• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Eveeet kızlar yarın ilk iş günüm :)) kafamdakinden çok uzak bir iş bile olsa, maaşı, evime 5 6 dk uzaklıkta olması, saatleri falan cezbetti beni. bir de ilk kez bir görüşmesinden sonra 'yarın gelip başlayabilirsiniz' lafını duydum ya, o anda bir sevinç deryası yaşadım görmeniz lazımdı şaşkın ördeğe döndüm.
1 hafta deneme süresi. umarım memnun kalırım ve onlarda kalır tabi.

Eveeet kızlar yarın ilk iş günüm :)) kafamdakinden çok uzak bir iş bile olsa, maaşı, evime 5 6 dk uzaklıkta olması, saatleri falan cezbetti beni. bir de ilk kez bir görüşmesinden sonra 'yarın gelip başlayabilirsiniz' lafını duydum ya, o anda bir sevinç deryası yaşadım görmeniz lazımdı şaşkın ördeğe döndüm.

Hadi HAYIRLI OLSUN :nazar:

canım hayırlı olsun inş. çoook sevindim.Peki ne işi bu?nasıl bi iş? 1200 de başlangıç için gayet güzel bir para...

Chloen hadi hayırlısı olsunn darısı başımıza inşallahh :16:

1 hafta deneme süresi. umarım memnun kalırım ve onlarda kalır tabi.[/Q
tebrik ederim cnm bu nasıl bir iş neler yapıyorsun masa başımı

Hayırlı olsun canım. :16: Artık ben kalan tek işsiz olarak topiği devralabilirim. :52:

tebriklerrrrr canımmmmmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
darısı diğer arkadaşların başına..:52::52::52::52:

Kızlarrrrr ben dün biriyle tanıştırıldım:9:,Yani daha yogunluktan yüzyüze gelmedik ama aracıda arkadasımın kocası :9:

1 günlük iş hayatımın sonucunda, yeniden işsiz olarak sizlerin karşısındayım :))

ya kızlar, gerçekten kurumsal olmayan bir yerde işe başlamayı düşünmek bile hataymış.. çok cıvık ve pis bir ortam vardı. dayanamadım, kötüydü oldukça.

hepimizi bekleyen hayırlı bir kısmet olduğuna inanıyorum.. ne olduğu belirsiz küçük yerlerde işe girmeyerek bence en iyisini yapıyormuşuz, bunu da anladım.. tabi istisnalar vardır elbet, ama benimki öyle değildi..

Bu aradaaaa, kadınlar günümüz kutlu olsun :)

1 günlük iş hayatımın sonucunda, yeniden işsiz olarak sizlerin karşısındayım :))

ya kızlar, gerçekten kurumsal olmayan bir yerde işe başlamayı düşünmek bile hataymış.. çok cıvık ve pis bir ortam vardı. dayanamadım, kötüydü oldukça.

hepimizi bekleyen hayırlı bir kısmet olduğuna inanıyorum.. ne olduğu belirsiz küçük yerlerde işe girmeyerek bence en iyisini yapıyormuşuz, bunu da anladım.. tabi istisnalar vardır elbet, ama benimki öyle değildi..

Bu aradaaaa, kadınlar günümüz kutlu olsun :)

Bir gün birinizin "işim ne kadar güzel, iyi ki girmişim" diyeceği günleri görecek miyim acaba :27: Hayırlısı olsun Chloen ne diyelim, içine sinmediyse çekilmez doğru olanı yapmışsın diyorum ama acaba biraz sabretseydin nasıl olurdu diye de düşünüyorum. Tabi sen gördüm ortamı uzaktan yorum yapıyorum ben. İnşallah beklediğimize değdi diyebileceğimiz işlerimiz olur. :31:

Unutmuşum evet: DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN:16:

Son düzenleme:
Hoca n'oldu yaaa :27: Ben ondan bir gelişme bekliyordum. :9: Ben de dün çok tatlı bir doktora öğrencisiyle tanıştım sınıfta. :17:

Hoca dan tık yok neyapayım gidiyorum ilgi var ders bitince ilgide bitiyor ben nabaaayıımmm:8: hızlı olan kazanır...

choleennnnn canım hayırlısı olsun inş. keşke sabretseydin deneyimin olurdu en azından ama garen in dediği gibi sen gördün ortamı zor olmasa 1 gün de istifa etmezdin.

KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN:72::72::kkk:

Ne güzel yine işsiz psikolojisine geri döndük :27: Allahım sabır ver ya iş yok, aşk yok delirceeeeeeem:84:

8 mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun:16::16::16::16:

Kızlarrrrr ben dün biriyle tanıştırıldım:9:,Yani daha yogunluktan yüzyüze gelmedik ama aracıda arkadasımın kocası :9:
hadi bakalım..
olur güzel şeyler belkim:16::16::16:
iyice bir araştır tanımaya çalış..
seni de alıverelim evliler kervanına:1::1:

Hoca n'oldu yaaa :27: Ben ondan bir gelişme bekliyordum. :9: Ben de dün çok tatlı bir doktora öğrencisiyle tanıştım sınıfta. :17:

ooo süpermiş..
kızlar bu kurslar ne kısmetli yerlermiş ya:33::33:
hepiniz işten önce bu gidişle koca bulucanız...
bakın demedi demeyin:27::27:

chloen sende sıkma canını hayırlısı olsun hakkında..
için rahat etmediyse, içine sinmediyse en iyisini yapmışsın bence:31::31::31:
sevgi meleği tatlım sende sabret, aşk ve iş bir anda gelecek inşallah:52::52::52:

Back