- 7 Mart 2013
- 6.050
- 18.216
- Konu Sahibi delibirselvi
Boş durma kısmını anlayabiliyorum çünkü benim de bunalma sorunumdan biri bu. Boş boş bekleyeceğimi bildiğim yere gidesim gelmiyor. Sabah yataktan çıkmamak için oyalanıyorum da.Her şeyi geçtim o kadar yol gelip boş oturuyorum, yöneticim iki haftadır oryantasyon planımı hazırlamıyor. Çalışmak istiyorum boş oturmak istemiyorum diye yalvarmadığım kaldı. Burda mesai 8.00-18.00 ve ben 10 saat boş oturuyorum. Ofiste iş öğreneceksin diyorlar ama şu an buraya gelmenin bana gerçekten elle tutulur hiçbir faydası yok. Acele ediyorsun diyeceksiniz biliyorum ama bir masada saatlerce boş oturmanın ne kadar bunaltıcı olduğunu gerçekten tarif bile edemiyorum. Ofisteki kızlar benimle konuşmuyorlar, defalarca muhabbet açmayı denedim sosyalleşebildiğim bir ortam da yok. İKnın attığı eğitim videolarını izliyorum hatta onlar da biterse yapacak hiçbir şeyim kalmayacak diye onları da yavaş izliyorum. Evde olsam tez yazarım hiç değilse.
Yerinizde olsam boş oturma kısmını iletirim, isteğinizi de görürler veya süreci hızlandırırlar.
Orada bilgisayar varsa veya evde dizüstü varsa teze biraz başlayın. Bilmiyorum tezinizin içeriğini ama genel bilgiler için taradığınız literatürden ilgili kısımları yazın. Teze ara verince de tekrar başlaması zor oluyor.