- 13 Haziran 2023
- 1.504
- 1.464
Kısaca iftira atalım diyorsun yani Allahin adaleti şaşmaz döner dolaşır ettiğini bulursun.O yüzden Allah iftira atmaktanda iftiraya uğramaktan da korusun inşallahDiyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayınbazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
E o zaman bebeğin cinsiyeti de belli olmuştur. En son eşi ne olur kız bebek olsun diye yalvarıyorduClaire gibi. O da üçüncü kocayı bulamıyorum diye ağladı bir hafta sonra hiç evlenmemiş cerrahla evlendim diye geldi yabebeği de her hafta bir ay büyüyor 3 aylık evlilikte 5 aylık oldu. Bu konu da o hesap
Bi kaç güne kızım oldu diyecek. Kadın hayallerini yazıyor. Bir sonraki sene kızı piyano ve baleye gider annecim diye kelebek gib uçuşurE o zaman bebeğin cinsiyeti de belli olmuştur. En son eşi ne olur kız bebek olsun diye yalvarıyordukurgu çok hızlı ilerliyor
Yani demek üstediginiz kısaca kendi nefretiniz icin üftira atar mısınız ? Tabki hayırDiyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayınbazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
asla yapmazdım çünkü ilahi adalet var. Allahtan korkarım, kimse için karakterimi düşüremem, yalancı olamamDiyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayınbazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
Başkasının aybını örtmek icin gece gibi ol :acaba bu ayetler kimler icin indiSuç yok ortada hanımefendi. Benimle paylaştığı sırlar değil. Yapıp ettikleri diyorum. Aile içinde yaptığı ayıplar, hatalar, taşkınlıklar. Kendi akrabaları bilmiyordu. Ben de onlara anlattım. Ne bir iftira var, ne bir hakaret. Burada nerede suç var?
ya da eltiye gene cezalık bi hakaretler etti, kadın tekrar dava açarsa diye şimdiden iftiraya uğradım desem yırtar mıyım hesabı yapıyorYahu bizi yeme konu sahibesi. Karşı taraf davayı açmış kazanmış paranı da almış. Nedne ayrıca intikama gelsin?? Sen belli ki kaybetmeyi hazmedemedin şimdi iftira peşindesin.
Sizin ondan ne farkınız kalacak? Yalanci şahitlik yapacaklar da siz de vicdani olarak rahat edecek misiniz? Şu söylediğinizi vicdanınız kabul ediyor mu?Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayınbazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
Aklı şeytani çalışan bilir. Rahmani çalışan bilmez. Şeytanın vücut bulmuş halisinHerkes bilir , prof olmaya gerek yok bunu bilmek için.
Mirta yok mu bunun şeceresi dök görelimBen size insanların bildiği şeyleri anlatıyosunuz demedim ki. Akrabaları açısından baktım olayı. Şu an eltinizin tüm akrabaları eltinizi kıskanan, takıntılı biri diye arkanızdan sallıyodur. Kendinizi rezil etmişsiniz. Ayrıca bu olaydan sonra neden kayın ailenizin eltinizin tarafını tuttuğunu anladım. Kayınvalidenizin anlattığı lafları taşımışsınız.
Bunu yapmak icin agir ruh hastasi oyuncu entrikaci karektereiz olmak lazim.Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayınbazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
Benim son konumu hatırlarsınız belki elimde delil olmasına rağmen benim, karşı iki numaranın hts si bekleniyor kaldı ki ben de kadınım.Hangi mahkeme delilsiz bunu işleme alır ? Yalancı şahit ?? Taciz tecavüz suçlaması olsa evet kadının esası beyandir da o bile bazen islemiyor !
İlla suç bulmaya çalışıyorsan al sana özel hayatın gizliliği yani kendileri akıl edemedi mi akrabalara söylemeye de size düştü gizlemişler işte gizli sır bunu kalkıp söylememeniz lazım nasıl korkusuz nasıl önünüzü ardınızı bilmeyen insanlarsınız ya sizin bir lafınızla birbirlerine girseler biri bir zarar görse azmettirmiş oluyorsunuz yaptığınız şey kasıtlı bir insan bu yaşta olup evlenip çocuk yapmayı bilip bunları bilmemesi imkansız yaSuç yok ortada hanımefendi. Benimle paylaştığı sırlar değil. Yapıp ettikleri diyorum. Aile içinde yaptığı ayıplar, hatalar, taşkınlıklar. Kendi akrabaları bilmiyordu. Ben de onlara anlattım. Ne bir iftira var, ne bir hakaret. Burada nerede suç var?