Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

hocam konunun o tarafını kimi zaman ben de acık oldugum için mi almadılar diye düşünmüyor değilim..ozellıkle bazı malum ozel kolejler (

bende iş bulamazsam cocugumu yapıvercem ya yaşım geciyor cocukla aramda ucurum olsun istemıyorum

inş. oncelıkle işimizi buluruz ama (amin)

Teşekkür ederim öneri için ancak ben iş bulamadım diye yapmak istemiyorum 4 yıldır hayalim olan bir bölüm var lisansta ailem şehir dışına göndermek istemediği için tercih edemedim ben de yüksek lisansını yapacağım dedim o zamandan beri. Çok istediğim sevdiğim bir bölüm akademik düşünmüyorum ama bana iş fırsatı sağlamayacağını da biliyorum. Göze alıyorum yani. Önümüzdeki 2 yıl için bir planım yok zaten hayatımı düzene sokup da ne yapacağım diyorum. Öbür türlü olsaydı kesinlikle haklısın

arkadaşlar, inşallah hepiniz istediğiniz gibi işler bulursunuz.

2001 yılında krizden sonra mezun oldum, kariyer nette ilan bile çıkmıyordu, kaldı ki çıkanlar hep deneyim istiyordu. İş aramanın ne menem birşey olduğunu iyi bilirim, hepinize Allah kolaylık versin.

mülakattan yeni geldim kızlar....

istediğim gb olmadı süreç kızlar yarın başlıyorum yol yemek onlardan 1000 tl ıkı ay sonra 1500 tl ..ne dediysem kabul ettiremedim işte deneyim yoksa direk istediğin parayla başlatmıyorlar...

bende deneyim için başlıyorum yarın işe inşallah umdugumu bulurum dış ticaret sektöründe bakalım nasıl gelişecek olaylar..bana dua edin benimde dualarım hep sizinle...

inşallah hepimiz hakettimz yerlere gelırız..zaten 1000 tl yı kabul etcem dıye gıttım ama kabul edınce de bı kötü oldu içim yalan değil..moralım bozuk cok sacma biliyorum ama umdugum değil inşallah ıkı aya hersey yoluna gircek...

siz umarım istediğiniz gb hakettiğiiz maaşlarla işe başlar sınz ve motiveniz düşmez...

Allah yar ve yardımcımız olsun...

Gerçekten artık işverenler deneyimi olmayanı öyle büyük meblalarda işe başlatmıyorlar
Deneyim açısından çok iyi olur
Evde dursak daha kötü
İnşallah seversin işini 2 ay böyle olsun ne yapalım
Hakkında hayırlısı olsun
Çok sevindim senin adına
İnşallah bende gönlüme göre bir iş bulabilirim.

Hayırlı olsunnn. =) İki ay çok da uzun bir süre değil bence iyi yapmışsın kabul etmekle bir dene bakalım belki seversin çok yükselirsin Olmadı en kötü tecrübe olmuş olur tecrübesizsin diyemezler bundan sonra Darısı benim ve bütün iş arayanların başına

çok saol canım iyi temennilerin için valla sıkıcam artık iki ay dişimi inşallah umudugumu bulurum sonrasında artık devlette iş yok bize özel sektöre giriş yapcam inş. hakkım da hayrlsıı budur...

gecen sene emek emek kpss calıştım istediğim puana ulaştım da noldu? hiçbi şey....((

herkesin hakkında hayırlısı olsun..inşallah sen de daha iyi şartlarla başlayacağın sevcegın bi iş bulursun (amin)

amin gareng amin...Rabbim verdiğmiz kararlara bizi pişman etmesin inşallah...tecrübe şart ya bugun daha iyi anladım

nuh dıyolar peygamber demıyorlar dön dolaş aynı konu TECRÜBENİZ YOK !!!

Ya sabır çektim içimden devam sahte gülüşle konuşmaya dedim :))

hayırlı işlerle karılaşmanı diliyorum sana da cnm...

yap kız bende yapcem herkes yapsın
bari ülke nüfusuna katkımız olsun
belki 3 çocuk diyenler bu vesileyle bizi işe alırlar

ayy inş allah yolunu açık eder.unutma biz buralarda haberdar et işinden
darısı başımıza artıkın

selam kızlarrr :) aranıza yeni katıldım 2012 halkla ilişkiler mezunuyum şimdide 2.üni olarak açıköğretimden insan kaynakları okuyorum hala iş yok yok yok..!!
Bende evlenym bari dedim 3 yıllık güzel bir ilişkim var şuan sözlüyüm yaza düğün var kısmetse :)) evimin hanımı çocuklarımın anası olmaya karar verdim napalım artık

aramıza hoş geldin canım
senle aynı yolda gidiyor gibiyiz
ama inş atanır yada güzel bir iş bulur da kurtuluruz ya
ben çok sıkıldım evden:18::18:

Ben de açıköğretim okuyorum bi faydası olmayacak ama sanırım sınavlara girerim zaman geçer hiç olmazsa

canımm teşekkür ederim :) inşallah iyi hayırlı iş buluruz :) valla bende bütün gün evde oturmaktan esra erol saba tümer su gibi izlemekten mahfoldum :))))

En kötü durumda olan benim sanırım bi koca adayım bile yok Bıktım belirsizlikten yahu bari eşim belli olsaydı

En kötü durumda olan benim sanırım bi koca adayım bile yok Bıktım belirsizlikten yahu bari eşim belli olsaydı

canım sende beges gibi esra erolu izle belki ordan uygun bir aday çıkar
oda olmadı çevrene bir göz gezdir vardır elbet senden bir açık kapı bekleyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…