• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Merhaba kızlar iş görüşmesine gittim bugün çok güzel bir yer kariyer açısından benim için çok büyük avantajı olacak.
Görüşmem olumlu geçti, servisi yemeği var tek kötü yanı ambalaj sektöründe deneyimsiz olduğum için maaş 850 dediler ama, ilerleyen zamanda performansa bağlı artıracaklarmış bakalım:44: Güzel bir yer olduğu için kabul ettim bende.
Biz size haber veririz bir iki gün içinde dediler. Daha eve dönmeden arayıp kabul edildiğimi söyledir. :27:
Cuma başlayacağım kısmetse:16:

Pozisyon nedir ecm?

Kızlar inanamıyorum, ben de iş buldum, yarın işe başlıyorum ! :) o dediğim ithalat ihracat firmasında, şartları aklımdakilerden bile kat ve kat iyi.. sigortam hemen pazartesi başlıyor, deneme süresi falan yok, ayın 1inde resmi olarakta işe girmiş oluyorum.
sabah 9, akşam 6. ctesi pazar tatil. mesai yok.

korktuğum gibi yol parası sorun olmadı, çünkü net maaş 2000 lira veriyorlar. yolu çıkarınca 1700 cebime kalıyor. yemekte oradan veriliyor :52:

Merhaba kızlar iş görüşmesine gittim bugün çok güzel bir yer kariyer açısından benim için çok büyük avantajı olacak.
Görüşmem olumlu geçti, servisi yemeği var tek kötü yanı ambalaj sektöründe deneyimsiz olduğum için maaş 850 dediler ama, ilerleyen zamanda performansa bağlı artıracaklarmış bakalım:44: Güzel bir yer olduğu için kabul ettim bende.
Biz size haber veririz bir iki gün içinde dediler. Daha eve dönmeden arayıp kabul edildiğimi söyledir. :27:

oleeey :46: hayırlı olsun ecm, çok sevindim. 850'i de kafana takma, bir kaç ay sonra yükselir o zaten. önemli olan kariyer planlarınla paralel olması. tebrikler

Kızlar inanamıyorum, ben de iş buldum, yarın işe başlıyorum ! :) o dediğim ithalat ihracat firmasında, şartları aklımdakilerden bile kat ve kat iyi.. sigortam hemen pazartesi başlıyor, deneme süresi falan yok, ayın 1inde resmi olarakta işe girmiş oluyorum.

korktuğum gibi yol parası sorun olmadı, çünkü net maaş 2000 lira veriyorlar. yolu çıkarınca 1700 cebime kalıyor. yemekte oradan veriliyor :52:

Chloen canımm çok güzel bir haber bu hayırlı olsun şartlarıda çok iyi gerçekten.

oleeey :46: hayırlı olsun ecm, çok sevindim. 850'i de kafana takma, bir kaç ay sonra yükselir o zaten. önemli olan kariyer planlarınla paralel olması. tebrikler

Teşekkür ederim. Bende öyle düşünerek kabul ettim zaten ilerleyen zamanda artacak dediler. Benim için hayalimdeki iş olması çok önemliydi zaten:16:

Chloen canımm çok güzel bir haber bu hayırlı olsun şartlarıda çok iyi gerçekten.

Ayy kızlar tebrik ederim çok sevindim sizlerin adına :)) umarım çok güzel olur sizin için darısı başıma artık :54:

Hayırlı olsun tatlım umarım mutlu olursun işinde ve kısa zamanda yükselirsin. :16:

Son düzenleme:

Hayırlı olsun ya bak gördün mü yolu dert ediyordun şartları çok iyiymiş çok sevindim senin adına. Darısı başımıza. :31:

chloen çok sevindim arkadasımmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2000 lira süper bir paraaaaaa hem haftasonuda tatillll ohhh... darısı basıma inş. :) ecm senınde adına çok sevındım parasını düşünme sevdigin bir iş i yapacaksın ki zaten artar maaşında.

bekçi konusunda gerçekten olsun polisleri arayıpta gelene kadar ki her şeydede mmüdahele etmıyorlar tel de iki saat soruyorlar yoksa gelmiyorlar... böyle olunca anında müdahele olur valla ben çok sevındım olsun bekçi gece çok korkuyorum ben..

chloen çok sevindim arkadasımmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2000 lira süper bir paraaaaaa hem haftasonuda tatillll ohhh... darısı basıma inş. :) ecm senınde adına çok sevındım parasını düşünme sevdigin bir iş i yapacaksın ki zaten artar maaşında.

bekçi konusunda gerçekten olsun polisleri arayıpta gelene kadar ki her şeydede mmüdahele etmıyorlar tel de iki saat soruyorlar yoksa gelmiyorlar... böyle olunca anında müdahele olur valla ben çok sevındım olsun bekçi gece çok korkuyorum ben..

Sağol canımm dert etmiyorum ya zamanla artıcak inşallah :9:
Cholenn çok merak ediyorum ilk günün nasıl geçti bizi habersiz bırakma :52:

Merhaba kızlar,

Ben de yeni mezun oldum. İş arıyorum :( Birçok görüşmeye gittim ama bir türlü olmadı.

O sırada da kendimi oyalamak için bazı testlere katılıyorum. Araştırma şirketleri falan oluyor. Bu da ona benzer. Yarım saat bilgisayarda web sitesi kullanarak teste katılıyorsunuz. Üzerine para veriyorlar.

Beni bir arkadaşım götürdü. Kullanılabilirlik Testi Veritabanı | Userspots adresinden teste katılmak için doldurabiliyorsunuz.

Maili bekliyorsunuz. Eğer aranızda benim gibi biri varsa diye söylüyorum. Çünkü durumun ne kadar zor olduğunu biliyorum.

Kızlar bu gibi işlere kalmak istemiyorum daha fazla. :( OF çok mutsuzum!

Kızlar nasılsınız? bugün ofiste size yazmak için siteye girdim, tam yazdım yazdım, bir arkadaş gördü, patronlar takip ediyormuş girilen siteleri, daha önce bir kaç kişiyi bayağı fırçalamışlar, yasakmış mesai saatinde facebook vs siteler açmak, hemen kapadım ben de..

dün ilk gün olmasına rağmen daha yoğundum, daha çok şey yaptım, daha çok şey öğretmeye çalıştılar bana. excel'de bir sürü şey öğrettiler, yaptırdılar, kafam patladı. ama güzeldi.
bugün biraz daha sakindi. bugün evrakları inceledim geçmiş dönemde şirkette yapılanları öğrenmem için lazımmış, bir de sonlara doğru bir kaç çeviri yaptım.

genel olarak memnunum, pazartesi resmi olarak başlıyorum tamamen.. heyecanlıyım :)

bu arada, ecm senin bugün ilk günün nasıldı?

Cholen evet ya sitelere girmek yasak olabiliyor bende o yüzden kalkışmadım hiç. Bugün ilk günümdü zaten.:9:
İş çok yoğun bana işleri devredecek kişinin telefonu mailleri hiç durmuyor onu takip edicem diye nevrim döndü valla.
Genel olarak iyiydi ama benimde ilk günüm, yavaş yavaş işi öğrenip sistemi oturtacağız artık:27:

ayyy çok sevındım kızlar yaaaaa.....garengle darısı basımıza inş. bende hala o firmadan haber bekliyorum ama aramıcaklar sanırım pazartesi ben arıcam artık ne oldu aramıcak mısınız dicem başka işlere bakarım en azından...

ayyy çok sevındım kızlar yaaaaa.....garengle darısı basımıza inş. bende hala o firmadan haber bekliyorum ama aramıcaklar sanırım pazartesi ben arıcam artık ne oldu aramıcak mısınız dicem başka işlere bakarım en azından...

evet canım kesin bir ara sor, çoğu iş yeri böyle arayıp soran, kendini hatırlatan kişileri severmiş.

Back