Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

dualarım seninle cnm inşallah gönlünce olur ve istediğin pozisyona gelirsin..onlar öyle geldilerse hiç sansları yok..bu durumda favorimiz sensin. bu tarz görüşmelere ne cok resmi ne de cok relax gitmemek lazım çünkü

bence senı cagırcaklar ..hadı gozun aydın

İnşallah canım Rabbim ağzından duysun dua niyetine geçsin.
Bakalım nasip kısmet ama umutlandım inşallah hayal kırıklığına uğramam.

hadi ya...şimdi yalan mı söylediler bana
öyleyse iyiki gitmemişim:26::26:
zamanıma ve verdiğim yol parasına değmezmiş
bana sordu zaten kariyer hedefiniz var mı? farklı bir pozisyonda çalışır mısınız diye? olur ama ücreti yüksk tutarsanız demiştim
demek oda beni ikna etmek için öyle söylemiş.vay hain kadın
ava giderken avlanmışlar ama ben gitmeyince
sonra da yine aradılar gelmediniz görüşmeye,geciktiniz yada unuttunuz galiba dedi
yok eşim istemedi sizle çalışmamı dedim kadın sinir oldu bir hışımla kapattı tlfu

bence öyle üzme kendini kısmette varsa zaten olur..
ben giyimime konuşmama vs herşeye dikkat etmiştim bir iş görüşmesine gittiğimde..
gelen diğer bayan ise entel dantel giyinmişti..
gören dışarıya gezmeye gelmiş sanacak o durum yani:26::26:
sonuç ne oldu onu aldılar bana ise en zayıf halka oldunuz güle güle dediler

Bende gitmedim 2 defa aradılar ve açmadım
Çağrı merkezinde 1500 vermezler canım
Kariyer imkanı da 2. yılın sonunda açılıyormuş
Yani oda olursa tabi.

Üzüldüğüm nokta aramazlarsa diye
Toplu mülakat yaptılar 10 kişi falan vardık
Koşulları, maaşı şunu bunu anlattı
Ben kadını öyle bir dikkatli dinliyorum ki görmen lazım kadında aynı şekilde onca kişinin içinde benim gözlerime bakarak anlattı
Çok güler yüzlüydü iyi konuştu
Bana daha farklı ik firmalarından arandınız mı dedi
Bende evet arandım ama sizin firmanızın ismini çok iyi duydum
ve sizi tercih ettim size gelmek istedim dedim
Yıkama yağlama yaptım yedi mi bilmiyorum

inan yağlama kısmını yemiyorlar artık.
hatta biri bana herkes aynı şeyleri söylüyor ezberledik bile diyordu
farklı sözler daha etkilenmelerine neden oluyormuş benden söylemesi
hep kendinizi övün.
aşırı sorumluluk sahibi,verilen işi zamanında yapmaya ve teslim etmeye yönelik bir yapım var.asla taviz vermeiyorum nedense falan diyerek alttan altta kendinizi övün
ben denemiştim 100 kişi içinden beni almıştılar valla..
hatta genel müdür sonra bana seni bu sözlerinden ötürü aldık dedi..
herkes ynı şeyi söylüyordu sen farklı söylemlerde bulunduğun için tüm aşamalarda direk olumlu not aldın demişti
çok ii bir işti 2 seneye yakın çalıştım.hatta ben ayrılmasam emekli olana dek beni bırakacakları yoktu
istikrarlı bir şirketti personelini kolay kolay işten çıkarmayan eğitimlerle sürekli geliştiren bir yerdi..
ancak bu üniv okuma tutkum yüzünden işten ayrıldımm
fırçamı bile yedim neden bize söylemeden sınava girdin böyle bir işe kalkıştın diye
en azından bizim alanla ilgili bir bölümle okuyup yine bizimle çalışmanı isterdik dediler.ama işte gelde o anki kafaya anlat
şimdi gitsem almazlar beni
orda en az çalışanda 4-5 senelik personeldi o zamanlar.
ama gitti gitti önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

E ee napim ama öyle soruya bu cevabı vermek zorundaydım
Yok aramadılar desem o daha kötü
Aranan bir eleman olmadığım düşünülürdü
En azından aradılar size geldim dedim
Ki yalanda değil yani o ik firmasından baya dönüşler almıştım zamanında
O nedenle oraya gittim

Bu özellikleri olursa diğer mülakatta söylüyorsun :))

Bugünlerde dandirik yerlerden bile aranmıyorum.. Büyük umutsuzluktayım

Bu aralar alımlar iyice azaldı çünkü doğru düzgün ilan yok. Kimya mühendisi ankara yazıyorum 3-4 tane ilan çıkıyor. Ankarada olacak diye bir zorunluluk yok tabi şehir dışına da bakıyorum hatta yurtdışı bile olur koşa koşa giderim. Ama daha bir kaç aya beklemiyorum ben iş falan.

İnşallah yoluna girer en kısa zamanda :) Ben de dış ticaret okuyorum bir yandan hoşuma gidiyor aslında keşke öyle bir işim olsa diyorum ama dışardan farklı görünüyo olabilir tabi Sıkıcı bir iş mi ki nasıl sen neler yapıyorsun? Ben yabancı dillerimi kullanayım yurt dışına gidip geleyim insanlarla iletişim halinde olayım istiyorum hep öyle bir mesleğim olsun istiyorum. Mühendislik bunun tam tersi gibi ama departmana göre işler değişiyor tabi umarım bulabilirim

evet cnm yA dışardan dış ticaret çok eğlenceli gözüküyor ama işe başladığımdan beri pek bi eğlencesini görmedim daha ben mütercim tercümanlık okudum dış ticareti de hıc bılmıyorum nme değildir nansıl yapılır felan zaten plastik boru üzerine bi firma yanı hiç kızların ılgını ceken bir iş değil en azından benım cekmıyor neyse çalıştıkca aşina olurum ınsallah

sen bu tarz seylerı seversen daha cabuk kaparsın

Ben de yapıkredi için bir ik firmasıyla görüşmüştüm, yapıkredi mülakata da çağırmışlardı, aslında oluyor gibiydi, sınava girdim geçtim sonra 2. mülakata çağırdılar, ben karar değiştirmiştim. Gişeden başlamam diye düşünmüştüm, 2 - 2 buçuk sene gişeymiş çünkü.. Babam özellikle "yok artık gişeci mi olacaksın" diye bayağı bir küçümsemişti, şimdi ikimizde pişmanız. Keşke bir yerden başlasaymışım :/

Umutlarımız seninle :)

Evet hiç ilan göremiyorum, dün gece saatlerce araştırdım, hatta çok geniş araştırdım, istanbul anadolu yakası dedim, tam zamanlı ilanlar dedim, çıkan sayfaları tek tek okudum. daha da sinirlendim. bütün ilanlar "sekreter, ön muhasebe, yönetici asistanlığı" ...

düzgün şirketlerde bir alım bulamadım.

Ya istediğim bir yer olsa sıfır maaşla staja da başlarım, yeterki düzgün bir başlangıç olsun. Bunu çok istiyorum

İnşallah chloen, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hepimiz yolumuzu bulalım
Gişe benim çok istediğim pozisyon
Diğer pozisyonları hiç düşünmedim bile.

Yarında bir gümrük müşavirliğinden aradılar
Aöf sınavlarım yaklaştı filan baya çakıştılar
Ygs girmeyi de düşünüyorum baya yoğun olcam sanırım

Plastık falan bızım ıs alanına gırıyo canım ya sevmek zorundayım Tercuman olarak mı calısıyosun yoksa tamamen alakasız mı? .

Kızlar istanbulda olanınız ve yabancı dili olanınız varsa bir tercüme firması güzel maaşa kadrolu eleman alıyor
Beni sekreterlik pozisyonu için aramışlardı ama gitmedim annem hastanede yatıyordu o sıra

Ben de bır patent sırketıyle patent muhendısı pozısyonu ıcın gorusmustum tamam dersem baslayacaktım ama ıstemedım ılgısı olan varsa onlar da baya eleman alıyor aslında her sehırde var hem de tecrube de aramıyorlar sıfırdan her seyı orda ogrenıyorsunuz, aklınızda olsun .

canım neredeymiş bu yer, ismi neymiş? başvurabilirim ben.

Mühendislik içinse benim işimi görmez canım inşallah arayan biri varsa onları yönlendirelim
Aslında burdan da bildiğimiz görüştüğümüz yerleri birbirimizle paylaşırsak yararlı olabiliriz

Benim bahsettim gümrük firması maltepe plaza da.

Yok yok mühendislik değil adını öyle koymuşlar daha gösterişli olsun diye benim görüştüğüm yer sadece mühendislik mezunlarını alıyordu ama her bölümden alıyorlar genelde bu patent işi için marka ve patent vekili oluyormuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…