• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

bugünde işsiz olarak bitti mezun olduğumdan beri niye okudum ben diye düşünüp duruyorum:14:

Kpss hazırlanmaya başladın mı? Ben hazirandan sonra yavaş yavaş başlıcam artık işim 2014e kaldı

ben kpss den artık nefret ettim tövbe ettim diyebilirim. lanet olsun ya istemıyorum devlet felan.

Selam kızlar. Nasılsınız? Her gün buraya "bugün de iş bulamadım" diye yazmaktan sıkıldığım için yazmıyorum uzun zamandır. Psikolojimi bozmaktan başka işe yaramıyor çünkü. Özgüvenim sıfır. Başka bir şey var bende normal bir işsizlik değil bu. Sanırım hiç bir zaman çalışamayacağım.

Selam kızlar, özledim hepinizi, buraya yazmayı.. Ben de gidip geliyorum işe, nasıl geçiyor bilmiyorum aslında.. tuhaf sadece, hayallerimdeki işle / yerle yakından uzaktan alakası yok. ama tabi bir yerden başlamak lazım diye düşünüp sabrediyorum. o kadar kötü değil, ama iyi de değil. bazı günler aşırı yoğunluk var, bazen de hiç bir şey yok. bugün resmi tatil, evdeyim diye ayrı bir mutluyum.
ayın 1ide gelemedi hala maaşımı alayım, sanırım ilk paramı alana kadar işe girdiğimi anlayamayacağım.

Selam kızlar. Nasılsınız? Her gün buraya "bugün de iş bulamadım" diye yazmaktan sıkıldığım için yazmıyorum uzun zamandır. Psikolojimi bozmaktan başka işe yaramıyor çünkü. Özgüvenim sıfır. Başka bir şey var bende normal bir işsizlik değil bu. Sanırım hiç bir zaman çalışamayacağım.

Bende böyle düşünüyorum artık:25:

bende sanayide ki işe sigorta evraklarımı verdim...allah biliyo hiç işime sinen bişey degil ama,ilkanda sigorta yapan tek iş bu,burda çalışırken bulurum belki daha iyi bi iş neyapalm kader...

gareng cim allah büyük.

Kızlar siz iyi kötü bir iş buluyorsunuz, girip çıkıyorsunuz falan. Benim daha 1 günlük iş tecrübem yok. Gerçekten öz güven diye bir şey kalmadı. Neden olmuyor niye almıyorlar anlamıyorum. :43:

Kızlar siz iyi kötü bir iş buluyorsunuz, girip çıkıyorsunuz falan. Benim daha 1 günlük iş tecrübem yok. Gerçekten öz güven diye bir şey kalmadı. Neden olmuyor niye almıyorlar anlamıyorum. :43:

Benim tecrübem 1 haftayla sınırlı kaldı adama sadece 5 gün katlanabildim nereye kadar gidecek bilmiyorum
özel düşünüyorum ailem çok destek olmazsa o işte yaş :5:

her şeyin vakti zamanı var işte canım,ama sen umudunu sakın ha sakın yitirme...

her şeyin vakti zamanı var işte canım,ama sen umudunu sakın ha sakın yitirme...

Ben artık buna inanmıyorum gerçekten, boşuna mı yoruldum o kadar okulda 4 senede bitirdim. Uzatsaydım keşke rahat rahat geniş geniş okusaydım. Sabahlamazdım en azından proje yapıcam diye. Verdiğim emeklere yazık. Ya da 1 sene böyle evde oturarak kaybedeceğime zamanında tercih yapmasaydım da bir daha girseydim sınava öyle kaybetseydim o 1 seneyi, en azından iş imkanı daha çok olan bir bölüm okurdum. :50: Gerizekalı gibi hissediyorum kendimi.

sevgi meleği senin puanın yüksek değil miydi neden kpss ye hazırlanıyorsun tekrar

Ben artık buna inanmıyorum gerçekten, boşuna mı yoruldum o kadar okulda 4 senede bitirdim. Uzatsaydım keşke rahat rahat geniş geniş okusaydım. Sabahlamazdım en azından proje yapıcam diye. Verdiğim emeklere yazık. Ya da 1 sene böyle evde oturarak kaybedeceğime zamanında tercih yapmasaydım da bir daha girseydim sınava öyle kaybetseydim o 1 seneyi, en azından iş imkanı daha çok olan bir bölüm okurdum. :50: Gerizekalı gibi hissediyorum kendimi.

gareng cim bi iş görüşmesine gittiğimde bana demişlerde ki bu yaşa kadar neden çalışmadın? 24 yasındaydım ozaman yenı mezundum üniye geç gitmiştim çünkü ben.

şuan eylül ayında 26 yasımı doldurucam hala kendi işimle bir tecrümbem yok yani düşün. herşeyin bi vakti zamanı var işte kader bu sen benden de küçüksün daha önümüzde neler var neler. bi komşumuzun kızı matematik bölümü mezunu kalitede yükseklisans yapmış yıllarca cüretli öğretmenlikyapmış 33 yasında özel sektörde anca iş buldu tatlım düşün allahtan umut kesilmez,isyan etme...

Benim de pismanliklarim cok var.. is arayisine girecegime, mezun olduktan sonra istedigim yerlerde staja baslasaydım ki yeni mezunları hemen aliyorlar staja, simdi belki kafamdakine yatkin bir ise baslama umidim olurdu.. 7 ay bosu bosuna kaybettim.

burada ki adam bile neden 7 ay boyunca is aradin dedi, staj falan yapmadin dedi veya daha kucuk bir yerde ise baslamadin tecrube icin dedi.. calismak sart, tecrubesisiz diye burnumuzdan getiriyorlar.

1 sene olacak neredeyse mezun olalı. Bana sorsalar neden çalışmadın "iş bulamadım" diyeceğim çünkü gerçek bu. Her şeyin zamanı var diye diye sabrettim bu güne kadar da neden gelmiyor "o" zaman? Bundan sonra gireceğim hiç bir işin de "iyi ki 1 sene işe girememişim" dedirteceğini de hiç sanmıyorum. :50:

1 sene olacak neredeyse mezun olalı. Bana sorsalar neden çalışmadın "iş bulamadım" diyeceğim çünkü gerçek bu. Her şeyin zamanı var diye diye sabrettim bu güne kadar da neden gelmiyor "o" zaman? Bundan sonra gireceğim hiç bir işin de "iyi ki 1 sene işe girememişim" dedirteceğini de hiç sanmıyorum. :50:

küçük büyük demiceksin zaten canım cholen in de dediği gibi,staj vs. başlıcaksın biryerde. benım o sigorta evraklarımı verdiğim sanayideki iş, bana 2 vesayit servis yok, asgari ücret yol parası felan da vermicek bana günde 6 lira sadece yol parası vericem bide. ama adam sigrotamı hemen başlatıcak. biryerlerden başlamalıyım çünkü cefa çekmeden sefa sürülmez...bir yerlere gelmek için mecburen katlanıcam işte. burda deneyimim olduktan sonra kurumsal firmalara daha rahat başvurabilirim inş. zaten yasım olmuş 25.5 işverenlere kalsa artık çalışamaz bi yaştayım neredeyse :))))

küçük büyük demiceksin zaten canım cholen in de dediği gibi,staj vs. başlıcaksın biryerde. benım o sigorta evraklarımı verdiğim sanayideki iş, bana 2 vesayit servis yok, asgari ücret yol parası felan da vermicek bana günde 6 lira sadece yol parası vericem bide. ama adam sigrotamı hemen başlatıcak. biryerlerden başlamalıyım çünkü cefa çekmeden sefa sürülmez...bir yerlere gelmek için mecburen katlanıcam işte. burda deneyimim olduktan sonra kurumsal firmalara daha rahat başvurabilirim inş. zaten yasım olmuş 25.5 işverenlere kalsa artık çalışamaz bi yaştayım neredeyse :))))

İşte ben o "bi yerden" de başlayamıyorum anlatmak istediğim o, iş beğenmediğimden değil olmuyor işte ben de anlamıyorum. Üzüldüğüm kısım da bu 1-2 sene bekleyeceğim ama ne için küçük bi yerden başlamak için... Bana o cefayı çekme fırsatı da vermiyorlar. :50:

İşte ben o "bi yerden" de başlayamıyorum anlatmak istediğim o, iş beğenmediğimden değil olmuyor işte ben de anlamıyorum. Üzüldüğüm kısım da bu 1-2 sene bekleyeceğim ama ne için küçük bi yerden başlamak için... Bana o cefayı çekme fırsatı da vermiyorlar. :50:

canım ben 2011 mezunuyum yıl 2013 ve hala işe başlamadım düşün! ben bu süreçte neler yaptım ve hala yapıyorum bi bilsen ahh ahh... vaktini geçircek işlere de başvur bu arada marketler pirttime magazlara pirttime felan başvur ben lcw da pirt time çalışmıiştım böyle olursa hem vaktin de geçer evde oturmaktan da bunalıyorsun gerçi sen yüksek li,sans yapıyordun dimi buna vaktin olmaya bilir ...

canım ben 2011 mezunuyum yıl 2013 ve hala işe başlamadım düşün! ben bu süreçte neler yaptım ve hala yapıyorum bi bilsen ahh ahh... vaktini geçircek işlere de başvur bu arada marketler pirttime magazlara pirttime felan başvur ben lcw da pirt time çalışmıiştım böyle olursa hem vaktin de geçer evde oturmaktan da bunalıyorsun gerçi sen yüksek li,sans yapıyordun dimi buna vaktin olmaya bilir ...

Evet neyse ki yüksek lisans olduğu için evde oturup bunalıma girmiyorum o oyalıyor beni ama bir yandan da zaman geçiyor hala kendi mesleğimde tecrübe kazanamadım, mezun olduğum gibi duruyorum diye üzülüyorum. Bizde şans yok. :50:

Back