kızlar esra erolu can sıkıntısından izliyorum kısmetim çıkar diye değil ben sözlüyüm zaten o derece sıkıldım işsizlikten yani :))))
canımm teşekkür ederim :) inşallah iyi hayırlı iş buluruz :) valla bende bütün gün evde oturmaktan esra erol saba tümer su gibi izlemekten mahfoldum :))))
kızlar esra erolu can sıkıntısından izliyorum kısmetim çıkar diye değil ben sözlüyüm zaten o derece sıkıldım işsizlikten yani :))))
şimdiden staj mtaj bi işlere başla bacım sen valla hönk gb kalıoyoruz sonra ortada
yüksek lisans yapmak istiyordum ...
mülakattan yeni geldim kızlar....
istediğim gb olmadı süreç kızlar yarın başlıyorum yol yemek onlardan 1000 tl ıkı ay sonra 1500 tl ..ne dediysem kabul ettiremedim işte deneyim yoksa direk istediğin parayla başlatmıyorlar...
bende deneyim için başlıyorum yarın işe inşallah umdugumu bulurum dış ticaret sektöründe bakalım nasıl gelişecek olaylar..bana dua edin benimde dualarım hep sizinle...
inşallah hepimiz hakettimz yerlere gelırız..zaten 1000 tl yı kabul etcem dıye gıttım ama kabul edınce de bı kötü oldu içim yalan değil..moralım bozuk cok sacma biliyorum ama umdugum değil inşallah ıkı aya hersey yoluna gircek...
siz umarım istediğiniz gb hakettiğiiz maaşlarla işe başlar sınz ve motiveniz düşmez...
Allah yar ve yardımcımız olsun...
son haberi veriyorum :
cuma günü gittiğim, hani şu çook beğendiğim iş görüşmesinden az önce mail yoluyla haber geldi. "OLUMSUZ"
nasıl oldu anlamadım, çok olumlu geçmiş gibiydi.. ne yalan söyliyim, ilk kez olumsuz cevap gelmesine böyle üzüldüm.
son haberi veriyorum :
cuma günü gittiğim, hani şu çook beğendiğim iş görüşmesinden az önce mail yoluyla haber geldi. "OLUMSUZ"
nasıl oldu anlamadım, çok olumlu geçmiş gibiydi.. ne yalan söyliyim, ilk kez olumsuz cevap gelmesine böyle üzüldüm.
ben de tatlım ya tek benim sanıyordum nişanlıyım ama esra fan ı oldum can sıkıntısından :)
Slogan sana aynen katılıyorum. Bende iki senedir işsizdim, özellikle özelde çalışmak istiyordum tüm arkadaşlarım özelde çalışıyordu ve devlette çalışanlrı beğenmiyordum o zamanlar
merhaba yazını okurken 5 yıl öncesine döndüm yani yeni mezun olduğum zamanlar
o zamanlar psikolojimi nasıl etkilediyse artık okurken gerildim ,tekrardan o mutsuz günlerimi yaşadım sanki bir an
yazdıklarını harfiyen yaşadım artık öyle bir hal almıştımki iş görüşmelerine bile gitmek istemiyodum biliyodum burasıda olmayacak yine umutlanıcam bu sefer oldu diye ama yine olmayacak
tam 2 sene yaşadım bu durumu kendi meslektaşlarımdan bir eksiğim yoktu beraber mezun olduğum yada uzatıp bitiren insanlar bile çok güzel yerlerde hatta holdingler de yurtdışlarında çalışıyorlardı bense bildiğin ev kızı
en son son bir şans olarak kpss yi denedim ki hiç düşünmüyordum devlet işini benim gözüm yükseklerdeydi hep...
şuan devletin en saygın kurumlarından birinde çalışıyorum maaşım çok güzel konumum çok güzel yükselme şansım varve 3-5 sene önce imrendiğim özendiğim insanlar benim yerimde olmak istiyolar çünkü özel sektör=sömürü merkezi
sana da tavsiyem bir an önce devlete kapağı atmaya bak malesef bizim ülkemizde arkan olmadımı sende bir hiçsin iyiki kpss diye bi sınav var nolur nolmaz kaldırmaya falan kalkarlar yol yakınken yoğunlaş bu işe derim
Haklısınız kızlar, hayırlısı değilmiş, önümüzdeki görüşmelere bakacağız :)
bugün bir yerle iletişim kurdum, yarın görüşmeye gideceğim.
tahminimden biraz daha yüksek maaş söylediler, 1250 + yol, yemek, ssk falan. ilk ay 1250 maaş. sonra 1500 oluyormuş.
organizasyon firması.
organizasyon falan hiç istemem aslında ama bir gidip görüşeceğim yarın. ummadık yerden belki güzel haberlerle gelirim yazarım size.
yüksek lisansa lar hafta sonuda yapılabiliyor okuluna göre sen bilrisin benden sana tavsiye ama yüksek yapınca umudun hep daha yuksek oluyor..o da hiç iyi olmuyor maalesef(
tabi yok ben şansımı denıycem yuksek yapcam sonra iş bulcam dersen sen bilirsin..inş gönlünce olur o zmn
Haklısınız kızlar, hayırlısı değilmiş, önümüzdeki görüşmelere bakacağız :)
bugün bir yerle iletişim kurdum, yarın görüşmeye gideceğim.
tahminimden biraz daha yüksek maaş söylediler, 1250 + yol, yemek, ssk falan. ilk ay 1250 maaş. sonra 1500 oluyormuş.
organizasyon firması.
organizasyon falan hiç istemem aslında ama bir gidip görüşeceğim yarın. ummadık yerden belki güzel haberlerle gelirim yazarım size.
Canım nasıl geçti ? Hangi pozisyon için başvurmuştun .
-------------
Bende işimi bırakacağım galiba .Sözde İSO 9001 baş denetçisiyim ama ne stajımı tamamlayabildim ,ne denetimlere gidiyorum ,ne de başka birşey .
Full eğitimlerle ilgileniyorumtamam çok rahat işim ama ben koşturmalı bir iş istiyorum artık .O kadar çok boş vaktim oluyor ki bu işte.
Tanrım herkesin gönlüne göre versin .
halkla ilişkilere başvurmuştum canım, gittim, hiç beğenmedim.
şimdi belki kızanlar olur, o kadar iş istiyorsun sonra işi beğenmiyorsun diye de.. hani olur ya, insanın içine sinmez. çalışma ortamı, insanlar falan.. böyle pis tiplilerdi, hele görüştüğüm adam ay valla sokak tecavüzcüsü gibiydi. kısa kestim oldukça görüşmeyi
ayrıca haftasonu çalışıyorlarmış, haftaiçi bir gün izin kullanılıyormuş. hani çok beğensem de bana uymazdı, ctesileri çalışabilirim de pazar imkan yok. o tarz bir iş istemiyorum.
maritsa, canım memnun değilsen, mutlu değilsen, tabi ki işten ayrılmalısın. ama önce bir iş bulup, sonra ayrıl derim. araştırmalara başla sen şimdiden. daha iyisi çıkınca ayrılıp ona geçiş yaparsın. hep iş bulmanın çalışırken daha kolay olacağını söylerler.
halkla ilişkilere başvurmuştum canım, gittim, hiç beğenmedim.
şimdi belki kızanlar olur, o kadar iş istiyorsun sonra işi beğenmiyorsun diye de.. hani olur ya, insanın içine sinmez. çalışma ortamı, insanlar falan.. böyle pis tiplilerdi, hele görüştüğüm adam ay valla sokak tecavüzcüsü gibiydi. kısa kestim oldukça görüşmeyi
ayrıca haftasonu çalışıyorlarmış, haftaiçi bir gün izin kullanılıyormuş. hani çok beğensem de bana uymazdı, ctesileri çalışabilirim de pazar imkan yok. o tarz bir iş istemiyorum.
maritsa, canım memnun değilsen, mutlu değilsen, tabi ki işten ayrılmalısın. ama önce bir iş bulup, sonra ayrıl derim. araştırmalara başla sen şimdiden. daha iyisi çıkınca ayrılıp ona geçiş yaparsın. hep iş bulmanın çalışırken daha kolay olacağını söylerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?