- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar. Nasılsınız? Her gün buraya "bugün de iş bulamadım" diye yazmaktan sıkıldığım için yazmıyorum uzun zamandır. Psikolojimi bozmaktan başka işe yaramıyor çünkü. Özgüvenim sıfır. Başka bir şey var bende normal bir işsizlik değil bu. Sanırım hiç bir zaman çalışamayacağım.
Kızlar siz iyi kötü bir iş buluyorsunuz, girip çıkıyorsunuz falan. Benim daha 1 günlük iş tecrübem yok. Gerçekten öz güven diye bir şey kalmadı. Neden olmuyor niye almıyorlar anlamıyorum.
Kızlar siz iyi kötü bir iş buluyorsunuz, girip çıkıyorsunuz falan. Benim daha 1 günlük iş tecrübem yok. Gerçekten öz güven diye bir şey kalmadı. Neden olmuyor niye almıyorlar anlamıyorum.
her şeyin vakti zamanı var işte canım,ama sen umudunu sakın ha sakın yitirme...
Ben artık buna inanmıyorum gerçekten, boşuna mı yoruldum o kadar okulda 4 senede bitirdim. Uzatsaydım keşke rahat rahat geniş geniş okusaydım. Sabahlamazdım en azından proje yapıcam diye. Verdiğim emeklere yazık. Ya da 1 sene böyle evde oturarak kaybedeceğime zamanında tercih yapmasaydım da bir daha girseydim sınava öyle kaybetseydim o 1 seneyi, en azından iş imkanı daha çok olan bir bölüm okurdum. Gerizekalı gibi hissediyorum kendimi.
1 sene olacak neredeyse mezun olalı. Bana sorsalar neden çalışmadın "iş bulamadım" diyeceğim çünkü gerçek bu. Her şeyin zamanı var diye diye sabrettim bu güne kadar da neden gelmiyor "o" zaman? Bundan sonra gireceğim hiç bir işin de "iyi ki 1 sene işe girememişim" dedirteceğini de hiç sanmıyorum.
küçük büyük demiceksin zaten canım cholen in de dediği gibi,staj vs. başlıcaksın biryerde. benım o sigorta evraklarımı verdiğim sanayideki iş, bana 2 vesayit servis yok, asgari ücret yol parası felan da vermicek bana günde 6 lira sadece yol parası vericem bide. ama adam sigrotamı hemen başlatıcak. biryerlerden başlamalıyım çünkü cefa çekmeden sefa sürülmez...bir yerlere gelmek için mecburen katlanıcam işte. burda deneyimim olduktan sonra kurumsal firmalara daha rahat başvurabilirim inş. zaten yasım olmuş 25.5 işverenlere kalsa artık çalışamaz bi yaştayım neredeyse :))))
İşte ben o "bi yerden" de başlayamıyorum anlatmak istediğim o, iş beğenmediğimden değil olmuyor işte ben de anlamıyorum. Üzüldüğüm kısım da bu 1-2 sene bekleyeceğim ama ne için küçük bi yerden başlamak için... Bana o cefayı çekme fırsatı da vermiyorlar.
canım ben 2011 mezunuyum yıl 2013 ve hala işe başlamadım düşün! ben bu süreçte neler yaptım ve hala yapıyorum bi bilsen ahh ahh... vaktini geçircek işlere de başvur bu arada marketler pirttime magazlara pirttime felan başvur ben lcw da pirt time çalışmıiştım böyle olursa hem vaktin de geçer evde oturmaktan da bunalıyorsun gerçi sen yüksek li,sans yapıyordun dimi buna vaktin olmaya bilir ...