Çok öfkelendiğiniz biri hakkında yapmadığı bir suçu uydurup adliyeye şikayetçi olmaya cesaret eder miydiniz?

Kurguya biraz ara ver mahkeme öyle o gelsin anlatsın bu söylesin biz inanalım yeri değil yolda karşılaşmadıysanız o tarihte nerede olduğunuzu kanıtlarsınız eve zorla girmede de aynı şey geçerli siz birine hakaret edip bu da suç olduğu için ceza aldınız kendi kendinize kurgu yaratmayın

O daha edince ben de onun bütün aile sırlarını akrabalarına döktüm. Şimdi o delirmiştir.intikam derdindedir. İlla ki bir şey yapar.
Hagb size yetmemiş anlasilan, su cumleden belli oldu sorunuzun sebebi, yalan yanlis seyler uydurdunuz, bu ortaya cikar mi diye korkuyorsunuz, vallahi cikar.

Gerceklerin bir gun ortaya cikmak gibi pis bi huyu vardir.

Orası Eşimin hakkı. Benlik bir durum değil. Evlatları arasında ayrım yapılıyor. Oturmayacaksak eşimin hakkını maddi olarak vermesi lazım. Adaletsizlik hiç hoş değil
Madem adalete çok meraklısın hem suçlu olup suçluluğun sırf kanıtlandı diye bir insanın ailevi sırlarını özelini ortaya dökmek peki adil miydi ?

Ablanızı annenizi katarak mı intikam alacak? Buram buram yalan kokuyorsunuz zaten

Orası Eşimin hakkı. Benlik bir durum değil. Evlatları arasında ayrım yapılıyor. Oturmayacaksak eşimin hakkını maddi olarak vermesi lazım. Adaletsizlik hiç hoş değil
Anne baba yaşadığı sürece malını ister satar yer ister yedirir. Sizce adaletsiz gelse de mevcut durum bu.

O daha edince ben de onun bütün aile sırlarını akrabalarına döktüm. Şimdi o delirmiştir.intikam derdindedir. İlla ki bir şey yapar.
İnşallah yeni dava açar da kazanır ! Bu nasıl bir karaktersizlik!

Ey elti ! buradaysan ve konuyu takip ediyorsan ben sana şahitlik yaparım, senin mahremini zedeleyecek konuşmalar yaptigina dair.

Suçlayan taraf iddiasını ispat etmekle yükümlüdür. Suçsuz bir insan ortada hiç bir kanıt da yokken neden kendini aklamak için çırpınıp dursun ki, adalet bunun neresinde? Polise şikayet edeceğim derseniz en fazla ifadeye çağırırlar o kadar. Daha önce yazan arkadaşlar uyarmışlar, bırakın karşı tarafın mağdur olmasını, iftira attığınız ortaya çıkarsa sizin başınız ağrır.

Af buyurun ama siz üye olurken yaş meslek ve eğitim bölümlerine gerçek bilgilerinizi mi girdiniz?
32 yaşında lisans mezunu öğretmen bir kadın gibi değil de 17-18 yaşında biri gibi yazıyorsunuz.

Yaşı oturmuş eğitimli bir kadın hareketleri değil bunlar.

Vallaha bu taraftaki mahkemeyi kandirabilirsin de, öteki tarafta acaba ne yapacaklar asıl soru o
Bu taraftakini de kandirmaz . Hadi diyelim çok güzel bir plan yaptı sonunda etrafı karıştırdı eninde sonunda ortaya çıkacak karşı taraf böyle bir durumda boşta kalmaz ki . En sonunda elinde çocukla ortada şey gibi kalır .

Allah aşkına rahat bırak insanları. O ev senin bile değil eşinin. Eşin kendi miras hakkından feragat ediyorsa sen razı değilim diyebilirsin sadece o kadar(ki ailesi yaşadığı sürece miras bile değil). Ciddiye alır ya da almaz adam zaten biz kendi mutluluğumuza bakalım demiş sen daha ne istiyorsun ? 30 bin ceza yemişsin eşin sus otur ödeyelim demiş hala kaşınıyorsun. Böyle giderse yakındır karnın burnunda kapı önüne konman. Kaşınma.

Hagb size yetmemiş anlasilan, su cumleden belli oldu sorunuzun sebebi, yalan yanlis seyler uydurdunuz, bu ortaya cikar mi diye korkuyorsunuz, vallahi cikar.

Gerceklerin bir gun ortaya cikmak gibi pis bi huyu vardir.
Yoo, olanları söyledim. Hepsi gerçekti. Ama o bunlar ortaya çıktı diye delirmiştir.

İftirayla mahkum olan kaç kişi var haberiniz var mı?
Valla şunlar size mantıklı ve yapılabilir geliyorsa diyecek bi şey yok, deneyin bakalım bi izleriz biz de ana haberde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…