- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.303
- 333
Son durum nedir kimler başladı işe? Ben 2014 kpss için kursa yazılacağım
özel bir okula
dershane,etüt , meb tecrübesi ve bu yerde bir eski öğretmen tanıdığı bir -arkadaş öğretmen tanıdığı varken .. Giyimi öğretmene benzeyen , özgüvenli olan , biraz heyecan yapan kişi yerine
yeni mezun daha önce hiç o alanda öğretmenlik yapmamış , öğrenci gibi giyinen birini nasıl alırlar ..diğer davranışlarını bilmiyorum ???
görüşmeye çağırıldım gün daha önce görüştüğüm bir yerle sözleşmeye gidiyordum . Sırf özel okul istiyorum diye reddettim.
ama benden daha tecrübeli birini alsalardı bu kadar üzülmezdim .daha önce sunum için bile ikinci kez çağırılmadığım yer yoktu . Burası .. çağırmadı bile .
özel okula öğretmen alımı hangi koşullar aranır başka ..
BENİM GİBİ TECRÜBE VE ARADA TANIDIK OLMASINA RAĞMEN ÇAĞIRILMAYAN KISMETSİZ KAÇ İNSAN VAR ACABA.. YETERİNCE KUVVETLİ DEĞİL SANIRIM TANIDIKLARIM
özel bir okula
dershane,etüt , meb tecrübesi ve bu yerde bir eski öğretmen tanıdığı bir -arkadaş öğretmen tanıdığı varken .. Giyimi öğretmene benzeyen , özgüvenli olan , biraz heyecan yapan kişi yerine
yeni mezun daha önce hiç o alanda öğretmenlik yapmamış , öğrenci gibi giyinen birini nasıl alırlar ..diğer davranışlarını bilmiyorum ???
görüşmeye çağırıldım gün daha önce görüştüğüm bir yerle sözleşmeye gidiyordum . Sırf özel okul istiyorum diye reddettim.
ama benden daha tecrübeli birini alsalardı bu kadar üzülmezdim .daha önce sunum için bile ikinci kez çağırılmadığım yer yoktu . Burası .. çağırmadı bile .
özel okula öğretmen alımı hangi koşullar aranır başka ..
BENİM GİBİ TECRÜBE VE ARADA TANIDIK OLMASINA RAĞMEN ÇAĞIRILMAYAN KISMETSİZ KAÇ İNSAN VAR ACABA.. YETERİNCE KUVVETLİ DEĞİL SANIRIM TANIDIKLARIM
bende 2015 mezunuyum ama maalesef iş yok. mesela bir kaç yer kendileri aradı cvmi görüp ben başvurmadan onlar bile olmadı mülakattan sonra aranmadm bleBayanlar Konuyu biraz hortlatmis gibi olacağım ama yazdiklarinizi okudum ve aynı durumda sadece kendimin olmadığını anladım. Tabiki tek ıssız ben değilim.2015 haziranda mezun oldum , bolumumle ilgili isimi yapabilmek için almam gereken sertifikayı da sınavında başarılı olrak almış bulunmaktyim. Ama anladım ki maalesef herşey yeni başlıyor. Yaklaşık bir aydır tabi sınavdan önceki zaman diliminide sayarsak evde oturmaktan o kadar sikildim ki anlatamam ,boğuluyorum artık.. Tecrübe tecrübe tecrübe aman allahım herkes ana karnında mi tecrübe edinmiste herseyd TECRÜBE. İşin kötü yanı iş gorusmesine gittiğim bir yerde adam bana çok küçük gosteriyorsun dedi. Napalim allah vergisi dedik tobe tobe.. Şimdi hepiniz nasıl işlerde çalışıyorsunuz bilmiyorum ama okuyanlara tek tavsiyem Mezun OlmayınÇünkü hersey daha yeni başlıyor ..
Allah hepimizin yardımcısı olsun .. Sıkıntıdan yüzüm sivilceden gözükmüyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Aileme yük gibi . Sende canını skma canım benim allah bir kapı açar inşallah. Gerçe benim iki ay olcak hemen hemen iki ay kısa bir sure ama genede iki ayda hiç mi iş bulunmaz yabende 2015 mezunuyum ama maalesef iş yok. mesela bir kaç yer kendileri aradı cvmi görüp ben başvurmadan onlar bile olmadı mülakattan sonra aranmadm ble
benm ağustostan beriAllah hepimizin yardımcısı olsun .. Sıkıntıdan yüzüm sivilceden gözükmüyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Aileme yük gibi . Sende canını skma canım benim allah bir kapı açar inşallah. Gerçe benim iki ay olcak hemen hemen iki ay kısa bir sure ama genede iki ayda hiç mi iş bulunmaz ya
Peki neler yapıyorsun canım . Kariyer vs bir ton iş bulma sitesi var onlara bakıyor musun? CV bu bilinçli bir skeilde yaptın mi yanı özenli vs ?benm ağustostan beri
hepsini yaptm cnm ne kdr site varsa hepsine üyeyim günde 100 kere girip çıkıyrm başvuruyrm ama ya dönüş oluyr mülakattan sonra aranmyrm yada hiçPeki neler yapıyorsun canım . Kariyer vs bir ton iş bulma sitesi var onlara bakıyor musun? CV bu bilinçli bir skeilde yaptın mi yanı özenli vs ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?