Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

İşkur a sırf işsizlik oranını arttırmak için kayıt yaptım. Bir bakayım ege kimya ya sağol.

kaydın olsun netten başvuru felan da yapabilirsin işkurdan nasip sana gelmiyorsa sen nasip i kovalıcak mışsın ya :) o misal...

evet çağrı merkezi ama satış değil çağrı karşılama

bende işkura bir işim gerekli olduğu için başvurdum yoksa bi cacık olmuyor ordan
geçen kursa başvurayım dedim başvuramadım
full lise adamlar üni mezunu nu kursa bile almıyorlar
şaka gibi.
neyse bir tanesine başvurdum baya oluyo tabi adamlar istediğini aldı istediğine tel nosunu verdi istemediğine adını sordu geçti
tecrübe istiyorlar rezillik işkur kursunda tecrübe
bide istihdam garantili diyor ya
kursun başarı yüzdesinde % 36 ya girmek gerekiyomus
yani 2 ya da taş çatlasın 3 kişi
bilgisayar mühendisi adam 1 yıl işsizmiş gelmiş almadılar

kursta tecrübe mi sorulur ya ne saçma bence o firmaya göre değişiyor neden dersen? firma olarak sigortalı 11 çalışanı var ise bu staj muhabbetini verebiliyorlarmış sebebi vereceği maaşın yarısını devlet karşılıyor sigortasınıda öyle... adam tecrübeli istiyor sebebi onu stajyer değil normal çalıştıracak ama stajyer gösterip maaşının yarısını devlete ödetecek... millet işini biliyorrrrrrrrrr allah merhametli insanlarla karşılaştırsın...

Canım senin bahsettiğinde var iş başı eğitim programları bu bahsettiğim normal kurs yani
Ben gidipte sıfır olduğum bi konuda iş başı yapayım demiyorum ki
Bu ülkede ne doğru ki allasen artık aklım ermiyor yuh diyorum çıkıyorum işte
Gözümüzün içine baka baka yapıyorlar

insan haklarına şikayet ediceksin bunun gibilerini ama başedilmez işte..

sevgimeleği, üzüldüm işin için ama gerçekten çağrı merkezi konusunda sana katılıyorum. ilanlarda denk geliyorum sık sık, sabah 8.30 akşam 6, sadece hafta içi falan diye.
mutlaka kendine göre çok fazla zorluğu vardır, telefonda millete laf anlatmakta bir çok işten zordur, ama en azından oturarak para kazanıyorsun, sokaklarda satış yapmıyorsun. maaşları da güzel. en azından şu ana kadar bize teklif edilenden çok daha iyi.

Halk eğitim bilgisayar kursu da fos çıktı. 70-75 yaşındaki amcalarla teyzelerle ne öğrenebilirim? Teyze ı harfi nerdedir kızım, - nerdedir kızım diye sorup duruyorlar. Ben ileri seviye word, excel için gitmiştim ama baktım ki ilerlemekten çok gerileyecem bıraktım malesef oysa ki hem değişik bi çevre olur hem de bilgisayar konusunda kendimi geliştiririm diye düşünmüştüm ama umduğum gibi olmadı. Bilgisayarı açmayı bilmeyenle üniversite mezunu olanları tek sınıfta toplamışlar o sınıf arkadaşlarımla ilerlememiz mümkün değildi yine hüsran.. 2 kez part time günlük işlere gittim. O bile iyi geldi. Önümüzdeki hafta memlekete gidicem biraz kafam dağılsın bari... Çağrı merkezi konusunda o kadar iyimser olamıyorum ya. Ben kasım ayında sadece haftaiçi çalışılan bi çağrı merkezinde başladım 4 gün dayanabildim. Yapılan işin işleyişi o kadar kötüydü ki iyice soğudum. Yalan dolanla hizmet satmaya çalışyorduk. Mutlaka daha iyi işleyişte olanlar vardır ama istisnadır diye düşünüyorum kızlar

Allah yar ve yardımcımız olsun...

Ben bilgisayar kursuna mecburi gittim sertifka lazımdı.
Ama dediğin gibiydi ilerleme adına sıfırdım. Ben excelin herşeyini bilirken excel nerede diye soruyorlardı
Yanımda ki kız klavyede çok yavaştı öğretmen baktı ben biliyorum onuda bana kakaladı
Kurs sonuna kadar resmen ben o kıza hoca oldum
Ayrı ayrı sınıf yapmaları gerek ama yapmıyorlar

kendimi suçlu hissediyorum şimdi :) ben bilen hocalardanım ammaaaaaaaa

Bizi de bir bile. Bir bilmeyen diye oturttu hoca. Sol yanımdaki 70 yaşında bi teyzeydi sağımdaki de 72 yaşında emekli bi amcaydı. Sürekli onlarla ilgileniyordum, dayanamadım bıraktım. Demek sizinkinde dedurum aynıymış of kızlar ya çok umutsuzum bu ara. Niye halka ilişkiler okudum ki ben

Canım biz hocalara bilmiyor demedik. Yani bilmeyen çok insan olunca yanın arkan sağın solun hep sana soruyor bildiğini görünce. Hoca da ilgilenemeyince sana kalıyor böyle yani.
Elbette bilmeyen insan hoca olmaz.

Canım biz hocalara bilmiyor demedik. Yani bilmeyen çok insan olunca yanın arkan sağın solun hep sana soruyor bildiğini görünce. Hoca da ilgilenemeyince sana kalıyor böyle yani.
Elbette bilmeyen insan hoca olmaz.

valla benım öğrencilerin hepsi bilmiş 40 tane üniversite öğrencisi kız.. ben bilmessem canıma okurlar

off bugün çok içim şişti. hiç bir iş ilanından geri dönüş alamıyorum. bir de üstüne kafayı yedim iyice, hayatı sorgulamaya başladım sanırsam, erkek arkadaşımı da sorguluyorum kendi kafamda 'doğru kişi mi' diye düşüncelerimle.. beynim patlayacak. ki normalde biraz umursamaz bir yapım vardır, 2 gündür değiştim her şeyi düşünüyorum

Bunlar hep boşluktan. Sen yüksek lisans düşünüyordun bir ara ne oldu vaz mı geçtin? Bir şeylerle uğraşsan iyi olur, gerçi fransızca kursuna gidiyordun sanırım ama yetmiyor biliyorum.

kızlar kendinize meşgale bulun çok takılmayın olacaksa hayırlısı olsun çalışıp sstres altında kalmak daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…