- 16 Haziran 2011
- 14.832
- 61.967
Mahkemeden aldığınız ceza da yetmemiş. Kaç aylık hamilesiniz ?Şöyle düşünün. Yolda birinin sizle karşılaştığını ve size hakaret ettiğini ileri sürdünüz. Yanınızdaki şahitler de bunu duyduklarını söylediler. Karşı taraf kendini nasıl aklayacak? Veya evinize zorla girdiğini söylediniz. Yine şahitleriniz de evet dediler. İşte bu çok tehlikeli.
esinin hakki mirastir. sag insanin cocuguna bir sey verme hakki yok. kendileri kazanmis kendileri harciyor. esin de amele degil ya findik parasini bile diger ogluna veren aileye yalakalık yapmak icin her isine kosmasin mademOrası Eşimin hakkı. Benlik bir durum değil. Evlatları arasında ayrım yapılıyor. Oturmayacaksak eşimin hakkını maddi olarak vermesi lazım. Adaletsizlik hiç hoş değil
Huzur isteyen kim :kk76evet ust katta mahkemelik oldugu eltisi üst katta kavgali kaynanasi.
altta hzuur bulacak sanki
Sana ne, yavrum sanane ? Çocuğu hapiste mi dogurasin var ?Orası Eşimin hakkı. Benlik bir durum değil. Evlatları arasında ayrım yapılıyor. Oturmayacaksak eşimin hakkını maddi olarak vermesi lazım. Adaletsizlik hiç hoş değil
Elalemin malından size ne bu gelinleride hiç anlamıyorum adamın babasının malı ister verir ister vermez sen olayın neresindesin yok para verecek yok bilmem neOrası Eşimin hakkı. Benlik bir durum değil. Evlatları arasında ayrım yapılıyor. Oturmayacaksak eşimin hakkını maddi olarak vermesi lazım. Adaletsizlik hiç hoş değil
Ben yalancı ve iftiracı değilim. Onu nerden çıkardınıZ?
Tamam hemen senin hakkında bunu yapıyorum. Bakalım nasıl hissettirecek? Deneyelim mi ne dersin?Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayınbazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
Ne diyim ki. Bravo size. Hormonlar kontrol mekanizmanızı bozmuş belli ki. Hem insanları kışkırtıyorsunuz hemde ya iftira atarsa diye tırnak yiyorsunuz. Of of. Karnınızdaki çocuğa da mı üzülmüyosunuz anlamıyorum ki.O daha edince ben de onun bütün aile sırlarını akrabalarına döktüm. Şimdi o delirmiştir.intikam derdindedir. İlla ki bir şey yapar.
Asla böyle bir şey yapmam. Böyle bir şey aklımdan dahi hiç geçmedi. Sizin böyle düşünmenize ne sebep oldu merak ettim doğrusu..Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayınbazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
"Kadının beyanı esastır" neden kaldırıldı sanıyorsunuz ? Yalan beyanlarla suçlanıp, aklanana kadar hayatları kayan yüzlerce insan olmuştu.Hangi mahkeme delilsiz bunu işleme alır ? Yalancı şahit ?? Taciz tecavüz suçlaması olsa evet kadının esası beyandir da o bile bazen islemiyor !
Şu eltiyle sen kafayı yemişsin ve böyle devam edersen bir gün o eşin senden bıkacak kalacaksın ortadaDiyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayınbazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
Biraz vicdan , o iftira attığın da gelir seni öldürür, o zaman ne olacak...Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayınbazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle