Merhaba kızlar iş görüşmesine gittim bugün çok güzel bir yer kariyer açısından benim için çok büyük avantajı olacak.
Görüşmem olumlu geçti, servisi yemeği var tek kötü yanı ambalaj sektöründe deneyimsiz olduğum için maaş 850 dediler ama, ilerleyen zamanda performansa bağlı artıracaklarmış bakalım:44: Güzel bir yer olduğu için kabul ettim bende.
Biz size haber veririz bir iki gün içinde dediler. Daha eve dönmeden arayıp kabul edildiğimi söyledir.
Cuma başlayacağım kısmetse
Pozisyon nedir ecm?
Merhaba kızlar iş görüşmesine gittim bugün çok güzel bir yer kariyer açısından benim için çok büyük avantajı olacak.
Görüşmem olumlu geçti, servisi yemeği var tek kötü yanı ambalaj sektöründe deneyimsiz olduğum için maaş 850 dediler ama, ilerleyen zamanda performansa bağlı artıracaklarmış bakalım:44: Güzel bir yer olduğu için kabul ettim bende.
Biz size haber veririz bir iki gün içinde dediler. Daha eve dönmeden arayıp kabul edildiğimi söyledir.
Kızlar inanamıyorum, ben de iş buldum, yarın işe başlıyorum ! :) o dediğim ithalat ihracat firmasında, şartları aklımdakilerden bile kat ve kat iyi.. sigortam hemen pazartesi başlıyor, deneme süresi falan yok, ayın 1inde resmi olarakta işe girmiş oluyorum.
sabah 9, akşam 6. ctesi pazar tatil. mesai yok.
korktuğum gibi yol parası sorun olmadı, çünkü net maaş 2000 lira veriyorlar. yolu çıkarınca 1700 cebime kalıyor. yemekte oradan veriliyor
oleeeyhayırlı olsun ecm, çok sevindim. 850'i de kafana takma, bir kaç ay sonra yükselir o zaten. önemli olan kariyer planlarınla paralel olması. tebrikler
Kızlar inanamıyorum, ben de iş buldum, yarın işe başlıyorum ! :) o dediğim ithalat ihracat firmasında, şartları aklımdakilerden bile kat ve kat iyi.. sigortam hemen pazartesi başlıyor, deneme süresi falan yok, ayın 1inde resmi olarakta işe girmiş oluyorum.
korktuğum gibi yol parası sorun olmadı, çünkü net maaş 2000 lira veriyorlar. yolu çıkarınca 1700 cebime kalıyor. yemekte oradan veriliyor
Chloen canımm çok güzel bir haber bu hayırlı olsun şartlarıda çok iyi gerçekten.
Ayy kızlar tebrik ederim çok sevindim sizlerin adına :)) umarım çok güzel olur sizin için darısı başıma artık
Hayırlı olsun tatlım umarım mutlu olursun işinde ve kısa zamanda yükselirsin.
chloen çok sevindim arkadasımmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2000 lira süper bir paraaaaaa hem haftasonuda tatillll ohhh... darısı basıma inş. :) ecm senınde adına çok sevındım parasını düşünme sevdigin bir iş i yapacaksın ki zaten artar maaşında.
bekçi konusunda gerçekten olsun polisleri arayıpta gelene kadar ki her şeydede mmüdahele etmıyorlar tel de iki saat soruyorlar yoksa gelmiyorlar... böyle olunca anında müdahele olur valla ben çok sevındım olsun bekçi gece çok korkuyorum ben..
ayyy çok sevındım kızlar yaaaaa.....garengle darısı basımıza inş. bende hala o firmadan haber bekliyorum ama aramıcaklar sanırım pazartesi ben arıcam artık ne oldu aramıcak mısınız dicem başka işlere bakarım en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?