Ay sevindim o zaman yaa kısmet öyle denk geldi bana da bak tesadüf belki bir şey çıkar.2 yıllık deneyim yazdıklarına bakma sen ilanlarda en idealini isterler hep ama 2-3 kritere uyanı bulabilirler ancak. Senden iyisini mi bulacaklar.
selam kızlar..yazılanların sadece ilk ve son sayfasını okudum ve yetti.2009 gazi uluslararsı ilişkiler mezunuyum.kpss alan bilgisine hazırlandım beceremedim bende işe gireyim dedim.ankarada çalışıyordum.çok fazla iş aradım bulamadım.pvc ve cam balkon imal edip satan bi firmaya ön muhasebe yapmak için girdim.(okul bittiğinde sanki bütün elçilikler kapsını açıp beni çağıracaklarmış gibi geliyordu ama gel gelelim gerçek hayat öyle değilmiş)orda muhasebeyi öğrenmeye başladım hem kolaydı hemde hemen bitiyordu.bende satış pazarlama yapmayada başladım öyle bi çevre yaptım ki iş teklifleri gelmeye başladı ama çok çalışıyordum.öyle böyle teklifler geliyorduki ben hayatımın hep böyle olacağını zannediyordum.eylül 2012de evlendim.eşim konyaya atanmıştı bende konyaya gideceğim.konyanın sanayisini gördükten sonra oh burda sırtım yere gelmez hemen beni işe alırlar dedim ama nerdeeeeeeee.6 aydır kesintisiz iş arıyorum sadece 2 yer görüşmeye çağırdı.o kadar üzülüyorum ki evde oturduğum için.ha çağıranlarda 1000tl ile başla dediler ben kabul etmedim.şimdi keşke kabul etseydim diyorum.valla hergün dua ediyorum işe gireyim diye ama ne bileyim artık umutlarım tükenmeye başladı.çocuk yapıp 2014 kpssye mi çalışsam diye düşünüyorum ama hayallerim ne olacak tada isteklerim
selam kızlar..yazılanların sadece ilk ve son sayfasını okudum ve yetti.2009 gazi uluslararsı ilişkiler mezunuyum.kpss alan bilgisine hazırlandım beceremedim bende işe gireyim dedim.ankarada çalışıyordum.çok fazla iş aradım bulamadım.pvc ve cam balkon imal edip satan bi firmaya ön muhasebe yapmak için girdim.(okul bittiğinde sanki bütün elçilikler kapsını açıp beni çağıracaklarmış gibi geliyordu ama gel gelelim gerçek hayat öyle değilmiş)orda muhasebeyi öğrenmeye başladım hem kolaydı hemde hemen bitiyordu.bende satış pazarlama yapmayada başladım öyle bi çevre yaptım ki iş teklifleri gelmeye başladı ama çok çalışıyordum.öyle böyle teklifler geliyorduki ben hayatımın hep böyle olacağını zannediyordum.eylül 2012de evlendim.eşim konyaya atanmıştı bende konyaya gideceğim.konyanın sanayisini gördükten sonra oh burda sırtım yere gelmez hemen beni işe alırlar dedim ama nerdeeeeeeee.6 aydır kesintisiz iş arıyorum sadece 2 yer görüşmeye çağırdı.o kadar üzülüyorum ki evde oturduğum için.ha çağıranlarda 1000tl ile başla dediler ben kabul etmedim.şimdi keşke kabul etseydim diyorum.valla hergün dua ediyorum işe gireyim diye ama ne bileyim artık umutlarım tükenmeye başladı.çocuk yapıp 2014 kpssye mi çalışsam diye düşünüyorum ama hayallerim ne olacak tada isteklerim
Acaba idari hakimlikte, zorunlu doğu hizmeti var mıdır? Yoksa kalktı mı o zorunlu doğu görevleri? :44:
Benim de yarın bir iş görüşmem var. Bir süredir hiç görüşmeye gitmiyordum, heyecanlandım. İthalat ihracat üzerine yabancı bir firma. ama çok ümitli değilim.. Nedeni; süre ve ulaşım olarak evime yakın, 40 dk sürüyor, deniz otobüsüyle, yani aşırı rahat.. ama maddi olarak düşününce aylık neredeyse 300 lira yol parası yapıyor. kimse de öyle 300 lira yol parası vermek istemez elemana. o nedenle olmaz gibi geliyor.
Hadi hayırlısı gareng'in dediği gibi belki servisi vardır. İnşallah olumlu sonuçlanır.Benim de yarın bir iş görüşmem var. Bir süredir hiç görüşmeye gitmiyordum, heyecanlandım. İthalat ihracat üzerine yabancı bir firma. ama çok ümitli değilim.. Nedeni; süre ve ulaşım olarak evime yakın, 40 dk sürüyor, deniz otobüsüyle, yani aşırı rahat.. ama maddi olarak düşününce aylık neredeyse 300 lira yol parası yapıyor. kimse de öyle 300 lira yol parası vermek istemez elemana. o nedenle olmaz gibi geliyor.
Teşekkür ederim inşallah,bugün şans benimle herhalde bir ambalaj firması daha aradı oraya da yarın gidicem inşallah birinden iri olurİnşallah iyi geçer
Servisi vardır belki?
Teşekkür ederim inşallah,bugün şans benimle herhalde bir ambalaj firması daha aradı oraya da yarın gidicem inşallah birinden iri olur
güzel haberler aldıgımıza çok memnum oldum ama benım patron ay sonunda arıcam seni dei ay sonu geldi hala ne araya n var ne sorannnnn:2::2:
bu arada bişey duydum sokaklarda akşamları eskisi gibi bekçiler olacakmış arkadaslar iyi olur geceleri sokaklarda korkuyorduk
güzel haberler aldıgımıza çok memnum oldum ama benım patron ay sonunda arıcam seni dei ay sonu geldi hala ne araya n var ne sorannnnn:2::2:
bu arada bişey duydum sokaklarda akşamları eskisi gibi bekçiler olacakmış arkadaslar iyi olur geceleri sokaklarda korkuyorduk
aa ne alaka çok şaşırdım sokaklarda bekçi olacak olmasına.. bazı yerlere lazım tabi ama, ne bileyim. bu devirde sokaklarda korunmak için bekçi gezinecek durumdaysak, vay bizim halimize, vay bizim ülkemize.. yıl olmuş 2013..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?