Çok öfkelendiğiniz biri hakkında yapmadığı bir suçu uydurup adliyeye şikayetçi olmaya cesaret eder miydiniz?

Sadece şahitle ceza davasında mahkumiyete hükmetmek nadiren olan bir durum. Aksine kişi beraat edince şikayet eden kişi hakkında iftiradan dava açılıyor. Konularınıza bakılırsa zaten kısa süre önce hagb almışsınız böyle bir şey yaparsanız iftiradan da hüküm giyersiniz sonra hükmü açıklarlar tavsiye etmem

Bunu eltinize yapmayı planlıyorsanız başınız çok ağrır kalkışmayın böyle yalan dolan işlere. Ben söyleyeyim de.
Yok vallahi. O bana yapabilir diye endişeleniyorum işin doğrusu. Çünkü en son kendisini bayağı bi rezil ettim. İntikam almaya çalışacak. Böyle yollara başvurabilir
Karşı taraf bana yapabilir diye düşündüm. Yargısız infaz yapmayın.

Yok karşı taraf bana yapabilir diye endişeleniyorum. Çünkü kendisi iftira atabilen bi tip.

Bunu cok yakin bir arkadasim yasadi. Sonra ispatladi sucsuzlugunu. Iftira davası acti. Tabi butun bunlar 10 sene once filandi. Gecrn sene daha sonuclandi iftira davasi. Gecen sene 100 k tazminat kazandi.

Oyle basit degil yani o isler.
Bu arada yalanci sahitlik davasi gecrn sene daha bitmemisti. Onuda bos gecmiyor yani

Karşı taraf sizi dava etmiş, kazanmış daha ne yapacak ?

Şöyle düşünün. O intikam almak isteyen kişinin annesi, ablası, kuzeni. Bunlar da o kişiye gıcık oluyorlarsa yalancı şahitlik yapabilirler. Bu ülkede bunlar yaşanıyor maalesef.
eski mesajlariniza baktim eltinize yilan dedinz diye hagb almissiniz 30 bin lira da avukat parasi odemisiniz. es ailesi de ondam taraf olmus huzurunuz kacmis.
akliniza su mu geliyor o da bana xxxx dedi, annem de yanimdaydi duydu diye dava edeyim

eski mesajlariniza baktim eltinize yilan dedinz diye hagb almissiniz 30 bin lira da avukat parasi odemisiniz. es ailesi de ondam taraf olmus huzurunuz kacmis.
akliniza su mu geliyor o da bana xxxx dedi, annem de yanimdaydi duydu diye dava edeyim
Hayır iftirayla benden davacı olabilir tekrar.

Yok elti tekrar iftira atar diye düşünüyormusss. Sabahki konusunda da eşimin ailesi evi yaptırmıyor diyordu, Kanlı bıçaklı eş ailesi evi yaptırsın da oturalım demek kaçıncı seviye acaba.

Çok üzgünüm ama inanmadım bu dediğinize. Eltiniz zaten hakaret davasını açmış kazanmış ceza aldırmış. Daha ne yapsın? Yani cezayı aldıktan sonra da rezil etmeye cesaret ettiyseniz sizi de tebrik etmek lazım

Yalancı şahitleri nasıl ispatladı peki? Yani yalan söylediklerini

Hayır iftirayla benden davacı olabilir tekrar.
yine hakaret etti der hagb bozulur hapse duserim diye mi korktunuz? oyle bir sey olmamasi icin bir araya olabildigince az gelin - tek ayni ortama girmeyin. esiniz ve kaynananiz olmadan asla yanyana mutfakta durmayin mesela. boylece kanitlayamaz. aradi da diyemez ortada arama kaydi yok, mesaj yok..

Yok elti tekrar iftira atar diye düşünüyormusss. Sabahki konusunda da eşimin ailesi evi yaptırmıyor diyordu, Kanlı bıçaklı eş ailesi evi yaptırsın da oturalım demek kaçıncı seviye acaba.
Orası Eşimin hakkı. Benlik bir durum değil. Evlatları arasında ayrım yapılıyor. Oturmayacaksak eşimin hakkını maddi olarak vermesi lazım. Adaletsizlik hiç hoş değil

evet ust katta mahkemelik oldugu eltisi üst katta kavgali kaynanasi.
altta hzuur bulacak sanki

Yalancı şahit tutabilir. Annesi de bana gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…