Çok öfkelendiğiniz biri hakkında yapmadığı bir suçu uydurup adliyeye şikayetçi olmaya cesaret eder miydiniz?

Şöyle düşünün. Yolda birinin sizle karşılaştığını ve size hakaret ettiğini ileri sürdünüz. Yanınızdaki şahitler de bunu duyduklarını söylediler. Karşı taraf kendini nasıl aklayacak? Veya evinize zorla girdiğini söylediniz. Yine şahitleriniz de evet dediler. İşte bu çok tehlikeli.
Mahkemeden aldığınız ceza da yetmemiş. Kaç aylık hamilesiniz ?

Orası Eşimin hakkı. Benlik bir durum değil. Evlatları arasında ayrım yapılıyor. Oturmayacaksak eşimin hakkını maddi olarak vermesi lazım. Adaletsizlik hiç hoş değil
esinin hakki mirastir. sag insanin cocuguna bir sey verme hakki yok. kendileri kazanmis kendileri harciyor. esin de amele degil ya findik parasini bile diger ogluna veren aileye yalakalık yapmak icin her isine kosmasin madem

Sacmalamayin lutfen Allah boyle insanlari uzak etsin kendi derdinden kimseyle ugrastirmasin ya.
Kin sebebi de Allah bilir umut verdi evlenicez sandim gibi birseydir

ya biz niye puzzle gibi konuyu birleştirmeye çalışıyoruz, şunu açıkça bi anlatsanıza, böyle bir şey başıma gelir diye korkuyorum ne olabilir desenize.

Orası Eşimin hakkı. Benlik bir durum değil. Evlatları arasında ayrım yapılıyor. Oturmayacaksak eşimin hakkını maddi olarak vermesi lazım. Adaletsizlik hiç hoş değil
Elalemin malından size ne bu gelinleride hiç anlamıyorum adamın babasının malı ister verir ister vermez sen olayın neresindesin yok para verecek yok bilmem ne

Sabahki konunuzu okudum, zaten kayın aile ile bu kadar kötüyken neden dip dibe evi yaptırmıyor derdine düştünüz ki? Yaptırsalar ne olacak üstte elti vs nasıl huzurla oturacaksınız. Bu sebepten size zaten laf düşmez. Durduk yere huzursuzluk arıyorsunuz bence

Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayın😊bazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
Tamam hemen senin hakkında bunu yapıyorum. Bakalım nasıl hissettirecek? Deneyelim mi ne dersin?

O daha edince ben de onun bütün aile sırlarını akrabalarına döktüm. Şimdi o delirmiştir.intikam derdindedir. İlla ki bir şey yapar.
Ne diyim ki. Bravo size. Hormonlar kontrol mekanizmanızı bozmuş belli ki. Hem insanları kışkırtıyorsunuz hemde ya iftira atarsa diye tırnak yiyorsunuz. Of of. Karnınızdaki çocuğa da mı üzülmüyosunuz anlamıyorum ki.

Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayın😊bazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle olunuyor..
Asla böyle bir şey yapmam. Böyle bir şey aklımdan dahi hiç geçmedi. Sizin böyle düşünmenize ne sebep oldu merak ettim doğrusu..

Hangi mahkeme delilsiz bunu işleme alır ? Yalancı şahit ?? Taciz tecavüz suçlaması olsa evet kadının esası beyandir da o bile bazen islemiyor !
"Kadının beyanı esastır" neden kaldırıldı sanıyorsunuz ? Yalan beyanlarla suçlanıp, aklanana kadar hayatları kayan yüzlerce insan olmuştu.

Çok korkunç bir insansiniz . Yani bilmiyorum böyle bir iftira atsa biri bana onu rezil etmek için varımı yoğumu satarım o iş orada kalmaz . Hayatı kayincaya kadar uğraşırım . Iftirayla kimse kimseyi de içeri atamaz. Teknoloji çağındayız artık herşey gayet kanatlanıyor. Boşuna uğraşmayın o yalancı sahitlerinizin de hayatı kayar

Şu eltiyle sen kafayı yemişsin ve böyle devam edersen bir gün o eşin senden bıkacak kalacaksın ortada

Birde hamileymissin şunu da çocuğunun hatrina iyi niyetle yazayım sen kendinden geçtin namusa iftira attın hadi karşı tarafin ailesinde manyağın biri çıktı bu da anlaşıldı sonunda ne şehit ne gazı bok yoluna gitti Niyazi olursun . Türkiye de millet birbirini öldürmeye yer arıyor yan baktın diye insanlar birbirini katlediyor .Ben senin yerinde olsam akıllı akıllı evimde otururum . Yok eşimin ailesi evi yaptırmadı yok bilmem ne diye diye sen o dilinle birinin canını çok yakarsın.

Diyelim ki biri size çok ciddi manevi zarar verdi. Sırf intikam almak için hakkında suç uydurup, yalancı şahitler bulup şikayetçi olur muydunuz sırf ceza aldırmak için? Başka delil yok diyelim. Ama biliyorsunuz maalesef bu ülkede sadece şahit beyanlarına dayanarak bile kararlar verilebiliyor. Karşı taraf kendisini nasıl aklayacak? Sadece merak ettim. Benim böyle bir amacım yok yanlış anlamayın😊bazen derler ya kader mahkumu. Demek ki böyle
Biraz vicdan , o iftira attığın da gelir seni öldürür, o zaman ne olacak...

X