- 24 Eylül 2011
- 330
- 420
O da doğru huzuru yok daha ne olsun ...Bulmus ztn yatiyo elti kalkiyor elti uzaktan ancak izler bir gr huzura muhtac.
İftira hem suçtur hem de tazminata sebebiyet verir. Zararlı çıkarsın balımsu.Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayınbazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
Bunu nasıl düşünüp öylesine sordunuz, şaşırtıcı.. Yapan varsa da aynısı başına gelsin derimDiyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayınbazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
Hiç te korkmuyor kiSonrada attığın iftira colugunun çocuğundan çıkacak.degermi
işte ondan yazdım koca ailesi de diyordur nereden bulduk bu gelinleriİyi yaptım. Eltimin akrabaları hayatımda bir kere bile görmediğim/görmeyeceğim insanlar. Amacım o kadını sinir edip kocasıyla kötü etmekti. Amacıma ulaştım. Yani ailesi akrabaları benim hakkımda ne derse desin. Hayatımda olmayan insanlar. Umrumda olmaz ne dedikleri.