdi. Çünkü sadece kocasına anlattığı şeyleri kocası gelip kayınvalideme anlatıyordu, o da bana anlatıyordu. Ben de millete anlatınca bu kızın nasıl tüm bunlardan haberi olabiliyor diye delirdi.

Çünkü şu an intikam almak için illa ki bir şey yapacak. Kadında iftira atma potansiyeli de var. Aklıma böyle şeyler gelmesi normal değil mi

Ben size insanların bildiği şeyleri anlatıyosunuz demedim ki. Akrabaları açısından baktım olayı. Şu an eltinizin tüm akrabaları eltinizi kıskanan, takıntılı biri diye arkanızdan sallıyodur. Kendinizi rezil etmişsiniz. Ayrıca bu olaydan sonra neden kayın ailenizin eltinizin tarafını tuttuğunu anladım. Kayınvalidenizin anlattığı lafları taşımışsınız.

İyi yaptım. Eltimin akrabaları hayatımda bir kere bile görmediğim/görmeyeceğim insanlar. Amacım o kadını sinir edip kocasıyla kötü etmekti. Amacıma ulaştım. Yani ailesi akrabaları benim hakkımda ne derse desin. Hayatımda olmayan insanlar. Umrumda olmaz ne dedikleri.

Araları bozuldu dediğiniz sanki boşanıyorlar. Kavga edip barışmışlar. Siz de burda ya bana iftira atarsa diye kendi kendinize anksiyete krizleri geçirip duruyosunuz gidin 30 bin liranın soğuk bir su için ve hagb bozulmaması için rahat durun.

Boşanma davası açmış kocasına

Siz bu iç kötülüğüyle zaten mutlu olamazsınız. Yazık olan çocuğunuza olacak. Böyle kindar, kavgacı bir anneyle büyüyecek

Boşanma davası açmış kocasına
O 30 bin lirayı da kayınpederimden aldım, benim cebimden çıkmadı :) ben sadece hagb aldım diye sinirlendim
bu kısımları şu an altta kalmamak için uydurdunuz. Çünkü önceki konularınızı okudum. Kayın aileniz tamamen size sırt çevirmiş. Zırnık vermezler size ki vermiyolarmış da. Ayrıca parayı kendinizin ödeyeceğinizi yazmışsınız zaten. Eltiniz ve kaynınızın boşanma olayı da uydurma. Çünkü eltinizin hala aile apartmanına gelip gittiğini yazmışsınız. Yemezler

Kayınaile diğer tarafla çok samimi. Beni dışlıyorlar onla hala samimiler diye kuduruyor. Ama eş ailesi de haklı. Böyle bir gelinim olsa kendi evladımla da görüşmem ben.
Kadın dişi lucifer gibi takılıyor

Evet gidiyor da o kendi payına düşen daire, yani eşine. Bu yaz gitti mesela. Artık gitmez. Sonuçta davası açılmış. Niye uydurayım.

Diğer tarafla samimi değiller, çünkü kadın kaynanamın benle dedikodu yaptığını öğrenince onlarla ilişkisini kesti. Siz olsanız kaynanaızın eltinizle bir olup sizin dedikodumuzu yaptığını bilseniz onla konuşur musunuz? O da onlara sırt çevirdi merak etmeyin.

Amacınız yoksa niye gelip buraya böyle bir şey soruyorsun? Düpedüz ahlaksızlık bu

Kadın vaktinde kime ne kötülük etti neyin ahını yaşıyor acaba.
Ailesine katılan tiplere bak.
Rezalet.
Utanmıyorsunuz da bir de böyle anlatıyorsunuz.
yaşadıklarınız cennet mahallesinden fırlama tam

Bu samimiyeti kıskandığından yapıyor zaten. Diğer konusunda eltim ne yaparsa yapsın hep onun tarafındalar yazmış. Bir de kayınpeder bize hiç para vermiyor, evimizi yaptırmıyor diye ağlamış ama şu an eltisine yılan dediği için yediği para cezasını kayınpederinin ödediğini iddia ediyor. Sallasın dursun nasılsa tanımıyoruz hiçbirimiz

Claire gibi. O da üçüncü kocayı bulamıyorum diye ağladı bir hafta sonra hiç evlenmemiş cerrahla evlendim diye geldi ya bebeği de her hafta bir ay büyüyor 3 aylık evlilikte 5 aylık oldu. Bu konu da o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…