of bende çok sıkıldım çokkkkkkkkkkkkk
nette bile tüm başvurulara olumsuz cvp geliyor
acaba örtülü olduğum için mi:26::26::26:
delirecem adeta:18::18::18:
bir şirket açıp hepinizi işe mi alsam ne yapsam
hepimizin bir işi olmuş olur
bu gidişle iş olmazsa bebek yapıp evde oturacam
çocuğumun patronu olcem gayri
ne ajansı kız söyle de bize iş imkanı doğsun
Merhaba konunun tamamını okumadım ancak eğer iş bulamadım diye yüksek lisans yapmaya yöneliyorsanız, yapmamanızı öneririm. YL. mezununa tecrübesizsin deyip aynı rakamları teklif etmeleri daha onur kırıcı oluyor. Eğer akademik olarak devam edecekseniz öneririm.
Aynı süreci mezun olunca tekrardan yaşıyorsunuz, belki birkaç ay daha sabredip güzel bir fırsat yakalamak daha iyi olur, ben keşke öyle yapsaydım diye derdime yananlardanım..öğrenciyken de karşıma çıkan şansı reddettim, okul aksamasın aman çabuk bitsin diye ama başım göğe ermedi..durumunuzu bölümünüzü bilemem ama dönem arkadaşlarım arasında yl yapmayıp işe başlayanlar şuan hayatlarını düzenlediler, bölümden yükseklisansa devam edip te hasbelkader iş bulan arkadaşlar da masterın etkisinin olmadığını deneyimliyorlar. İş bulamayanlar da sıkıntılı yine..
mülakattan yeni geldim kızlar....
istediğim gb olmadı süreç kızlar yarın başlıyorum yol yemek onlardan 1000 tl ıkı ay sonra 1500 tl ..ne dediysem kabul ettiremedim işte deneyim yoksa direk istediğin parayla başlatmıyorlar...
bende deneyim için başlıyorum yarın işe inşallah umdugumu bulurum dış ticaret sektöründe bakalım nasıl gelişecek olaylar..bana dua edin benimde dualarım hep sizinle...
inşallah hepimiz hakettimz yerlere gelırız..zaten 1000 tl yı kabul etcem dıye gıttım ama kabul edınce de bı kötü oldu içim yalan değil..moralım bozuk cok sacma biliyorum ama umdugum değil inşallah ıkı aya hersey yoluna gircek...
siz umarım istediğiniz gb hakettiğiiz maaşlarla işe başlar sınz ve motiveniz düşmez...
Allah yar ve yardımcımız olsun...
mülakattan yeni geldim kızlar....
istediğim gb olmadı süreç kızlar yarın başlıyorum yol yemek onlardan 1000 tl ıkı ay sonra 1500 tl ..ne dediysem kabul ettiremedim işte deneyim yoksa direk istediğin parayla başlatmıyorlar...
bende deneyim için başlıyorum yarın işe inşallah umdugumu bulurum dış ticaret sektöründe bakalım nasıl gelişecek olaylar..bana dua edin benimde dualarım hep sizinle...
inşallah hepimiz hakettimz yerlere gelırız..zaten 1000 tl yı kabul etcem dıye gıttım ama kabul edınce de bı kötü oldu içim yalan değil..moralım bozuk cok sacma biliyorum ama umdugum değil inşallah ıkı aya hersey yoluna gircek...
siz umarım istediğiniz gb hakettiğiiz maaşlarla işe başlar sınz ve motiveniz düşmez...
çok
Gerçekten artık işverenler deneyimi olmayanı öyle büyük meblalarda işe başlatmıyorlar
Deneyim açısından çok iyi olur
Evde dursak daha kötü
İnşallah seversin işini 2 ay böyle olsun ne yapalım
Hakkında hayırlısı olsun
Çok sevindim senin adına
İnşallah bende gönlüme göre bir iş bulabilirim.
Hayırlı olsunnn. =) İki ay çok da uzun bir süre değil bence iyi yapmışsın kabul etmekle bir dene bakalım belki seversin çok yükselirsinOlmadı en kötü tecrübe olmuş olur tecrübesizsin diyemezler bundan sonra Darısı benim ve bütün iş arayanların başına
Bir sene sonra bende işsizler kervanına katılıyorum
yap kız bende yapcem herkes yapsınhocam konunun o tarafını kimi zaman ben de acık oldugum için mi almadılar diye düşünmüyor değilim..ozellıkle bazı malum ozel kolejler(
bende iş bulamazsam cocugumu yapıvercem ya yaşım geciyor cocukla aramda ucurum olsun istemıyorum
inş. oncelıkle işimizi buluruz ama (amin)
ayy inş allah yolunu açık eder.unutma biz buralarda haberdar et işindenmülakattan yeni geldim kızlar....
aramıza hoş geldin canımselam kızlarrr :) aranıza yeni katıldım 2012 halkla ilişkiler mezunuyum şimdide 2.üni olarak açıköğretimden insan kaynakları okuyorum hala iş yok yok yok..!!
Bende evlenym bari dedim 3 yıllık güzel bir ilişkim var şuan sözlüyüm yaza düğün var kısmetse :)) evimin hanımı çocuklarımın anası olmaya karar verdim napalım artık
selam kızlarrr :) aranıza yeni katıldım 2012 halkla ilişkiler mezunuyum şimdide 2.üni olarak açıköğretimden insan kaynakları okuyorum hala iş yok yok yok..!!
Bende evlenym bari dedim 3 yıllık güzel bir ilişkim var şuan sözlüyüm yaza düğün var kısmetse :)) evimin hanımı çocuklarımın anası olmaya karar verdim napalım artık
En kötü durumda olan benim sanırım bi koca adayım bile yokBıktım belirsizlikten yahu bari eşim belli olsaydı
canım sende beges gibi esra erolu izle belki ordan uygun bir aday çıkar
oda olmadı çevrene bir göz gezdir vardır elbet senden bir açık kapı bekleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?