Çok öfkelendiğiniz biri hakkında yapmadığı bir suçu uydurup adliyeye şikayetçi olmaya cesaret eder miydiniz?

Maşallah adalet timsali üyemize

İşte...

Özel hayatın gizliliği böyle bir şey değil. Gözetlemen lazım, ses veya görüntüleri ifşa etmen lazım vs. O farklı bir durum

O kadar kolay değil bu polis ne yapar eder bir açığınızı bulur sen zekisin de onlar salak mı

Herkes salak bir sen akıllısın
Herkes korkak bir sen cesaretlisin
Herkes unutur bir sen unutmazsın
Herkes gariban bir sen tuttuğunu koparırsın
Herkes tutuk, konuşmayı bilmez bir sen dilbazsın...
Sanırım böyle sanıyor iftiracı ve entrikacı insanlar.
O goller herkesin önüne geliyor da karakterli insan kendini aynı seviyeye düşürmemek için şeytanla ciddi mücadele ediyor. İyi ile kötünün ayrımı budur.

Özel hayatın gizliliği böyle bir şey değil. Gözetlemen lazım, ses veya görüntüleri ifşa etmen lazım vs. O farklı bir durum
Öyle sağda solda okuduğun her şeye inanma ben birine bir aile sırrımı verdim bu da gitti inadına bir akrabama söyledi akrabamla ailem arasında ciddi husumet başladı ve hadi hasbel kader birine zarar geldi yaralama ölüm vs sen o zaman görürsün farklı mı değil mi seni olayın içine nasıl çekiyorlar

Allah senin gibilerin şerrinden korusun herkesi , kötülük sende hayat bulmuş resmen , elbet Allahın adaleti seni de bulur...

o gün orada olmadığını takip sistemleri ile ispatlayabiliir çok kolay şekilde.
Karşı tarafada her türlü cezayı yedirir.

Yapacak kişi sizsiniz bence. eltim yapacak diyosunuz ama anlatimlariniz sanki siz istiyosunuz da yaparsam ciddiye alırlar mı diye bize soruyorsunuz

Böyle kimseye iftira atmayi düşünmeyin , Allah var , ölüm var

Allah iftiradan herkesi korusun. O kişi çok kötü biri olabilir ama olmayan birseyo suc atmakta iftira sonuçta. Böyle birşeyi nasil merak ediyorsunuz yapmayacaksaniZ. SiZde kötüsünüz sanırım

Hayretle yazdıklarınızı okuyorum bir insanın kendi hayatına bakması neden bu kadar zor bugün onu düşürdüğünüz duruma yarın sizin düşmeyeceğiniz ne malum. Allah herkesin kalbine göre versin ne güzel bir dua. Tavsiyem sadece kendi hayatınıza bakın yoksa elinizdkeikeri de kaybedeceksin iz. Genelde bu şekilde sağa dola saldırganlık yapanlar kendi başlarını yer. Kendi başınıza bir bela almadan kendinize çeki düzen verin derim

Görmeden inanmam, kimsenin vebaline girip iftira da atmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…