Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bankada hangi pozisyona başvuruyorsunuz kızlar? Her bölüm mezunlarını alıyorlar mı?
slm kızlar .... iş hayatında 5. yılına girmek üzere olan yaşı kçük ama sorumluluğu büyük bi yönetici olarak bnde kariyer hayatımı yazmak istedim :)
2008 yılında mezun oldum ... mezun olmadan önce sanki bütün şirketler bni almak değil kapmak isteyecekmiş gbi bi hsse kapılmış laylaylom bi havadaydım... mezun oldum bikaç iş görüşmesine gttim iş beğenmiorum ( neyime güveniyosam ) neyse gittiğim bikaç iyi firmadan haber bekliorum aricaklar yaa eminim ne gysem acaba ilk gün modundayım aradan günler haftalar geçti arayan soran yok tabi
ben hala yok 2000 lira altında çalışmam yok haftasonu tatil olsun falan diye saçmalıorum... aradan geçti 4 ay artık babam laf söylemeye başladı okudun mezun oldun bak işte iş bulamıyosun sen bu kafayla gdersen iş miş bulamazsın niye sana 2binlira versinler ne özelliğin var burnunu indirde biraz bak etrafına millet asgari ücretle ev geçindirio bzm prensesimz iş beğenmiyo dedi...lafları gerçekten çok zoruma gitti ve önüme neresi gelirse basvurdum ve bkaç gn sonra adı çok duyulmuş çok köklü bi firmadan aradılar görüşmeye gttim pozisyon santral operatörü:S:S maaş 800 lira c.tesi yarım gün yemek şirketten akşam servisi var vs vs yani hayallerimn yanından geçmiyo ama kabul ettim kızlar sırf babam inat kabul ettim !!
sonramı noldu :))) yükseldim kızlar çok yükseldim ... şuan aynı firmanın üst düzey yöneticisiym :) hatta söle söyliim kendi işimi yapıyo gbiyim şirket bana özel ofis açtı ve ben kendi ofisime geçtim :)) evlendim eşimide işe aldım herkesin hayali vardır benm küçüklükten beri hayalim arabam olmasydı 21 yaşında aldım kendi arabamı:) ben hayallerimi gerçekleştirdim kızlar darısı herkese ve şuan 24 yaşındayım dahada yükselicem inş.
ben asla memur olmak istemedim babam çok kızıyodu ama napim hiç istemedim kpssye babam için grdim 79 aldım ama terch bile yapmadım memur olursam ne uzar ne kısalırım die düşündüm özel sektörü seçtim şimdi iyiki diorum iyiki
Ben gişe için başvuruyorum ama çağrı merkezi de düşünüyorum artık yükselme imkanı var çünkü.
Özellikle bir arkadaşımın hikayesini dinleyince neden olmasın dedim
doludolu, gelişmeleri haber verirsin sen de.. burada hepimiz birbirimize destek olmaya, moral vermeye, ve bilgilerimizi paylaşmaya çalışıyoruz.
Herkes bir bekleyişte ve maalesef beklentiler yüksek, teklifler çok düşük.
dediğine katılıyorum ama, bir yerden başlamak lazım.
Bana görüşmelerde hiç ücret söylemiyorlar çok sinir oluyorum ya siz ne istiyorsunuz diye soruyorlar hep. Ben ne söyleyebilirim ki hiç çalışmamışım yeni mezun olmuşum :44: Siz ne düşünüyorsunuz diyorum ona da cevap vermiyorlar. Geçenlerde bir görüşmede tam 1 saat resmen bu şekilde geçti ben onlar bana soruyor ben onlara En sonunda kendi kendime bunların kafasında da bişey yok mümkün olan en düşük ücreti kabul edecekler dedim düşüneyim ben dedim çıktım gittim Böyle güvensiz ortamlarda nasıl çalışacağım hiç bilmiyorum.
Bu arada yüksek lisans başvuruları da yavaş yavaş başlıyor. Toefl sonucumu bekliyorum başvuracağım sanırım işe girmekten iyice soğudum :/
kacınma bence fiyta söylemekten canım sende ben tabi 1500-2000 tl arası düşünüyorum.Ama işimden memnun kaldığpım sürece ücret konusunda anlaşmazlık yaşamıycağmızı düşünüyorum de ..Siz de ben çalışmaya başladıktan bi iki ay sonra farkedersiniz zaten de bence
başka fikri olan varsa söylesin bu şekilde kendinden emin konuşmalar çoğu zaman iyi oluyor dene bakalım...
bende ikinci dönem yukseğe başlıycam kararımı verdım inş. i,yi olur
Bana hala dönüş olmadı.
Artık akrabalarım bana asgari ücret sigortasız işleri layık görüyor
Hatta biri konfeksiyon bile önerdi :))
çok mutsuzum iş istiyorum sadece çok mu bu isteğim
Ajansa kayıt olmayı düşünüyorum ben artık belki ordan para kazanırım
1 yıldır iş arıyorum mezun oldugumdan beri yani şimdi geçiçi 600 liraya sigortasız bir yerde çalışıyorum ama ay sonunda çıkıcam bugün bir iş görüşmesine gittim deneyimsizsin dediler yolladılar okadar da yol gittim 25 yasındayım bekarım hala bir paltaya sap olamadım bugünden beri ağlıyorum rabbim benım yüzüme ne zaman gülecek yoruldum artık hemde çok...
Bana görüşmelerde hiç ücret söylemiyorlar çok sinir oluyorum ya siz ne istiyorsunuz diye soruyorlar hep. Ben ne söyleyebilirim ki hiç çalışmamışım yeni mezun olmuşum :44: Siz ne düşünüyorsunuz diyorum ona da cevap vermiyorlar. Geçenlerde bir görüşmede tam 1 saat resmen bu şekilde geçti ben onlar bana soruyor ben onlara En sonunda kendi kendime bunların kafasında da bişey yok mümkün olan en düşük ücreti kabul edecekler dedim düşüneyim ben dedim çıktım gittim Böyle güvensiz ortamlarda nasıl çalışacağım hiç bilmiyorum.
Bu arada yüksek lisans başvuruları da yavaş yavaş başlıyor. Toefl sonucumu bekliyorum başvuracağım sanırım işe girmekten iyice soğudum :/
cok deil tabiki...inş. kısa zamanda güzel bir işin olur arkadasım iyi fırsat cıkar karsına(amin)...bizi bizden başka kimse anlamaz...sen kalbini ferah tut aramaya devam et ben öle yapıyorum..elbette böyle buhran zamnalarım olmuyor değil ama şükredip yolumuza devam etmek zorundayız..senın durumun da benım durumda olan bi sürü kişi var maalesef...
pozitif düşün...hersey yoluna girer ınsallah